Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από gkalen: “UPDATE σε 6.4.28 για το RedmiNote2 Hermes... DOWNLOAD RedmiNote2 Hermes 6.4.28 Στα downloads , εδω .. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ermes-MiUi7-6-4-28/#files INSTALLATION Τα γνωστά ... Χριστος Ανεστη και Καλό Πασχα σε όλους !!!!! ” Όλα καλά
-
κανε μια αναζήτηση στο forum εδω, υπάρχουν και θεματα για αυτο, πχ Βοηθεια με ακαθοριστο σφαλμα (0χ80004005: Missmatching image and device error )
-
Παιζει βεβαια, γιατι δε θα ειναι αυθεντικη. Και εγω εχω παρει δευτερη και παρουσιαζει (σπανια) random reboots. Βαλε την μαμισια και παρακολούθησε το.
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “ το πρωι το βρισκω γεματο αλλα σβηστο δεν το εχω - προγραμματισμενο κλεισιμο και να σβηνει το βραδυ μηπως το κανει για να μην υπερφωρτοσει την μπαταρια? ” Δεν ξερω, δεν το έχω ξανακούσει αυτό.. Μήπως έχεις πάρει άλλη μπαταρία;
-
Κανε εκκαθάριση δεδομενων του Playstore. Αν δεν πιάσει, βγάλε τελειως το λογαριασμό, κάνε επανεκκίνηση και ξαναβαλτον..
-
Δε μου απαντησες αν το πρωι εχει μπαταρία ή εχει τελειωσει. Υποθέτω οτι εχει γεμισει.. Κοιταξε αυτο που λεει ο Μιχαλης, μηπως εχει προγραμματισμενο κλεισιμο και σβηνει το βραδυ.
-
Φιλε μου δεν καταλαβαινω γιατι το λες αυτο, παρεθεσε τα βηματα συνοπτικα, που ειναι στην ουσια ολο το νοημα ολων αυτων των σελιδων, προφανως για να σε βοηθησει. Θα μπορουσε να πει και οτι αυτα υπαρχουν ηδη στο topic.. Δεν υπαρχει λογος να πας πουθενα, γι`αυτο κανουμε οτι κανουμε. Ειτε ειναι δικο σου ειτε ξενο. Και να με συμπαθας, αλλα απο το παρακατω μηνυμα εγω προσωπικα δεν καταλαβαινω λεξη.. Παράθεση από spideman3: “Φίλε lallasgr εγώ το απόγευμα πήγα σε φίλο και κάναμε τα παρακάτω βήματα unloc…
-
Παράθεση από lallasgr: “@spideman3 τα έγραψες λίγο μπερδεμένα και δεν κατάλαβα. Η διαδικασία έχει ως εξής: 0) Έχεις κάνει αίτηση στη xiaomi και έχεις πάρει το ok ότι μπορείς να ξεκλειδώσεις 1) Το κινητό πρέπει να έχει κάποια official developer rom 2) Ενεργοποιείς usb debugging και oem unlock 3) Συνδέεσαι στο κινητό με το mi account 4) βάζεις το κινητό σε fastboot mode συνδεδεμένο με το pc 5) συνδέεσαι στο unlock tool με το ίδιο account 6) ξεκλειδώνεις ” Respect για το "0"
-
Τι εννοεις; εχει φορτισει εντωμεταξει ή κλεινει απο μπαταρια;