Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Στον υπολογιστή όχι, μόνο στο ταμπλετ και στο tv box...
-
Παράθεση από lallasgr: “Ναι βασικά τσέκαρε ότι και με τον αριθμό account Που κάνεις login στο ξεκλειδωτήρι ακριβώς ο ίδιος αριθμός εμφανίζεται και στο Mi Account στο κινητο!! ” Τίποτα. Δεν ξεκλειδωνει με κανένα τρόπο, ούτε με αριθμό account, ούτε με το νούμερο, με SIM ή χωρις. "Couldn't verify device".. @Xenakimi Σιγουρέψου ότι έχεις βάλει τη ρομ στο φάκελο downloaded rom ή/και ξανακατέβασε την από αλλού
-
Το account από το παλιό κινητό έχει βγει (έχει τώρα άλλο account φίλου μου). Σύνδεση με το account μου εχει γίνει κανονικά στο καινούριο, το νούμερο του κινητου βάζω πάντα, το βρίσκει και στο find device με ακρίβεια. Να βάλω τον αριθμό account δλδ? Μήνυμα βγάζει can't verify device νομίζω, δεν το έχω μπροστά μου. Συνδεεται κανονικά πάντως πρώτα..
-
Παιδιά δε μου συνδεεται σε ένα συγκεκριμένο Wi-Fi, έκανα και restart στο ρούτερ, τι μπορεί να φταίει;
-
Mε τις νεες εκδοσεις δε δουλευει στους υπολογιστες, ξερουμε τι πρεπει να γινει;
-
Οπότε εγω βάζω τωρα καθε μερα το τηλεφωνο στο pc περιμενοντας πότε θα ανοιξει η δυνατοτητα ξεκλειδωματος. Δε θυμαμαι ημερομηνιες, παντως μπορει και να εχει περασει μηνας απο το πρωτο ξεκλειδωμα.. Σημερα παντως δεν. Και η συσκευη μου φαινεται κανονικα στο find device, με βρηκε και με ακριβεια, οποτε δεν ειναι θεμα λογαριασμου ή συσκευης.. Το να κλειδωσει το bootloader ειναι κατανοητο, το να βαλει τετοιο χρονικο περιορισμο ειναι fail απο την Xiaomi.
-
Άλλο το 30 μέρες για άλλο ξεκλειδωμα και άλλο 30 μέρες για άλλη αίτηση. Δηλαδή περιμένεις 30 μέρες, κάνεις αίτηση και μετά άλλες 10+ μέρες; Πάντως πολλοί έχουν αναφερει ότι ξεκλειδωναν τη μία συσκευή μετά την άλλη, ότι δηλαδή η αίτηση εγκρίνεται άπαξ για ένα λογαριασμό. Επίσης, εμένα έχει περάσει μήνας από τότε που έκανα την (πρώτη) αίτηση.
-
Παράθεση από giannis4: “Παράθεση από giannis4: “ξεκινησα την διαδικασια ξεκλειδωματος bootloader και κολλησα απο το πρωτο κιολας βημα.Αφου κατεβασα την κινεζικη dev Rom απο το Site και μετα μπηκα απο τον updater ξεκιναει την διαδικασια και σταματαει σχεδον στην αρχη της με μηνυμα "δεν ειναι δυνατη η επαληθευση ενημερωσης " το κινητο φοραει miui global 7.1 stable 7.1.1.0.0(LHPCNCK) Λογικα για να τρεξει η διαδικασια θα πρεπει να μπει official rom...Μηπως ξερουμε το πως??? Επισης όταν κανω την διαδ…
-
Όταν λέτε για σκόνη, για πόση σκόνη μιλάμε ακριβώς; φουλ σκόνη πάνω στο τζαμακι ή 3-4 κόκκους σκόνη; Εγώ έχω 3-4.. Και το βάζω σε μια τσέπη που μετά βγαίνει άσπρη η οθόνη απ'τη σκόνη, αλλά όσες φορές και να την καθαρίσω, αυτή βγάζει συνέχεια. Το θεμα ειναι οτι δε χρησιμοποιω ποτέ τη μπροστινη κάμερα..
-
Και γω έχασα το ξυπνητήρι σήμερα.. Ευτυχώς δεν έχω αφεντικό στο κεφάλι μου