Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αυτά είναι.. Όταν έχεις το ίδιο τηλέφωνο με gkalen παίρνεις πρώτος ρομ (να αναφέρω απλά ότι μου τράβηξε ένα restart με την 6.8.4-1)
-
Έβαλα διάφορα θέματα και μεταξύ αυτών τα γραφικά εκκίνησης. Τώρα να είναι αυτό, δεν ξερω..
-
6.8.4-1 όπως βλέπω τώρα, δεν το είχα προσέξει, από το τελευταίο ποστ σου στην προηγούμενη σελίδα (και το fix βέβαια..)
-
Μου παρουσίαζε σε κάποια φάση λίγο λαγκαρισμα, κάνω επανεκκίνηση και αργεί να ανοίξει, τώρα βλέπω κάτω έβγαλε μπάρα όπως στην πρώτη εκκίνηση σα να έκανα wipe cache/dalvik, χωρίς όμως να κάνω τίποτα! Πρώτη φορά το βλέπω αυτο
-
Γενικα ναι, ειναι απολυτα φυσιολογικο
-
Οκ thnx, έβαλα και τη ρομ, στην αρχή παρουσίαζε αρκετά κολλήματα στις αρχικές οθόνες, τώρα σεταρισα και κάνω επανεκκινησεις, πιστεύω θα φτιάξει. Το λογαριασμό τού είπα να φτιάξει καινούριο μέσω υπολογιστή και έτσι πέρασε..
-
Γιώργο πουλησα το mi4s για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με το τηλέφωνο και έχω τώρα ένα redmi 3 να κανω τη δουλεια μου.. Φλασαρω μόλις τη ρομ για redmi 3, όπως καταλαβαίνω είναι η ίδια και για το pro, απλά φλασάρουμε τα διαφορετικά zip.. Κάτι άλλο αν ξέρεις, έβγαλα το λογαριασμό μου από το άλλο, έκανα factory reset, αλλά δεν παίρνει τώρα άλλο λογαριασμό, τι αλλο να κανω;
-
Δε λέω για official, λέω για το μαγαζί. Αλλά θα έπρεπε να το ξέρουν ή απλά το ξέχασαν. Υποθέσεις...
-
Γιώργο όλα καλά από μενα, το βραδυ έχασε μόνο 2%. Μαζί με τα αλλα θετικά feedback πιστεύω έχουμε winner με τη μυστική συνταγή που έφτιαξες
-
Μήπως έβαλαν κανέναν λογαριασμό για να το ξεκλειδωσουν;
-
Εγώ οκ με την εγκατάσταση. Το άφησα τώρα έτσι, χωρίς επαναφορά για να δω αν θα έχει battery drain.
-
Εγώ μεταξύ της 6.7.21 και 6.7.28 δεν είδα καμία διαφορά.. Το micloud έχει καμιά 200αριά wakelock τη μέρα, το τηλεχειριστήριο, ο καιρός καμιά 60αριά ενώ τα ανοίγω μια φορά τη μέρα. Screenshot_2016_08_05_18_14_38_362_com_uzumapps.png
-
Eχει πολυ παλια kitkat, 5.10.15, του ελεγα ελα να στο αναβαθμισω, ελεγε καλα καλα θα ερθω.. και εμεινε ετσι. Οποτε 6.3.17 και μετα 6.6.30 ή το αφηνω με 6.3.17? Απο οτι βλεπω δεν εχει TWRP, μαλλον τοτε δεν ηταν ενσωματωμενη. Τη βαζω απο updater οποτε;
-
Γιωργο θα σεταρω το redmi 2 (201411) ενος φιλου που θα το δωσει αλλού, ποιά ρομ να βαλω που δεν εχει κανενα προβλημα και εχει το mod στα SMS 160 χαρακτηρων; Δε θελω να ακουσω να μου ξαναλεει τιποτα για το συγκεκριμενο.. Ή να βαλω μια stable;
-
Πηγαινε ρυθμισεις> σχετικα με το τηλεφωνο> εκδοση kernel.. πατα πανω του πολλες φορες, θα μπεις στο cit, στο 8 ειναι ο proximity sensor που αν περασεις απο πανω το χερι θα δεις πρωτα αν δουλευει και αν ειναι κανε ενα calibration. Αν δουλευει, τοτε ειναι θεμα εφαρμογων/ρομ
-
Eγω το βλέπω ίδιο ή σχεδόν ίδιο.. Δεν πέφτει η μπαταρία πολύ σε αναμονή, αλλα όλο και κατι πέφτει. Αυτό το micloud εχει wakelock, δεν ξερω πως να το απενεργοποιησω δια παντος. Μηπως να εχω ανοιχτο το συγχρονισμό καλυτερα;
-
Δυστυχώς βρήκα ένα bug, σε hotspot χάνεται η σύνδεση μετά από λίγο που θα σβήσει η οθόνη.
-
Εγώ κατάλαβα ότι είναι ένα fine tuning, όχι όπως το redmi note 2 tool που ρύθμιζες μόνιμα τους πυρήνες (και προκοπή δεν έβλεπες)
-
Mi4s aqua- Η ρομ πέρασε χωρίς το fix. Όλα δείχνουν σωστά, για τη μπαταρία εν καιρώ..