Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εγώ λέω να το φυγεις από τώρα (sic), τα θέματα έχουν πολλά ρολόγια με καιρούς και για πιο καλή εφαρμογή το weather underground. Στην τελική όμως καλοκαιριασε πια, δε χρειάζεται. Η πρόγνωση θα είναι ζέστη με διαστηματα ηλιοφάνειας και ζέστη με λίγες ζεστές ημέρες λιακάδας...
-
Παράθεση από netblues: “Το mikey και οταν "δουλευε" ειχε τοσο lag στην αποκριση που πρακτικα δεν. Σε αντιθεση με το keycut.Στην galev σε note2 το keycut σε συντομο πατημα μια χαρα αναβοσβηνει το τηλεφωνο παντως. Κατα ταλλα, κρασαρε το tfa tickets και χρειαστηκε να ξαναγινει εγκατασταση. Τιποτε σοβαρο δλδ. ” Εμένα το mikey δούλευε κανονικά, απλά πρέπει να εχεις κλειδωμένη την εφαρμογή να μην κλείνει. Το keycut τελικά δε μου δουλεύει, το παίρνει για ακουστικό το miclick, έχει κανένα κόλπο; είναι κ…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Κοίτα με το Viber το είχα ξεκινήσει και όλα ήταν μια χαρά πάλι. Τα άλλα 2 δεν τα έχω, όπως δεν έχω και Fb. Το Skype το έχω στον υπολογιστή. Έχω και το Truecaller που εξεπίτηδες δεν άνοιξα επίσης. Δεν θα βάλω ένα βίντεο στο διαδίκτυο που να φαίνονται άσχετα users, που κανένα δικαίωμα δεν έχω να εκθέσω, τα προσωπικά μου τηλέφωνα ή φίλους ή accounts επειδή δεν με πιστεύεις εσύ ή όποιοσδήποτε άλλος. Επίσης δεν είναι και ηθικά σωστό και ποτέ δεν θα το έκανα. Και η Ραμ δεν είχ…
-
Ναι, θα το δούμε. Προς το παρόν έβαλα άλλη εφαρμογή, το key cut να κάνω τη δουλειά μου, αλλά στο σύντομο πάτημα δουλεύει το συστημικό default της μουσικής (play/stop), αλλά πιάνει το παρατεταμενο πατημα..
-
Πώς κάνω εγκατάσταση με root explorer? Μέσα από τον root explorer το εμφανιζει με το εικονίδιο του, όχι με πράσινο ανθρωπάκι..
-
Παλι εξαφάνισε το mikey και δε με αφήνει να το εγκαταστησω Είναι πολύ σημαντικό για μένα. Όλες οι άλλες mi εφαρμογές δουλεύουν και όλες οι εφαρμογές που θέλουν ρουτ.
-
Νομιζω we have a winner. Δουλεύει και το root και οι mi εφαρμογες και ψάχνω γενικώς.. Μόνο που ζητάει συνεχώς άδειες για το mi λογαριασμό μου..ελπίζω να μην ξαναζητησει
-
Τώρα φλασαρα και περιμένω. Ωραίο γραφικο.. αποχαιρετιστηριο
-
@gkalen Από την 6.4.28 και μετά δεν έχω τις εφαρμογές miclick κ.α. Πώς γίνεται να σβήνονται αφού φλασαρω από πάνω; Τώρα ακόμα δεν την έχω βάλει την 6.5.26..
-
Επειδη από άποψη μνήμης το Redmi note 2 συμπεριφέρεται σαν το παλιό μου hongmi, μόνο που είναι πιο γρήγορο και επειδή έχω και το mipad πια, που κάνει redraws στον launcher κάθε φορά που παίζω ένα παιχνίδι (εξωφρενικό) και μπορώ να δουλεψω max 2 εφαρμογές χωρίς reload, έχω πάρει φόβο και νομίζω ότι έτσι θα πάει.. -Μηπως μπορείς να τραβήξεις και ένα βιντεακι...;
-
Εγω έχω το redmi note 2 δικό μου και το redmi 3 το απλό για ένα φίλο μου. Με το note 2 και όλες τις ρυθμίσεις από "επιλογές για προγραμματιστές", από κέντρο ασφαλείας και από επιλογές ενέργειας (όλα για καθαρισμό μνήμης), δουλεύω μαζί 4 εφαρμογές. Αν δε, προχωρήσει ή μέρα και ανοίξουν οι αλλες κιαλλες, τότε κάνει reload ακόμα και στην προηγούμενη εφαρμογή και θέλει restart για να καθαρίσει ολότελα.. Γιαυτο έλεγα για redmi 3 pro, επειδή θέλω και 5ιντσο, αλλά κάτι μου λέει ότι είναι ή MIUI...
