Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εγώ έχω γυρίσει στην προηγούμενη.. Πού είναι το zip; γιατί κοίταξα μήπως το πέρασε στην εσωτερική μνήμη, αλλά τπτ. Επίσης το κατέβασα από play, αλλά απέτυχε..
-
Ναι και τα δύο, δεν παίρνουν ρουτ οι εφαρμογές και στις εφαρμογές ρουτ δεν υπάρχει τίποτα (επίσης κρασάρουν τα δικαιώματα τώρα).
-
Γιατί δεν κάνεις τις ειδοποιήσεις του remote control να μην εμφανίζονται; Έχει σύνδεση με ίντερνετ και βρίσκει προγράμματα και τέτοια που εμάς δε μας ενδιαφέρουν, είναι στα κινέζικα.
-
Παράθεση από loylas: “Ευχαριστώ φιλος. Ναι έχω wind. Αλλο δράμα αυτο, ας έχουν χάρη που έχω καλό προγραμμα, αλλιώς θα τους είχα ξαποστειλει. Μπήκα κ δοκιμασα αν έχω πάρει έγκριση αλλά δεν... Άρα μπαίνω στο φόρουμ και τους ζητάω να μου το ξεκλειδώσουν. Αυτοί τι κανουν; Μου στέλνουν με μέιλ κωδικό; Γίνεται αυτόματα; ” Έχεις διαβάσει την πρώτη σελίδα;
-
Παράθεση από pavlidisc: “δεν έχω και πολύ χρόνο για πειράματα...σύν οτι : τόσα χρόνια Apple ντε...θέλει χρόνο η προσαρμογή στο βάλε-βγάλε. ” Οι αλυσίδες έπεσαν, η μπάλα έσπασε.. Start walking
-
Παράθεση από mixaliscy: “Όπως και να είσαι θα δοκιμάσεις από updater Θα την ρίξεις χύμα στο κινητό και θα δεις αν μπαίνει με το απλό updater Όχι δεν θα κάνεις στάση σε άλλη dev πρώτα. Αμέσως την ίδια ” Παράθεση από Astrolabe: “Προσπάθησα να κάνω installation την κινέζικη developer rom μέσω του updater και εμφανίζει το συγκεκριμένο μήνυμα "Can't verify update, Couldn' t verify update package". Τι άλλη επιλογή έχω ώστε να εγκαταστήσω την κινέζικη developer rom? Ευχαριστώ. ” Δε θελει χυμα, αλλα στο…
-
Ναι, έχουμε πει δεν έχει ρουτ, γυρνάμε στην προηγούμενη.. Ίσως πρέπει να κατέβει από τα downloads
-
Παρελαβα και γω σήμερα το mi wifi 3, πολύ καλό, συνδέθηκε με τα πολλά στα κινέζικα αφού πατουσα τη μόνη επιλογή που μου έδινε.. Μου έβγαλε αναβαθμισεις για router και app, τις έκανε και πλέον όλα κινεζικα. Στο φάκελο του smart home έχω 4 φακέλους, τους 112, 113, 187 και 240, όχι όμως τον 116 που θα'πρεπε να ειναι το mi Wi-Fi.. Οι συσκευές που φαίνονται στο smart home είναι δύο nightvision cams, μία yeelight και το mi wifi. Ok, πέρασα το 2.3.47 όλα καλά
-
Στο rn2 δεν εχει root, ούτε βλέπω supersu. Επίσης η εφαρμογη ασφαλείας κρασαρει στις ρυθμισεις
-
Δηλαδή δε βλεπεις ούτε 3 ωρες SOT? Αυτό ειναι υπερβολικο, αποκλείεται.. Εμένα ο μέσος όρος είναι 4 και χωρίς παιχνίδια 4,5+. Το φορτιζεις αρκετά μετά το 100%? 3 ωρες και κάτι βγάζω άμα έχω 4g+bluetooth+FM+Hotspot+εφαρμογες με μονιμα ανοιχτή οθόνη και όλα αυτά να δουλεύουν, όχι απλά ανοιχτα.
-
Πω τι μου θύμισες τώρα... Εποχές ασπρομαυρων τηλεφώνων και EMS/ MMS. Μάλλον πρέπει να κοιτάξεις σε κάποιο ιντερνετικο site που στέλνει SMS. Εγώ εστελνα απ'το SMS tree, αλλά έκλεισε.