Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Φωτογραφία του μισού κουτιού του κινητού
-
Παράθεση από Nuntius: “Ποιος απ' τους δύο έχει δίκιο, τελικά; Η Cubot, ή η ελληνική εταιρεία; Μπερδεμένα τα πράγματα... Πάντως, προσωπικά δεν θα ήθελα να είμαι κάτοχος Cubot συσκευής ανεξάρτητα από το ποιος λέει αλήθεια! Ξέρω άτομα όμως που αγόρασαν smartphone Cubot και στο τρίμηνο τους έβγαλε πρόβλημα! Αν ισχύουν τα όσα λέει η ελληνική εταιρεία για το service, τότε όλοι οι κάτοχοι Cubot πέταξαν ουσιαστικά τα λεφτά τους, έτσι δεν είναι; ” Εγώ έχω γενικά αρκετά θετικές εντυπώσεις, τηρουμένων των …
-
Γνωστη τακτικη των κινεζων, δε φερνουν επισιμη αντιπροσωπεια στην Ελλαδα και γενικα στις περισσοτερες χωρες, παρα μονο μεταπωλητες. Η infoquest που εχει μυριστει πολυ αιμα, θελει να μονοπωλησει την αγορα και φυσικα μπορει να το κανει λογω μεγεθους και μονοπωλειακων πρακτικων.. Σε λιγο καιρο ολα θα ανηκουν σε εναν και δεν ξερω με τι λεφτα θα μπορουμε οι υπολοιποι να τα παρουμε...
-
Και μενα το εκανε, εδω και μια βδομαδα ειχε σταματησει να μετραει σφυγμους, ετσι χωρις λογο, εβγαζε χ, εβαλα την τελευταια που εκανε αναβαθμιση firmware και εφτιαξε.
-
Εβαλα την τελευταια, εκανε και Update το firware ολα καλα. Αλλα κάθε φορα που βγαινω απο την εφαρμογη (με home, οχι back) τοτε η εφαρμογη κλεινει. Μου θυμισε παλιες κακες εποχες με 1gb ram.. δεν το εκανε ποτε μεχρι τωρα
-
Δεν εχει σημασια τι ειναι, αλλα τι φαινεται. Αν εχουν εντολη απο την infoquste, ε.. εννοω απο τους προϊσταμενους τους να ψαχνουν τα "gift" γιατι αυτο κανουν εκεινοι οι μπαταχτσηδες, τοτε θα πιανουν τα gift. Tωρα αν εχεις την ατυχια να εισαι στη Θεσσαλονικη, πιανουν τα παντα ειτε επειδη πηραν αυστηροτερες εντολες απο τους προϊσταμενους που λεγαμε, ειτε επειδη ειναι στον ανθρωπο και μην ξεχναμε ειναι ο λαος που εβγαλε Ψωμιαδη, Καρατζαφυρερ, Μπουταρη και Λεβεντη.. (οποιος δεν το παρει χιουμοριστικα…
-
Παράθεση από spideman3: “Καλησπέρα θα το πω μία φορά και δεν θα ξανά αναφερθώ στο θέμα. Πρωί στην γιορτή των παιδιών μιλάω με φίλο που εργάζεται στο τελωνείο. Πιάνουμε κουβέντα και πλέον αναφερόμαστε στα δέματα από Κίνα. Εν κατακλείδι με είπε ότι η τιμολόγηση γίνεται με βάση του τιμή προϊόντος στην Ελλάδα και δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε. ” Αλλη μια απόδειξη οτι η στοχευση τους ειναι ο εγχωριος ανταγωνισμος και τιποτα αλλο. Τα αυξημενα εσοδα ειναι μια καλοδεχουμενη παρενεργεια.
-
Εντάξει έγινε άμεσα, μάλλον έτυχε. Είναι και στο χέρι
-
Παράθεση από zisistil: “Ούτε από το Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ γλιτώνεις. Μόνο η φόρτωση σε μεταφορικό μέσο σε σώζει πλέον! ” Εχεις κανενα παραδειγμα;
-
Παράθεση από flowin_through: “Την έχω παραγγείλει και εγώ και δεν είδα πουθενά να λέει ότι δουλεύει μόνο με το gateway, ξενέρωμα όντως. Αλλού λέει zigbee version και αλλού δε λέει, υπάρχουν διαφορετικές version ή απλά γράφουν ότι να'ναι; ” Τελικά έχει δύο versions, τη zigbee και μη. Αυτή που δε λέει zigbee, δουλεύει standalone
-
Παράθεση από papeipa: “Να ρωτησω , μου ρθε η πριζα η zigbee . Την πηρα μαζι με εναν φιλο ο οποιος ξενερωσε λεγοντας οτι θελει και το gateway για να δουλεψει . Και εγω τωρα προσπαθησα να την βρω στο mi home αλλα για κανένα λογο . Κάνω κάτι λαθος ή οντως παιζει μόνο με το gateway ? Αναγκαστηκα και το παρηγγειλα και αυτο και ειναι στο δρομο τωρα. Τα video tutorials του youtube δεν δειχνουν το gateway .... αλλα παρολο που εκανα τα ιδια βηματα , δεν την βρισκει ουτε με scan οτι με manual configuratio…
-
Αρχισαν τα οργανα. Το επομενο καλοκαιρι θα το τσιμπησουμε.
-
Παράθεση από takisfrag: “Aπο GearBest κάμερα xiaomi smart 1080p παραγγελία 7/3/17 παραλαβή εχθές 16/3/17 από Κινέζικη αποθήκη με post NL μία χαρά νομίζω ! ” Tα ιδια ακριβως και εγω, κανανε παρεα.
-
Το 40ημερο εγινε 45 και (μαλλον) ανεβαινει. Οσοι ψωνιζαν περιστασιακα και δεν παρακολοθουν τις εξελιξεις θα συνεχισουν να παραγγελνουν και η κατασταση θα χειροτερεψει κιαλλο. Ας παιρνουμε μαζικα να τους κανουμε τη ζωη ακομα πιο δυσκολη, να πουν "αστα να φυγουν"..... Εκτος και αμα σκασει κιαλλα τηλεφωνα η Ιφοχεστ και τους ξανατραβηξει το αυτι
-
Υπαρχει σειρα, αφου παραλαμβανουν τωρα οι 31/1 και εμενα σημερα ξεκολλησε το 1/2. Ενα αλλο απο προσφορα στο gearbest ευτυχως περασε σκουληκιαρικα και πολυ γρηγορα.
-
Παραγγελια απο Αγγλια, εφυγε απο Γερμανια (αγνωστο γιατι, μαλλον μετεφεραν τις δουλειες) και ενω εκανε 1 μερα να ερθει παλιοτερα, εκανε με DHL 2 εβδομαδες! Απο ΓΕρμανια! Τι μου λετε για ΕΛΤΑ... οι Γερμανοι μας αφησαν ετη φωτος, πισω.
-
Kαποιο μηνυμα
-
Καλα, θα αφησετε το mi5 να πατε σε mi5s? δεν ειναι και καμια τρελη αναβαθμιση