Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙΙΙΙΙ ΝΑΙ ΡΕ! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!
-
Και την άλλη φορά είπα κάτι αντίστοιχο αρρώστησες! Δεν είμαι γκαντέμης, αλλά δεν ξαναμιλάω
-
Παράθεση από maddoctor: “Αύριο θα σας έχω έτοιμη την ελληνική, για να πιάσω μετά την Yi Home. ” Ναι..! Και αν μπορείς κάτι να κάνουμε με τη Yi dome, δεν αναγνωρίζεται από το ελληνικό app, παρά μόνο από του playstore (βέβαια έχει αγγλικά) και έτσι έχω δύο εφαρμογές Yi home τώρα..
-
Παράθεση από alnikou: “Μόλις σήμερα έχω παραγγείλει μερικά πραγματάκια άλλα δεν έχω δει διαφορά στην τιμή από αυτή που είχε προχτές !! πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο ? ” Όχι, φέτος ήταν μούφα εκπτώσεις. Τα περισσότερα ανέβασαν τιμές κιόλας ή έπεσαν όσα θα έπεφταν έτσι κιαλλιώς..
-
Πέρασα τη ρομ σε mi4 3gb, αλλά δε βλέπω πουθενά να πέρασε ούτε supersu.zip , ούτε clean zip.. Τι παίζει;
-
Να βγάλει και μια συσκευή που αναλύει τα τρόφιμα σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπη τώρα που γυρνάει.. Θα παω ο ίδιος στην Κίνα να το πάρω!
-
Παράθεση από fazer1000: “απο 5.5 οθόνη να πάω σε 4.5 δεν υπάρχει περίπτωση καμία σε ποιο μεγάλη ναι ” 10 συσκευές 5,5+ έχει η xiaomi, κιαλλη θες; Το να βγάλει και πάλι συσκευή στις 4,5" θα είναι ένα δώρο για όλον αυτό τον κόσμο που δε θέλει ταμπλετ. Και εκεί που με ξενερώνει, εκεί με ξανακερδίζει. Το παιχνίδι παίζεται ακόμα στο αν θα γίνει μια Huawei με τιμές στον ουρανό ή θα δίνει best value for money στο λαό που την ανέδειξε
-
Μα ποια συσκευή xiaomi προοριζόταν για ευρωπαϊκή αγορά; Από κινεζομαγαζα τα παίρνουμε, δηλαδή από την κινέζικη αγορά. Άσχετα που εσχάτως έκανε την ελαφρά παραχώρηση της προσθηκης 800αρας μπάντας.. Επίσης μήπως ακόμα και με το mi5 το ίδιο δεν έκανε; ποιος το πήρε σε μαύρο ή και γενικά τους πρώτους μήνες; Α και αυτό με τις τιμές πρέπει να τελειώνει.. Αν λέει 100$ εννοεί Κίνα, δηλαδή ~160$ σε εμας
-
Mi4W 3/64 Παράθεση από gkalen: “@flowin_through Ναι , την ίδια ... ” Αποτυγχανει η εγκατασταση με ολες τις ρομ (6.9.1/6.9.8/6.9.15), βγαζει σφαλμα, "Updater διαδικασια εκλεισε με σφαλμα: 7, σφαλμα στην εγκατασταση του αρχειου...." Εχω βαλει TWRP ελληνικο απο παλιοτερη εγκατασταση, πρεπει να αλλαξω TWRP? τωρα δεν εχω συστημα μεσα
-
Το mi4 3gb ram και το mi3/mi4 2gb έχουν την ίδια rom?
-
Παράθεση από caeser: “@GR_Macedon, Θανάση κοίτα τι εννοώ... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19108/ ” Φτιαξτε ενα κουμπι που δινει 10 like σε αυτον τον ανθρωπο
-
Παράθεση από gkalen: “Μηπως είναι θέμα sim τότε .. Εγώ πάλι θα προτιμούσα το Redmi3Pro κι ας μην έχει 800αρα μπάντα. Του αλλαξες ρομ και πάλι τα ίδια ?? ” Απο το 3s pro ή απο το 3s international? Γιατι αυτο;
-
Αν εχει την ιδια τιμολογιακη πορεια της yi cam, το βλεπω για 600+$..
-
Παράθεση από 2fast2die: “Ρε παιδια εχω μια απορια στα στατιστηκα της μπαταριας ποσο % σας καταναλωνει το συστημα ανδροιδ.??? γτ εμενα παντα ειναι 25-30% περισσοτερο και απο την οθονη. παρολαυτα εχω καλη μπαταρια. ” Ναι, ετσι ειναι. Αστο μην το ψαχνεις, δεν υπαρχει απαντηση, τουλαχιστον εδω σε μας..
-
Χαχαχα googlαρε το, θα ξεφυγει ακομα παραπανω η κατασταση
-
Με την 6.8.18 GTV (από 6.7.14) πάντως τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα, δε μπορείς να μιλήσεις. Θα του περάσω την τελευταία gkalen.
-
Έδωσα σε φίλο μου το mi4 με την 6.7.14, έκανε καποιες διακοπές στις κλήσεις και μερικά soft reboot. Πέρασε την 6.8.18 και τα πράγματα έγιναν κατά πολύ χειρότερα. Ποια ρομ τα έχει λυμενα αυτά; έχει την έκδοση 4g και δε θέλει να το βάλει "προτιμωμενο δικτυο 3g" που ξέρω ότι λύνει το πρόβλημα. Ποια να περάσει;
-
Για mi4 cancro ποια ειναι η τελευταια ρομ που δουλευει χωρις επανεκκινησεις και διακοπες στην κληση;
-
Για το mi-4 cancro η 6.8.25 αποσυρθηκε; Περασα σε ενα φιλο μου την 6.8.18 και δε μπορεις να μιλησεις απο τις διακοπες και τα παρασιτα στις κλησεις. Ηξερα οτι αυτο ειναι προβλημα του "προτιμώμενου δικτύου" και πρεπει να το βαλεις "μονο 3g/4g", αλλα δεν εχει αυτη την επιλογη. Ειναι μονο "προτιμώμενο"..