-
Το εύχομαι,γιατι τελευταία μου προσέφερε απογοήτευση η αγαπημένη μας μάρκα. Είχα πάρει τo blackview omega pro (3gb ram) για ένα φίλο μου και άνοιξα όλες τις εφαρμογές του κινητού,τοσες που χάνονταν στο βάθος της λίστας και έπρεπε να ρολαρεις αρκετά για να πας πίσω. Και ακόμα και οποιαδήποτε από τις πίσω να διαλεγες, δεν είχε κλείσει...
-
Παράθεση από Nickleon: “Αυτό μόνο που με ενοχλεί και δεν ξέρω αν κάποιο άλλο παιδί έχει κάτι παρόμοιο είναι με την χρήση των mobile data. Τις περισσότερες φορές δεν έχει 3G αλλά H+ ακόμα και σε περιοχές που ξέρω ότι έχει 3G και δεν είναι και τόσο σταθερό. Χωρίς να μετακινούμαι παρατηρώ ότι το σήμα της κάρτας που τρέχει τα Mobile data παίζει σαν τρελό. ” Το H+ ΕΙΝΑΙ 3g. Να κάνω μία ερώτηση εγώ; Χωρίς να με νοιάζει καθόλου πόση ram έχει ελεύθερη, πόσες εφαρμογες μπορείς να δουλευεις ταυτόχρονα χωρ…
-
Mi Router 3
ΜήνυμαΕιναι απίθανο το mi router 3, πιάνει όσο μακριά μπορεί να πιάσει ένα ρουτερ, εγώ το ήθελα για να πιάνω δύο ορόφους κάτω απ'το σπίτι μου και άλλα 10 μέτρα πιο πέρα. Και μπορώ να παίζω μουσική απ'το ίντερνετ. Επίσης ή εφαρμογή δίνει πλήρη έλεγχο ποιος συνδέεται και τι κάνει, πρόγραμμα αυτόματης απενεργοποίησης του wifi, του ίδιου του ρουτερ, restart και άλλα πολλά. Εγω το είχα ρυθμίσει να σβήνει το wifi το βραδυ και το είχα ξεχάσει, νόμιζα ότι κάτι είχε και έκανα restart από το ρεύμα, αλλά το ρολό…
-
Παράθεση από pavlidisc: “Τα βασικά τα έκανα... Restart-καθαρισμούς κλπ.... τζίφος... ” Μπορεις να περάσεις την ίδια ρομ από πάνω.
-
Παράθεση από pavlidisc: “Ένα τρελό battery drain που δεν ξέρω από που προήλθε.... Χάνει 15-20% την ώρα χωρίς να το ακουμπήσω. Είμαι με 7.2.1 stable. Θα βάλω 7.3.2 σήμερα έτσι κι αλλιώς αλλά μήπως πρέπει να κάνω και κάτι άλλο; Στις ρυθμίσεις μπαταρίας πάντως δεν φαίνεται κάποια περίεργη κατανάλωση.... from my RN3 pro ” Ενα restart σε πρώτη φάση
-
Η ίδια η έννοια του SAR δεν υπάρχει, ούτε υπάρχει πρότυπη τιμή.
-
Τώρα μάλλον δε θα προλάβω, εγώ πάντως δε βιάζομαι, μου δουλεύουν όλα με την 6.4.28 εκτός από την "τριμερή κλήση" καμιά φορά και που μπαίνει η ανοιχτή ακρόαση..