Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καλά όχι και έτσι.. Αυτό ειναι σοβαρό πρόβλημα, ψαξτο με το wakelock detector. Εγώ για το mi4s λέω, κάθε φορά που το κοιτάω έχει άλλο ποσοστό..
-
Δυστυχώς το battery drain σε αδράνεια δε φαινεται να σταμάτησε...
-
Λοιπόν, οι πρώτες ενδείξεις οι δικές μου είναι αρκετά ενθαρρυντικες, από μπαταρία και ram. Παρόλο που έχω 19% σύστημα android.. Θα πρεπει να δω και αύριο από 100 ως το 0. Και την κατανάλωση σε αδράνεια, γιατί χθες το βράδυ έχασα 20% με τη gtv..
-
Και κρατάει όντως περισσότερες; Γιατί είναι λάθος αυτο, στο χαμηλό εννοούσε.. (του το επεσήμανα σε pm)
-
Τώρα πάντως ρυθμίζεται μεσω αγγλικών, οπότε είμαστε οκπρος το παρόν..
-
Μπορείς να κάνεις δύο πράγματα : στα φλασαρισματα να το βάζεις στο ψυγείο μέχρι να τελειώσουν και Να το δουλεύεις με ποντίκι για να μην καείς...
-
Οι ρυθμίσεις κρασαρουν στο "κλείδωμα και δακτυλικό αποτύπωμα" όταν η γλώσσα είναι ελληνικά. Στα αγγλικά δουλεύει και μπορείς να ρυθμίσεις το δακτυλικό αποτύπωμα. Κατά τα άλλα δεν παρατήρησα άλλο πρόβλημα, εκτός από το σύστημα android που είναι στο 25% αλλά αυτό θα το αφήσω κιαλλο να κυλήσει...
-
Μου έβγαλε ένα σφαλμα στο τέλος, την ξαναπερασα δεύτερη φορά και δεν το ξαναεβγαλε..
-
Το Dolby atmos? Είναι μέσα;
-
Έχω τα εξής προβλήματα: 1.Με τη gtv 6.5.26 έχει κάποιο πρόβλημα εγγραφής στην κάρτα, ζητάει την εφαρμογή "εγγραφα" η οποία είναι παγωμένη και όταν την ξεπαγώνω δε δουλεύει. 2.Υπαρχει battery drain τόσο με τη gtv όσο και με τη gkalen rom, συγκεκριμένα με τη gtv έχασε 20% από το βράδυ ως το πρωί, ποτέ μου συσκευή δεν είχε τόσο. Και μάλιστα ήταν μετά από πρότερο restart, χωρίς εφαρμογές να τρέχουν. Τη ρομ την εχω περάσει clean και μάλιστα με διπλοπερασμα
-
Mi-4s με custom rom
ΜήνυμαΕγώ με το mi PC suite το έκανα στο mi4s μου, άρα το υποστηρίζει. Μάλιστα η ρομ ήταν 1GB. Όμως πάτησα 3-4 φορές retry και μετά πήρε. Μάλλον ήταν μπουκωμένο...
-
Mi-4s με custom rom
ΜήνυμαΔεν ξερω περισσότερα να σου πω, πάντως μπορείς να κάνεις το εξής. Κατέβασε μια gtv rom για το mi4s, βγάλε από μέσα το twrp.img και βάλτο στο φάκελο cmd. Άνοιξε το παράθυρο εντολών, συνδεσε το τηλέφωνο σε fastboot, πάτα "fastboot flash recovery twrp.img" αν αποτύχει, τότε έχει κλειδωμένο bootloader. Αν το βάλει επιτυχώς, τότε συγχαρητήρια ανοιξαν όλες οι δυνατότητες μπροστά σου. Κατέβασε και βάλε προηγουμένως τη ρομ μέσα στο τηλέφωνο, σε περίπτωση που περάσει κανονικά το twrp. Τότε πατάς "fastboo…
-
Factory δε χρειάζεται, το clean.zip το'χω και γω απορία, θα μας πει ο Γιώργος
-
Έχει αναφερθεί ότι ο εντοπισμός σφαλματων λειτουργεί αντίστροφα, το PC το βλέπει στο σβηστο. Το γιατί κάνει επανεκκίνηση δεν το ξέρω.. Το τηλεχειριστήριο εμένα πάλι δουλεύει, αλλά έχει ένα (μέτριο) wakelock, όπως επίσης και το micloud (στο mi4s πάντα)
-
Παράθεση από Perarg: “ 43% η μπαταρία; 3-7% δεν τα έχω δει ποτέ κι εγώ... ” Ναι 43 η μπαταρία. Στο redmi note 2 τόσο είναι, 3-7%. Τώρα και τη gtv 6.5.26 που έβαλα πάλι ψηλά είναι 9-13%
-
Παράθεση από alvin1983: “@flowin_through Ασε το ποσοστό που έχει η μπαταρία μου!!! το 62% που καταναλώνουν τα 2 Android είναι φυσιολογικό? ” Όχι δεν είναι έτσι, αν το βγάλεις από την πρίζα στο 100%, το αφήσεις με αναμμενη οθόνη δυο λεπτά στη home screen χωρίς να κάνεις κάτι και το κοιτάξεις, τόσο θα δίνει. Αν το βγάλεις από την πρίζα και το δουλέψεις κανονικά μέχρι να πάει στο 43% και το κοιτάξεις, τότε θα πρέπει να είναι 3-6% αντε 7...
-
Αν μετράει από το 100 στο 43% με κανονικη χρήση, είναι εξωφρενικο. Αν μετράει από το 50 στο 43 ή αν το κινητό το είχες σε πλήρη αδράνεια και δεν το χρησιμοποιούσες για ώρες είναι φυσιολογικό.
-
Mi-4s με custom rom
ΜήνυμαΜ'αρέσει που δεν ξέρεις από android..και έχεις ξεκινήσει τις εντολές Ο bootloader είναι σίγουρα κλειδωμένος. Το πρόβλημα είναι ότι δεν περνιουνται σωστά οι drivers σε fastboot. Βάλε το MI PC suite και θα σου περάσει τους drivers πρώτα κανονικα (άνοιξε/κλείσε τον εντοπισμό σφαλματων), μετά Βαλτο σε fastboot (volume - και power) και μετα πάλι το mi PC suite θα σου προτείνει την official ρομ. Όπως λέει ο οδηγός. Ελληνικό πληκτρολόγιο εννοείται πως μπορείς να κατεβάσεις Οι ελληνικές ρομ είναι με roo…