Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Ξαναδοκιμασε κιαλλες φορες. Κλεισε/ανοιξε το bluetooth, φόρτισέ το.
-
Επιστροφη κινητου σε banggood για επισκευη, στο 17track βγαζει αυτα 2017-02-15 08:08 CHINA 2017-02-12 08:54 CHINA 2017-02-11 14:50 CHINA 2017-02-01 09:44 CHINA,RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2017-01-25 23:59 SEND ITEM ABROAD 2017-01-25 15:41 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM LOADED2017-01-25 14:45 ARRIVAL AT AIRPORT 2017-01-25 13:15 ΧΧΧ - ELTA, ITEM LOADED 2017-01-25 11:28 ΧΧΧ - ELTA, ITEM IN CONTA ΧΧΧ - ELTA 2017-01-25 09:02 ΧΧΧ - ELTA, ITEM PICK UP Τι China China μας τσαμπουναει;Επισης στο tra…
-
Παράθεση από vaggospat13: “παίδες καμιά εφαρμογή να μετράει live παλμούς υπάρχει; ” Mifit, mi band tools.
-
Το πήρα το mi band tools, εντάξει άσχετα από το πόσο καλή δουλειά κάνει ο γιατρός και αν λειτουργούν όλα, δε συγκρίνεται να βλέπεις μέχρι και το ίδιο το μήνυμα viber κλπ στο miband
-
Και δεν έπιασε η διαγραφή δεδομένων, γύρισμα σε κινέζικα και ξανά ελληνικά.. Εντωμεταξύ από τότε χάνει και βήματα, ανοίγω την εφαρμογή και δεν μετράει βήματα, αλλά το περίεργο είναι ότι ούτε στην οθόνη του miband αλλάζουν τα βήματα, δηλαδή ότι πρόβλημα και να έχει η εφαρμογή δε θα έπρεπε να λειτουργεί το miband? Μόνο αν πολύ αργότερα ανοίξω την εφαρμογή έχουν αλλάξει τα βήματα και έχω την αμφιβολία αν είναι και αληθινά. Τώρα εγώ δε θα αλλάξω το miui μόνο για αυτό, καλύτερα να πληρώσω και για μια…
-
Πού το παράξενο; μέσα στο mi home βγάζει όλες τις mi συσκευές
-
Παράθεση από Thracia: “@nikpoth δεν εχει κανει αναβαθμιση στη γραμματοσειρά. Αλλαξε έκδοση στην εφαρμογή μέχρι να την κανει. ” Τι εννοείς εδώ; γιατί και εμένα αυτό μου κάνει, όταν η επαφή είναι στα ελληνικά δε δείχνει τίποτα ενώ ταυτόχρονα χάνει και τη σύνδεση. Αν κάνω μετονομασία στα αγγλικά, όλα καλά.
-
Ολα καλα. thnx
-
Η νεα εκδοση θα μπει στην πρωτη σελιδα για κατεβασμα; Προς το παρον μου δουλευει μονο η εφαρμογη του Playstore. Tην ξηλωνω τελειως και βαζω αυτη που θα ανεβασεις;
-
Νεκρο mi5
ΜήνυμαΚαλησπερα, εχω ενα mi5 που μου εδωσαν ως bricked. Το κινητο ειχε σβησει μονο του και δεν αναψε ποτέ. Δεν αναβει με τιποτα και δε μπαινει ουτε σε recovery, ουτε σε download mode/fastboot, κοινως δεν ενεργοποιειται. Το pc δεν το βλεπει. Στο ρευμα η οθονη δεν αναβει, αλλα καταλαβαινω οτι ο φορτιστης δινει ρευμα. Το παιδι μου ειπε οτι το αναγνωρζει το pc, φορτιζει, μπαινει με τα κουμπια σε fastboot κλπ, αλλα δεν εχει ασχοληθει με φλασαρισματα γα να το επαναφερει. Εμενα δεν κανει τιποτα. Ειναι hardwa…
-
Το μεγιστο οριο απο το paypal ειναι 180 μερες. Αν προηγηθει συνεννοηση με τον πωλητη, ολα ειναι πριμα. Αν οχι, ειναι ριξιμο και θα παει αλυσιδωτα μεχρι να μας επιστρεψει.
