Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ναι, την περασα δυο φορες με δυο διαφορετικα κατεβασματα, αφου το λεει και ο μαγερας... Παλι περιμενουμε
-
Μπα, δεν το βλεπω να περναει το mi logo..
-
Απλά την κατέβαζα από άλλο δίκτυο, αλλά έκανε πάρα πολλή ώρα, μετά έφυγα και συνέχισε το download απ'το σπίτι, γι'αυτό πρώτα απ'ολα την ξανακατεβαζω να δω...
-
Μου κόλλησε στο MI logo Ξανακατεβαζω τη ρομ..
-
Και γω με clean install, απο δυο φορες τα wipes και το φλασαρισμα της ρομ
-
Αντε.. σαν θεο την περιμενω. Προς το παρον πιανω το κινητο λεει 92%, το ξαναπιανω λεει 89%.. το ξαναματαπιανω λεει 86%, με εχει αγχωσει το ρημαδι.. Και λεω να την περασω με format για να ειμαι σιγουρος οτι δεν κανω κατι λαθος εγω
-
Γιατί να θέλει κάποιος να ξηλώσει τις πλέον βασικές εφαρμογές, όπως miui camera, επαφές κλπ; όταν είναι και οι καλύτερες εν γένει.. Anyway περί ορέξεως..
-
Παράθεση από baiosss: “Ειχες ανοιχτους μονιμως και τους συγχρονισμους? Λογικο τοτε να σου καταπινει την μπαταρια! ” Oχι, εχω κλειστο συγχρονισμο και ανοιχτο wifi και απο οτι καταλαβαινω, το micloud προσπαθει να συγχρονισει και δε μπορει. Ενα παραπονο που εχω και ελπιζω να ειναι θεμα ρομ ειναι σε ενα παιχνιδι που παιζω, το Empires and allies και εχει πολυ λαγκαρισμα, δεν ειχε ουτε το redmi note 2, ενω και το Pipo x8 με intel Z3736F δεν εχει το παραμικρο lag.. Μηπως να περιμενω το χειμωνα να παρει…
-
Παράθεση από gkalen: “@baiosss Βλέπω ότι είσαι εντάξει εσύ με τη ρομ του Aqua .. Είχα ακούσει προβλήματα battery drain από άλλους , εσύ δεν έχεις drain κατά τη διάρκεια του ύπνου ?? ” Παράθεση από baiosss: “Μάλλον όχι. Αν και νομίζω έδωσα κάποιες λύσεις σε ένα συμφορουμιτη. Για παράδειγμα του είπα να απενεργοποιήσει στις προχωρημενες ρυθμισεις του wifi την σαρωση και στις ρυθμισεις μπαταριας να έχει ανενεργή την διαχείριση χρήσης μπαταρίας εφαρμογων. Θα μας πει αν είδε διάφορες. Εγω πάντως ειδικ…
-
Είναι γεμάτη η μπαταρία σου, πρέπει να το κοιτάξεις πιο μετά που θα αδειάζει
-
Ναι αυτο το έχω κάνει, αλλά δεν παίρνει θέματα....
-
Έχω 4+ ώρες με battery drain, θέλω να δω πόσο θα είναι με μια καλή ρομ.. Κάνε κάτι γλυκουλινι γκαλενακο.. (μας κόλλησε το χαρούμενο νέο μέλος) Επίσης τι παίζει με τα θέματα; θέλω την παλιά καλή γραμμή κατάστασης και notification screen, η default της miui 8 δε μ'αρέσει...
-
Έχω την εντύπωση ότι τα mi4s, mi4c και ίσως mi5 είναι που έχουν θέμα με την μπαταρία. Ας μας πει ο γλυκούλης gkalen
-
Φύκιαααα! Εδώ τα καλά φύκιαα! Κορδέλεεεες!