Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Την έβαλα και γω την 6.5.5-1, όλα δουλεύουν καλά και επανηλθε το Mikey..
-
Έβαλα την 6.5.5 για το Note 2, όλα καλά μέχρι στιγμής. Μόνο που εξαφανίστηκε το Mikey και δεν το δέχεται για εγκατασταση το apk, πώς θα το βάλω τώρα;
-
Παράθεση από netblues: “Εκτος απο το να το θυμομαστε, εχει καποιο χαρακτηριστικο η custom για να την ξεχωριζουμε? (γιατι δεν βλεπω κατι στη τελευταια note2) και με την ευκαιρια, οταν βγαινουν τα task list (αριστερο κουμπι εκει που βαζουμε και τα λουκετακια) για καποιο λογο δειχει ολες τις οθονες των εφαρμογων, οχι τα εικονιδια.. Απο που το αλλαζουμε αυτο? ” Κανε zoom out όπως κανεις με τις φωτογραφίες zoom in/ zoom out και αλλαζει απο εικονιδια σε οθονες και απο οθονες σε εικονιδια.. Τι εννοεις …
-
Παράθεση από akisjes: “@ flouwin though. Χίλια συγνώμη αλλά επειδή είμαι κάτοχος του redmi note 3 pro και το ξεκλείδωμα το έκανα με dev εδώ στο redmi παίζει και νε την stable? ” Δε μπορώ να το πω, απλα καπου το ειδα. Αλλά λεω οτι αν δεν εχεις αλλη επιλογη, μπορεις να βαλεις το redmi 3 pro και να δοκιμασεις, δε χανεις τιποτα.
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από zaf_4: “@gkalen, έχω μισή ωρίτσα που την έβαλα. Βρήκα κάτι δεν ξέρω εάν είναι της devs ή δικό σου. Εάν έχει ξαναειπωθεί; Στην περιστροφή οθόνης ή όχι στο παράθυρο φαίνεται απενεργοποιημένη ενώ δεν είναι. Εάν το πατήσεις και φανεί ότι γίνεται έντονο το χρώμα, γίνεται το αντίθετο και απενεργοποιείται. ” Θα πρέπει να ρωτησουμε κάποιον που ήδη τη φοράει για να μας πει αν υπάρχει αυτό το πρόβλημα και σε άλλον , δεν έχω ακούσει κάτι πάντως γι'αυτο που λες .. Edit Και…
-
Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από lallasgr: “Ναι βασικά τσέκαρε ότι και με τον αριθμό account Που κάνεις login στο ξεκλειδωτήρι ακριβώς ο ίδιος αριθμός εμφανίζεται και στο Mi Account στο κινητο!! ” Τίποτα. Δεν ξεκλειδωνει με κανένα τρόπο, ούτε με αριθμό account, ούτε με το νούμερο, με SIM ή χωρις. "Couldn't verify device".. ” Τελικα ηθελε να περασουν 30 μερες ακριβως και επιτελους ξεκλειδωσε
-
Απλά να πω ότι παίζει και να μη δούλευε και με της προηγούμενης βδομάδας.. Τεσπα, κάποιο σκάλωμα.
-
Παράθεση από gkalen: “Φλασαρε το ζιπ του dolby atmos ... ” Ok επιασε
-
Παράθεση από lohtse: “Anyone else having trouble updating firmware on yeelight bulbs?? App told me that they needed a firmware update but when I tried to do it it failed now everytime I try to use a buld it simply tells me to update firmware and then fails.. NONE of our bulbs now work with app due to firmware issue.. Only way to use is to use the light switch but we have set bulbs to lowest setting so all bulbs are dim and cannot be changed!!!!!!!!!!! ” Today I was prompted to update firmware an…
-
Για θύμισε μου πού είναι το link...
-
Δε μου δουλεύει το Dolby atmos
-
Τοτε απλα Κινηση πρωτη παιρνεις TWRP backup. Κινηση δευτερη περνας την προηγουμενη ρομ απο πανω βρωμικα (ceaser`s way) Αν δεν πετυχει, κινηση τριτη κανεις restore το παλιο TWRP backup και μετα περνας τη ρομ που θες. Ετσι δε θα χασεις τιποτα
-
Περιμενε! Αν γινει λαλακια, θα τα χασεις ολα στα σιγουρα. Το πιο σιγουρο ειναι αυτο που ειπες με το παλιοτερο TWRP, ετσι μπορεις να αναβαθμισεις στην προηγουμενη που θες. @Ceaser δε θα της αναγνωριζει τις καρτες SIM
-
Ο πιο σωστος ειναι να κανεις restore το backup του TWRP που πρεπει να εχεις παρει. Απο κει και περα μονο με factory reset γυρνας πισω.
-
@Agent_92 Τα έχω πει και εγώ αυτά, κοίτα σελιδα 472, αλλά δε βρήκα απάντηση... Έχω βάλει τη ρομ του gkalen που έχει κάπως καλύτερη διαχείριση ραμ. Μπορείς να κάνεις το εξής: πήγαινε ρυθμίσεις>πρόσθετες ρυθμίσεις>μπαταρία>διαχειριση χρησης μπαταρίας εφαρμογών>επιλέξτε εφαρμογές και βάλε "χωρίς περιορισμούς"