-
Αυτο ειναι κοστος παραστασης, δηλαδη οτι το ελεγξαμε, δεν ειναι φορολογητεο, αλλα επειδη ασχοληθηκαμε ειναι 3€ να πληρωσεις. Δεν ειναι καπελο τελωνειου, ειναι καπελο εξοδων.
-
Είχα την 3.1.1 από εδώ και το mi wifi 3 και πήρα το 3c για τη δουλειά, συνδεθηκαν όλα κομπλέ. Τώρα όμως βγάζει μήνυμα στα κινέζικα ότι βγήκε Major upgrade, αλλά αποτυγχάνει. Δε γυρνάει στην εφαρμογή όμως. Έχω mi4 cancro με την τελευταία xtrv
-
Παράθεση από mixaliscy: “Ξέρει κανείς σας την εταιρία Blackview? Σήμερα ενώ σέρφαρα το πρωί να δω τι παίζει, έδωσα πάνω σε αυτό το κινητό forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…5bd95832acf7cb6113b418aef Και η τιμή του με εξέπληξε. ΓΙα 170 ευρώ είναι τούμπανο !!! ” Αυτό κάνει, βγάζει vfm κινητά. Εγώ θα έπαιρνα κανένα φτηνό, για δώρο ή φίλη ή γονείς. Θα έχει κάποια μειονέκτηματα, χαμηλό ηχείο, κακή κάμερα κλπ που για τον άλλο δε θα είναι πρόβλημα, αλλά εσύ δεν τα θες. Είχα πάρει το omega pro με 3gb ram ότ…
-
Δεν εχει λογικη να το βγαλουν στις 5.5". Οι φωτογραφιες παρ`ολα αυτα το δειχνουν πολυ ομορφο
-
Στην τυχη, ολα στην τυχη.... Αναλογα με το χερι του υπαλληλου. Και εγω δεν ηθελα να πιστευω οτι εβαλε το χερακι της η εταιρεια διανομης, αλλα αρχιζω να το πιστευω. Παιζεται κ*μπινα. Να ξερετε οτι τα "νεα" 4αρια εχουν ηδη τελειωσει.
-
Δε φτανει που εχουμε τωρα τελωνειο, το gearbest εβαλε και μεταφορικα, 15€ για ενα tablet.
-
Τι να πληρώσεις;; Άμα δεν παραλαβεις, δεν πληρώνεις τίποτα. Για X-rays μήπως να τους λέμε να τα τυλιγουν με αλουμινόχαρτο;
-
Ότι να'ναι. Ευχαριστώ τους συμφορουμιτες που κατά καιρούς με έχουν βοηθήσει. Καρντάση μου, δεν έχω κάτι άλλο μαζί σου, ούτε μ'αρέσει να μιλάω σε κλειστές πόρτες.
-
Παράθεση από dnomikos: “Αγαπητέ μου φίλε, θυμάμαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ [....]. Δεν είναι δυνατόν να συμφωνείς με 26.000 και βάλε χρήστες οι οποίοι μάλιστα προέρχονται απο διαφορετικά κράτη και διαφορετικές κουλτούρες και πάνω από όλα "διαφορετική αντίληψη του χιούμορ". ” Μάλλον δε θυμάσαι και τόσο καλά, αλλιώς δε θα μου έλεγες τέτοιο πράγμα όταν οι άλλοι λένε "Ελλάς ή τέφρα" και άλλα τέτοια χαριτωμένα και εγώ τιμωρούμαι που το επισημαίνω.. Όσο για το "χιουμορ" με πνιγμενους ανθρώπους δε θα το σχολιάσω, ούτ…