Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Και τότε που είχαμε 4,5 ώρες sot, το μόνο μέλημα μας ήταν να βελτιωθεί η μπαταρία... Και πήραμε ένα ωραίο 3,5ωρο
-
Και για το mi4s παρακαλώ που περιμένω...
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΝαι αυτό εννοώ, γίνεται ανεξαρτητα του mi router
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΓίνεται Οπότε μαζί με την yi nightvision camera βλέπεις από μακριά ποιος μπαίνει στο σπίτι ή το δωμάτιο σου και του τρελαίνεις τα μυαλά
-
Παράθεση από baiosss: “έχετε μήπως προμηθευτεί από vickmall τα film glass της nillkin που μπαίνουν και στο πίσω μέρος της συσκευής? Μόλις έκανα την αγορά γιατί τη φοβάμαι την πίσω επιφάνεια της τηλεφωναρας μας για γρατζουνιες και ρωτάω μήπως έχετε κάτι αντίστοιχο και να μου πείτε απόψεις. ” Νομίζω είναι το καλύτερο που υπάρχει, H9+pro με καμπυλωτες ακρες και έχει άλλο ένα για το πίσω μέρος. NILLKIN H+PRO Anti-explosion Glass Screen Protector For Xiaomi Mi4S Sale - Banggood.com Το πάτησα το κουμπ…
-
Πώς έβαλες ρομ του gkalen με κλειδωμένο bootloader? Δε θελει αίτηση, είναι μία άπαξ. Αν κανεις εγκατασταση μέσα από το TWRP, τότε αυτό δε χάνεται.
-
I hope we get a mi4s black discount, just like the other colours..
-
Έπεσε στα χέρια μου ένα miband (το 1) αλλά δε συνδεοταν με κανένα τρόπο με το mi fit, παρά μόνο με αυτη τη διαδικασία χειροκίνητα στο miband notify & fitness app. Με το 2.1.4 επιτέλους συνδέθηκε!
-
Οπότε εγώ περιμένω με την τελευταία 7 μέχρι να έχουμε winner..
-
Έλειψα για κάνα μήνα από τα φλασαρισματα, η τελευταία Ρομ για το redmi note 2 είναι οκ; έχει τπτ προβλήματα; Από διάρκεια μπαταρίας;
-
Mi Router 3
ΜήνυμαΕπίσης το να έχεις το δικό σου προσωπικό cloud είναι σχεδόν μαγικό.
-
I hope we have some kind of advantages out of this