Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αμα γινεται μπλε σταθερο, τοτε συνδεθηκε. Αλλου θα ειναι το προβλημα, μαλλον στην εφαρμογη, βγες και ξαναμπες στην εφαρμογη, δοκιμασε τοσο απο yi home app οσο και απο το mi home app. Εμενα τη dome camera τη βλεπει το yi home απο Playstore και τις yi ant cams τις βλεπει η ελληνικη yi home (ναι, παιζουν παραλληλα στο κινητο μου οι εφαρμογες).
-
Το θεμα ειναι το ποσο αργοτερα.. Αν ειναι μεσα στο Μαη που ειναι τα κουπονια, τοτε προλαβαινουμε ακομα. Δεν πιστευω να εχει κανει τετοιους υπολογισμους ο Ντάνγκης, να παραλαβουν δηλαδη οι πρωτοι πρωτοι και μετα να ερχονται τα tempered glass χωρις κινητο απο κατω. Ή θα ερθουν σε ολους αδεια κουτια ή σε ολους κινητα. Ειμαι αισοδοξος οτι θα ερθουν κανονικα τα κινητα, εξαλου ο πρωτος που το προτεινε εδω περα ειπε τα καλυτερα και οτι ηρθε σφραγισμενο, δεν πιστευω να ειναι στο κολπο.
-
Από ότι έχω καταλάβει, σα να υπάρχουν πολλές εκδόσεις. Είχα παραγγείλει από gearbest και έλεγε "EU and American version" όπως έλεγε στο ιστορικό των παραγγελιών μου, όταν πατάω το link του προϊόντος όμως δεν το γράφει στη σελίδα του προϊόντος και κάτω στις ερωταπαντησεις λέει ότι δε δουλεύει στην Ευρώπη, όμως δουλεύει. Πριν δυο βδομάδες παρήγγειλα από geekbuying και ακόμα δεν την έχουν στείλει και τώρα μου λένε μπορεί να μη δουλεύει και μου δίνουν αυτό το link GitHub - samtap/fang-hacks: Collect…
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΚάνε reset στο ρουτερ, κάνε reset και στις λάμπες (5 φορές αναβοσβημα)
-
Απλα μετα απο λιγο θα το κοψει, ειτε τις προσφορες, ειτε τις αποστολες προς επικινδυνες χωρες λογω τελωνειου (πχ Ελλαδα)..
-
Για να δουμε
-
Παράθεση από tasos17: “ υπαρχει τροπος καποιος να παραμετρωποιησει την εφαρμογη;; δλδ σκεφτομαι να δειχνει αν γινεται και πληροφοριες απο τις αλλες εφαρμογες. πχ αποστολες μνμτος viber,email ακομη και τα live score πχ εβαλε γκολ η ταδε ομαδα... ισως ζηταω πολλα ” mi band tools απο το playstore
-
Εγω πηρα τηλεφωνο και λεει δεν γινεται παραλαβη απο το ΚΔ Γινεται;
-
Και εγω τα ιδια, με mi pens, η κ*λο MY post ειναι που κινειται με ρυθμους σαλιγκαριου
-
Κριμα για το audio jack, κριμα που στρογγυλοποιηθηκε a la Iphone. 405€ στην Κινα.. Περιμενετε το πανω απο 700€
-
Παράθεση από giwrgosalim: “Μαγκες για το Μαλαισιανο ταχυδρομείο τι ξέρουμε; Χρόνοι κτλ; Σε σχέση με το Ολλανδικό; Τελευταία φορά με Ολλανδικό πάτησε Ελλάδα μεσα σε 6 μέρες από την αποστολή απλά μετά καθυστέρησε άλλες 13 εντός Ελλάδας...Λέτε να το δοκιμάσω το Μαλαισιανο; ” Οχι, ποτέ οσο περναει απ`το χερι σου @olafeone Το 79 (κανονικα), το τι θα συμβει ειναι άλλου παππα ευαγγελιο.