Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@gkalen δεν ξέρω σε τι βαθμό μπορείς να επέμβεις, αλλά θα ήθελα αν γίνεται το ραδιόφωνο να γυρνάει και σε οριζόντιο προσανατολισμό και επίσης αυτό..
-
Τη φυσάμε...
-
5a3bc09757785dc081e48b547ea4b03a.jpg
-
666MB the number of the beast Κάτι που είχα πάντα απορία είναι γιατί κάνουμε wipe cache/art μετά την εγκατάσταση, δε φτάνει πριν;
-
Παράθεση από gkalen: “Θα ήθελα να δοκιμασεις τα ίδια με το ρομ της GTV τώρα , θα κάνεις ότι αλλαγές έκανες και θα βάλεις και το updater.script από το δικό μου ρομ για να μην κάθεσαι να το φτιαχνεις και ξανά δοκίμασε .. ” Την έβαλα, τι κοιτάμε τώρα; Το Playstore δεν κρασαρει, τα θέματα έχουν ίδια συμπεριφορά, περνάνε μερικώς, δλδ το grid mod, το boot animation, τα μισά εικονιδια (!) και το πληκτρολόγιο κλήσεων, όχι οι θέσεις, η lockscreen, οι ταπετσαρίες..
-
Δηλαδή θα βαλω-βγαλω εφαρμογές, θα φτιάξω τον theme φάκελο, το bootanimation κλπ και θα αντικαταστήσω το updater.script που έχει με το δικό σου; Η ram, ο βασικός λόγος που άλλαξα ρομ, ενώ δε μου δείχνει πολλή ελεύθερη, με 900 ξεκίνησε, εντούτοις δεν κλείνουν οι εφαρμογές όπως πριν, οπότε εμένα μου κάνει τη δουλειά μου. Η μπαταρία μάλλον δε θα ξέρω αν δεν περάσουν κάποιες μέρες. Έχω μια ιδέα ότι έχει λίγο πιο αργές αποκρισεις, έχει τροποποιημένο touchboost?
-
Δε μου λειτουργεί ο ES explorer, δηλαδή δεν κάνει μεταφορές αρχείων, ξέρουμε γιατί; έχει πάρει και δικαιώματα. Έβαλα άλλον exlporer, τον X-plore και δουλεύει κανονικά πάντως. Τα ίδια είχα και στο Redmi 3... Επίσης το keepass2android ανοίγει τη βάση, αλλά μόλις πατήσω κάποια καταχώρηση κρασαρει.
-
Δυστυχώς μου κρασαρει το adaway και αυτό είναι εκ των ων ουκ ανευ. Α άκυρο, ήθελε να πάρει δικαιώματα, αλλά περίεργο που κρασαρε...
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από flowin_through: “Την έβαλα, αλλά μάλλον επειδή έβαλα όλες αυτές τις εφαρμογές έκανε πολλή ώρα να μπουταρει, πάνω από μισή ώρα. Είχα πρόβλημα με το ακουστικό, δεν έπαιζε καθόλου, μόνο η ανοιχτή ακρόαση λειτουργούσε και το μικρόφωνο οκ. Επίσης από το θέμα μου, πέρασε μόνο τα εικονίδια και το boot animation, όπως επίσης και τη μοντα με το com.miui.home.. To playstore κρασαρει και μενα με το "περισσότερα/read more". Έκανα restore προς το παρόν ” Αν μπορείς στείλε μ…
-
Ωχ, δε μπήκα στα θέματα καν.. Το zip βγήκε 1,6gb αν δεν κάνω λάθος, να αφαιρέσω τις εφαρμογές και να στο στείλω; αλλά τώρα είμαι εκτός... Ή να τα ξανακανω από την αρχή;
-
Την έβαλα, αλλά μάλλον επειδή έβαλα όλες αυτές τις εφαρμογές έκανε πολλή ώρα να μπουταρει, πάνω από μισή ώρα. Είχα πρόβλημα με το ακουστικό, δεν έπαιζε καθόλου, μόνο η ανοιχτή ακρόαση λειτουργούσε και το μικρόφωνο οκ. Επίσης από το θέμα μου, πέρασε μόνο τα εικονίδια και το boot animation, όπως επίσης και τη μοντα με το com.miui.home.. To playstore κρασαρει και μενα με το "περισσότερα/read more". Έκανα restore προς το παρόν
-
Μου φαινεται ξαναγυρναω στο 0. Ελεγε βαζουμε στο φακελο ακριβως την ιδια ονομασια με την εφαρμογη που θελουμε να περασουμε.. Επισης αυτες τις λιγες γραμμες που βρηκα στο updater.script το δικο σου με delete και recovery τις αφηνω;
-
Eχω ανοιξει το updater script, αλλα φοβαμαι μην κανω κανενα λαθος, γραμμες με delete δε βλεπω παρα 3 στο τελος, ουτε με τα bootloader, uboot, recovery, logo, ειναι ηδη ετοιμο το script? εκτος απο μια γραμμη με recovery που βρηκα και εσβησα.. Επισης δε βλεπω logo, αλλα boot_logo_updater, αυτη τη γραμμη την αφηνω;
-
Τους φακελους των εφαρμογων τους ονομαζουμε και με ελληνικους χαρακτηρες και με κενα; To webview, google play services κλπ χρειαζεται να τα ξαναπερασουμε;
-
Σε καθε εφαρμογη στο κινητο μου στο /data/app υπαρχει και ενας φακελος lib, αυτο τον αφηνω εξω;
-
Oχι, απλα λεω οτι αν βαλω ολες αυτες τις εφαρμογες μεσα στη ρομ θα γινει πολυ μεγαλη, αλλα απο την αλλη αφου θα μπουν που θα μπουν... Και με τα δεδομενα των εφαρμογων... Αλλα μολις μπει μια φορα, μετα φοραμε τις επομενες γυμνες (χωρις εφαρμογες)
-
Να ρωτήσω κάτι άλλο, αν επαναφερουμε εφαρμογές από τοπικο αντίγραφο backup θα είναι οκ ε;