Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
oxi_allo_karvouno.jpg
-
Εγώ όταν είχα το mi4s, το android και system ήταν 12-18% και η κατανάλωση αδράνειας ήταν μεγάλη, τώρα στο redmi 3 έχω 30% και ειναι ελάχιστη. Άρα από ότι καταλαβαίνω δεν παίζει ρόλο τελικά..
-
Όπως πάντα
-
Δε θα χαθεί το αντίγραφο. Σωστο στην SD για να μπορείς και να το μεταφερεις
-
Το find device της miui πάντως που μπορείς να βρεις το κινητό από υπολογιστή άμα το χάσεις, απενεργοποιείται (μάλλον) από τις ρυθμίσεις /λογαριασμός miui/ mi cloud κάτω κάτω
-
Παράθεση από kandilak: “Ναι προτιμώ να έχω την δική μου άποψη ασχέτως αν δεν συμβαδιζει με αυτην που έχει ο πολύς κόσμος. Εσυ? ” Τόσες μύγες τρώνε σκ@τ@, κάτι θα ξέρουν...
-
Σίριαλ έχει γίνει... Το κινητό βγήκε με 4,5 ώρες οθόνη, τότε άρχισαν και τα παράπονα. Με σκαμπανεβάσματα και ανάλογα τη ρομ έφτασε τις 6 ώρες, μετά άρχισε να πέφτει πάλι και σταθεροποιήθηκε στις 4. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δε μπορεί να μετρηθεί. Πρέπει να το κάνει ο ίδιος άνθρωπος με τον ιδιο τρόπο. Ένας σχετικά ασφαλής τρόπος είναι να φορτιστεί καλά μέχρι το 100% και μετά να σερφάρει μέχρι το 0. Αν όμως το αφήσεις σε αναμονή και με ανοιχτά δίκτυα και τέτοια, τότε θα πέσει πολύ περισσότερο. Και …
-
Παράθεση από amalag: “Συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω αυτό που γράφεις.. Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalk ” Κατεβαζεις την εφαρμογή link2sd, πας στις εφαρμογές που θες και πατάς "παγωμα". Τις αδρανοποιει, χωρίς όμως το σύστημα να τις βλέπει απούσες και τρελαίνεται.
-
Δε χρειάζεται να απεγκαταστήσεις τίποτα.. Με το link2sd πάγωσε τες και θα αποφύγεις τα όποια προβλήματα, χωρίς όμως να "φαίνεται". Εφαρμογες σαν τον πλοηγό που λες, όχι όμως τον updater ή την ασφάλεια..
-
Παιδιά είστε πολύ off και με μεγάλες παραθεσεις
-
Mi Router 3
ΜήνυμαΟχι, δεν το βλεπει καθολου. Και απο το laptop λεει αδυνατη συνδεση.. Τελικα εκανα επαναφορα εργοστασιακων του ρουτερ για να το δει, δεν ξερω αν ειχε αλλη ρυθμιση παντως δε βρηκα. Και κατι αλλο, ωρες ωρες τα βγαζει ολα κινεζικα η εφαρμογη του wifi, μετα μεταφρασμενα...
-
Mi Router 3
ΜήνυμαΑπεκλεισα το wifi για ένα laptop και τώρα δε το βλέπει συνδεδεμένο για να το ξανανοίξω, τι να κάνω;