Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Το εχω συζητησει με MIUI ART, μου ειπε οτι ο καθενας εχει τις αποψεις του, μετα αφου το επεσημανα στην υπογραφη, μου αφαιρεθηκε η δυνατοτητα υπογραφης, η δυνατοτητα καταστασης- nickname, η δυνατοτητα σχολιασμου στο προφιλ μου και για να πω την αληθεια τωρα περιμενα και αφαιρεση δυνατοτητας like-dislike
-
Δεν ξέρω αν το εμφανίζει ή όχι, πάντως εγώ το σβουντουρηξα το dis, στον οποίο έχω σβουντουρηξει και πολλά likes, αλλά κάποια πράγματα αντιεπιστημονικα και λυπηρα δε μπορεί να λέγονται ούτε για πλάκα. Κάτι που το φόρουμ δυστυχώς γενικά ανέχεται και πνίγει το αντίθετο. (δεν έχω σκοπό να κάνω άλλο ποστ)
-
Ε δε λεω να εχει 2 μοντελα, να εχει ενα μοντελο ανα κατηγορια. Δεν ειναι δυνατον να εχει πολλαπλα μοντελα στην ιδια κατηγορια, δε μπορω καν να υπολογισω ποσα μοντελα εχει στις 5.5".. Επισης, αυτο που γινεται με την Apple εγω προσωπικα δε μπορω να το εξηγησω, να βλεπεις τον καθε πικραμενο υπαλληλο του μπουγατσαδικου να εχει τηλεφωνο των 9 κατοσταρικων, δεν επαναλλαμβανεται η ιδια τακτικη, οποτε πρεπει να γυρισει στις ριζες. Το κακο ειναι οτι αυτη την τακτικη την εχουν αντιγραψει πλεον πολλες κινε…
-
Δεν τη χαλασε. Να ξανακατεβασει τις τιμες και να μη βγαζει 62 μοντελα, η Apple χαζη ειναι που εχει 2 μοντελα;
-
Παράθεση από spirosmeg: “Υπάρχει υπερσύγχρονο μηχάνημα ακτίνων όπου βλέπουν τα πάντα, δωρεά της καπνοβιομηχανίας Παπαστράτος... ” Αυτά τα δύο μηχανήματα που λες είναι στο λιμάνι για τα container, όχι σε αεροπορικές μεταφορές (όπως οι δικές μας), ακόμα..
-
Δειγματολοπτικοι δεν είναι, περνάει ένα μεγάλο ποσοστό, πιστεύω ότι είναι 50-50. Το ανησυχητικό για μένα είναι ότι περνάνε αβέρτα ψιλοπράγματα και κολλάνε κινητά, δηλαδή βλέπουν τι είναι και πώς είναι, σα να είναι διαφανείς οι συσκευασίες..
-
Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έρθει.
-
Παρακαλεσε τον να ανοιξει λιγο το πισω καπακι, να αφαιρεσει καλωδιοταινιες, μπαταρια και μητρικη και να δει λιγο τον αριθμο πλαισιου για να ξερουμε πού βαδιζουμε βρε αδερφε!
-
Ισως επειδη δε σταματανε σε checkpoints
-
Tα untracked ερχονται πιο γρηγορα (βεβαιως). Ακριβως επειδη μπηκαμε στο 2017 με νεα δεδομενα, εχουμε αυτες τις καθυστερησεις.
-
Παράθεση από osalonikios: “Το ίδιο χρονικό διάστημα κάνουν και στην ανάποδη διαδρομή. ” Πιο γρήγορα κάνει. Παράθεση από billfot: “τα μεταφορικά θα είναι πιο πολλά από την αξία τους πιθανόν.. Όλο και κάπου εδώ θα φανούν χρησιμα ” Δεν πληρώνεις τίποτα, όπως έρχεται φεύγει. Δεν το παραλαμβάνεις και να το ξαναστειλεις. Στις παγκόσμιες μεταφορές στο "πηγαινε" περιλαμβάνεται και το "ελα" Παράθεση από giwrgosalim: “Δεν θελω να ακουω για 2 μηνες, καθυστερησεις, τελωνεια, δασμους, refunds και ολα τα συνα…
-
Να πω εγώ ότι παραλαμβάνω καθημερινά μικροδεματα με πράγματα χαμηλής αξίας, θήκες, βύσματα κλπ από aliexpress χωρίς κανένα κόλλημα. Πάνω γράφει τι είναι και την αξία του. Ίσως το κάνουν απλά γιατί είναι όντως χαμηλής αξίας..
-
Τιποτα παιδια, απο δω και περα μονο ακριβα κινητα..
-
Tι κλεισιμο; κακο κλεισιμο ή καλο; Μας εχουν παρει χαμπαρι και οι καθαριστριες εκει περα. Αυτο που ειπε σημαινει ειτε οτι σταματαει το ξεφρενο χαρατσωμα ή οτι εχουν μπει σε μια σειρα τα χαρατσωματα..
-
Παράθεση από nickkon: “@flowin_through Γιατι το λες; Δεν περιμένεις να φέρει κάτι άλλο, ή για την υποστήριξη; ” Για το πρωτο. Εκτος και αν το κανουν μεμονωμενα οπως τα Χριστουγεννα. @Liopetis Φιλε αυτο κανουν ολες οι εταιρειες, ειδικα αυτες που δεν ειναι επισιμες. Και εγω αυτο θα εκανα βασικα, απο αλλου το παιρνεις και αλλον αγγαρευεις; ΔΕΝ ειναι xiaomi στην Ελλαδα.
-
Και ενα νουμερακι για το τζοκερ δωσε μου.. Παράθεση από nickkon: “Η Infoquest ειναι ο επισημος εισαγωγέας της xiaomi στην Ελλάδα. Θα συνεχισει να φέρνει κινητά και στην πορεία μάλλον και άλλα προϊόντα της xiaomi... Και θα υποστηρίζει με service αυτά που φέρνει και μόνο... ”
-
Παράθεση από Liopetis: “Ρώτησα στην infoquest για επισκευή και δεν αναλαμβάνουν συσκευές που δεν είναι πουλημένες μέσα απο το δίκτυο τους,λογικό ώς ένα σημείο για να σε " υποχρεώνουν " ν`αγοράζεις από αυτούς,παράλογο για μιά εταιρεία ( xiaomi ) να μην υπάρχει service από τον επίσημο διανομέα της..............Δεν έχει χρειαστεί πάντως στις 6 συκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου κανενός είδους επισκευή ή να παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα εκτός από το 4c που έφαγε τούμπα και ήθελε οθόνη. ”…