Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Tωρα και prority railway? με δωρο καρποσταλ απο τα γραφικα μερη που περναει priority_railway.png
-
Παράθεση από FANIS 85: “Συγνώμη αλλά έσκασα από gearbest ήθελα το mi mix από 10.9.17 με priority line dpd uk και ακόμα περιμένω σήμερα έμαθα ότι δεν θα έρθει ποτέ.. Πραγματικά απελπισία η εταιρεία. Φυσικά μου έκαναν Refund μετά από μήνυμα μου ποια τους το κοινοποίησα ότι η dpduk ότι το δέμα δεν υπάρχει. ” Δηλαδή χάθηκε ή δεν το έστειλαν ποτέ;
-
Χωρις υπογραφη δε δινονται ουτε ελευθερα ουτε παντρεμενα. Το χαρτακι ή χαθηκε ή δεν εχουν καν ταχυδρομο, αν εληξε καμια συμβαση και δεν εχει ερθει αλλος.
-
5€ θα ειναι μονο να το σαλιωσουν =============== Νοε 23rd 2017, 6:14pm =============== Παράθεση από kaper: “Παντως η ιδιωτικοποιηση των τηλεπικπινωνιων μονο καλο εκανε ” Α που πηγε το 131 απο 1 αστικη μοναδα (δλδ σχεδον 0) σε 1€ το λεπτο και για ενα ραντεβου γιατρου να θες ισαμε 5-6€
-
Δεν είναι παράλογο. Δηλαδή και να κάνουν γρήγορα, πάλι διαμαρτυρομαστε...
-
Τιποτα, τωρα ειναι το απολυτο οριο για να ερθει κατι για τις γιορτες. Αλλα και παλι φοβαμαι οτι δε θα προλαβει
-
Παράθεση από lorenzo81: “Παρά το χάος και το μπουρ%€&@ που έχουν καταντήσει τα ΕΛΤΑ. Πρέπει να δείξουμε και κάποιους ήρωες ” Οχι γιατι και κουριερ που περιμενα τη Δευτερα δεν ηρθε γιατι εβρεχε, ηρθε την Τριτη.
-
Εγω δεν καταλαβα τιποτα, αλλα για να το λενε ολοι ωραιος
-
Μέχρι και ο γύρος του κόσμου 80 μέρες κάνει, εμείς 95?
-
Απίθανο να μην εχει καποια, βασικα πολλες εχει, ενδειξη οτι προερχεται απο Κινα. Μονο σε περιπτωσεις τριγωνικης και μονο αν ανασυσκευαζεται σε χωρα της ΕΕ.
-
Παράθεση από demakhs: “πω πω...φαντάσου να φάει μία από το δικό τους και μία από το δικό μας. θα την ακούσει στερεο....τελωνειακά!!! ” Και μετα παλι εδω που θα ερθει το αλλο/επισκευασμενο. Και μετα ο φιλος να αρνηθει την παραλαβη και να ξαναπαει πισω, οπου θα χρεωθει παλι. Αυτο ειναι, βρηκαμε τον τροπο της αυτοματης προσαυξησης αξιας! τυφλα να εχει ο Μαρξ.
-
Εγώ παραλαμβάνω σταθερά στις 12 μέρες, αν δεν ήταν και αυτό που λες να στέλνουν με αργοπορία, θα ήταν μεγάλη έκπληξη η άφιξή τους (που είναι ήδη δηλαδή). Αλλά 9/10 παραγγελίες είναι πράγματα που δε βιάζομαι οπότε είναι αστραπή για μένα..
-
Για μενα το σωστο ειναι να δωθει πισω το 50% σε περιπτωση που παραληφθει δεμα που εχει αποζημιωθει. Αλλιως ναι μεν ειναι κλεψια αν το παραλαβεις και αποζημιωθεις, απο την αλλη ποιο το νοημα του refund και του dispute απο μερους σου αν τα δωσεις ολα παρολη την αργοπορια;
-
Υπάρχει και η άλλη λύση, να παίρνουμε απλώς πράγματα φτηνά, που βγαίνουν σε προσφορά με κουπόνια κλπ και που δεν τα βιαζόμαστε. Μπορεί να κάνει 3, 4 ή 5 μέρες, αλλά πάντα τα στέλνει, δε μου έχει τύχει αυτό το 15+15+μερες που λένε. Και με unregistered είναι εξασφαλισμενη η φοροκλοποαποφυγη. Εγώ αυτό κάνω, αλλά θα μου πεις όταν παίρνεις κάτι, το παίρνεις γιατί το θέλεις.. Ε τι να κάνουμε, ας είναι το gb για τα φτηνά και τα gadget και το bg για τα κινητά.. Και το aliexpress για τα πολύ φτηνά
-
Παραλαμβανω απο gb πραγματα των 15€ σε 11-12 μερες, εκτος απο ενα που εχει αργησει, 35+. Απο banggood εχω των 15€ 3 πραγματα, ενα το παρελαβα σημερα στις 40 μερες και αλλα 2 τα περιμενω.
-
Γιατι να παρεις priority direct για κατι των 6€?