Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ok, θα αρχισω απο κει και θα ανεβαινω, βλεποντας και κανοντας. Εντωμεταξυ καθομαι στα καρβουνα γιατι ενω παρηγγειλα tempered glass και θηκη μια μερα μετα, εχουν αργησει και το εχω σε μια θηκη πουγκι. Μα ειναι δυνατον να ειναι τοσο ομορφο το κινητο μας; Τα μονα αρνητικα ειναι η ελλειψη ραδιο και τα υπερβολικα χαμηλα φωτιζομενα πληκτρα, σχεδον σα να μη φωτιζουν. Εγω με τη ρομ του gkalen εχω μονο ενα ηχειο, το δεξια, ετσι ειναι ή ειναι λογω ρομ;
-
Oπότε τι ειναι καλυτερο να κανω; περιμενω την επομενη, που θα πρεπει να βαλω και clean; Να βαλω τη gtv;
-
Μετά από 3 φορτίσεις έχω σταθερά συστημα android και λειτουργικο android 12-19% και sot 3,5 ωρες. Ξερω οτι πρεπει να στρωσει τοσο η μπαταρια οσο και η ρομ, αλλα αυτο μου φαινεται λαθος... Να κανω factory reset και να ξαναφλασαρω τη ρομ μηπως δεν εκατσε καλα; ή να περιμενω την επομενη; και με την επομενη προτεινεται και factory? thanks.
-
Σε αδράνεια έχω υψηλη καταναλωση. Ειμαι απο το πρωι στο 78%, ενω με το redmi note 2 (φαντασου..) ημουν στο 90%.. Εχω συστημα android και λειτουργικο android στο 19%!
-
Πάρε καλέ μου άνθρωπε ένα τοπικό αντίγραφο και επανέφερε το μετά το install, ούτε restore data TWRP ούτε MI cloud που θελει 3 μερες. Μέσα στις ρυθμίσεις είναι, δεδομενα&ρυθμίσεις+εφαρμογες, ξέρει η miui..
-
Παράθεση από gkalen: “ @flowin_through Περίμενε να δούμε την αυριανή ρομ Πάντως δούλευαν κανονικά όλα όταν είχε δοκιμαστεί. ” Μαλλον μου το κοψανε, γιατι βαριεμαι να παω να το πληρωσω..
-
Δε μου δουλεύουν τα δεδομένα (στο mi4s), τι μπορεί να φταίει; εκανα restart, να παρω τη wind μήπως θελει ρυθμισεις;
-
Α οκ, αυτο εννοουσα.. Με win32 γινεται;
-
Ωραια, εβαλα china rom, ξεκλειδωσα, εβαλα τη δικια σου με λιγο κοπο.. Γιατι δε μας εβαλες TWRP μεσα στην aqua rom? Τωρα εχω ενα κινεζικο twrp, να παρω το img της gtv και να περασω; Με windows 32bit που εχω τωρα γινεται; Το κακο ειναι οτι δε μπορω να το χαρω τωρα γιατι δε μου βλεπει το wifi το τηλεφωνο μου, ενω βλεπει ολα τα αλλα
-
Mi4LTE-CT cant update
ΜήνυμαOk, τελικα με τη βοηθεια του dnomikos, την περασα την ελληνικη μεσω εντολων.. Προηγουμενως ειχα περασει επιτυχως τη fastboot αγγλοκινεζικη, που μαλλον εκανε και ενοποιήση των partitions..
-
Παρέλαβα mi4s από banggood, τους ζήτησα να είναι με κινέζικη ρομ, μου είπαν οκ μην ανησυχείς, με έγραψαν στα @@ τους, μου το έστειλαν με miui global. Τώρα η κινέζικη dev δεν περνάει απ'τον updater, για την ακρίβεια κρασαρει ο updater. Αν την ονομάσω update.zip έχει πιθανότητες να περάσει απ'το mi recovery?
-
Λοιπόν, παρελαβα mi4s, δεν ξερω, κανόνισε την πορεία σου...
-
Εγώ λέω να μη βασιστείς στο micloud, ανάλογα με την κίνηση και την κατάσταση του server μπορεί να πάρει ώρες ή και ποτέ. Καλύτερα παρε τοπικο αντίγραφο, πιο γρηγορο και ασφαλές.
-
Mi4LTE-CT cant update
ΜήνυμαΤελικά πέρασα την αγγλοκινεζικη fastboot stable MM rom, δεν έπαιρνε την ελληνική. Τα έχω διαβάσει όλα, την κάνω unzip κατευθείαν στο C: και χωρίς ελληνικά γράμματα, όμως και πάλι βγάζει "ακαθόριστο σφαλμα 0xffffff". Και μετα τη fastboot αγγλοκινεζικη που έβαλα, πάλι δεν παίρνει την ελληνική fastboot, ούτε stable ούτε dev. Πώς κάνω merge τα partitions, έχεις link για το CWM?
-
Mi4LTE-CT cant update
ΜήνυμαAν βαλουμε τη fastboot rom, δεν εχει σημασια οποιαδηποτε ρομ και αν ειχε πριν; Εχω παραλαβει ενα mi4 lte-ct απο banggood και δεν περναει απ`τον updater ή απο mi recovery ουτε καν η original kk κινεζικη ρομ...
-
Παρέλαβα 3 mi4 lte-ct και γω από banggood, το ένα πήρε τις αναβαθμίσεις κανονικά με τον οδηγό, το άλλο δεν έκανε αναβάθμιση από τον updater, έφτιαξα ένα φάκελο "downloaded rom" έβαλα εκεί την κινέζικη ρομ (όπως έκανα και με άλλα xiaomi) και την πήρε, όμως το άλλο mi4 δεν κανει το update με κανένα τρόπο, ούτε απευθείας στον updater ούτε μέσα από το φάκελο downloaded rom, ούτε μέσω mi recovery και μετονομασία της ρομ σε update.zip.. Μέσω recovery ξεκινάει το update και εκεί που αρχίζω να πανηγυριζ…