Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από 8@nos: “Λοιπόν παιδιά εμένα το κινητό μου το έφερε άτομο που πήγε στη Κίνα και δεν μπόρεσε να το πάρει από Mi store που του είπα γιατί ήταν αρκετά μακριά και το πήρε από σοβαρό κατάστημα με κινητά στη γειτονιά που έμενε, το οποίο δεν είχε διαθέσιμο το συγκεκριμένο μοντέλο και το παρήγγειλε απ'το Mi store...σε 1-2 μέρες το έφερε Οι τιμές είναι φθηνότερες από το gearbest και να μην σου πω φθηνότερα και απ'ολα τα καταστήματα που βρίσκουμε μέσω ίντερνετ......πχ το santoni τότε μέσω ίντε…
-
Ναι, αλλα τι τιμες παιζουν εκει; στυλ gearbest?
-
Παράθεση από ktsak: “ Τωρα νομίζω ότι και στο Ali μια από τα ιδια θα τραβήξεις, μια και σε περιπτωσηη αποστολης για επισκευή θα πρέπει να το στείλεις Κινα στοπ εργοστάσιο, δεν ξέρω τι παίζει με τα έξοδα αποοστολης, αλλα δεν έχω λόγο να πιστέψω ότι θα σου πουν κάτι διαφορετικό, και η ταλαιπωρια από πλευράς χρόνου θα είναι η ιδια .... Απλα, μια και τους έχω σιχαθεί στο Γεαρβεστ, θα σου έλεγα, πως αν συντρέχουν όλες αυτές οι προυποθεσεις (βλέπε Γερμανικη αποθήκη), παρτό από Ali, μπας και φανείς τυχ…
-
6 ιντσων;; Οχι καλυτερα να βγαλει τη Mi tv με μπαταρια ωστε να την παιρνουμε μαζι Παντως αντε, να αρχισει να πεφτει τo mi6
-
Καλα, τα ανακυκλωμενα κουτια γιατι τα αλλαξε; Τα απειρα μοντελα που βγαζει; Δεν ξερει οτι ειναι ενας απο τους κυριοτερους λογους μολυνσης του περιβαλλοντος η υπερπαραγωγη συσκευων;
-
Σε ολο τον κοσμο παρουσια κανονικη δεν εχουν παντως. Η ελληνικη πατεντα ειναι οι αθεμιτες πρακτικες του να μη διανεμει σε ολους ο...διανομεας, αλλα και αυτο δε μπορει να ειναι ελληνικο
-
Κινεζια περισσοτερο.
-
Παράθεση από BanditGR: “Έλα ντε. Έχω μια υποψία ότι εννοούμε τις κατά καιρούς χαμένες ρυθμίσεις στο APN, αλλά αυτό είναι κάτι που λύνεται μέσα σε δευτερόλεπτα. ” Mπορεις να μου πεις ποιες ειναι οι ρυθμισεις; ή αν υπαρχει θεμα.. Γιατι ενα mi4 που εδωσα σε φιλη μου δεν εχει δεδομενα.
-
Όχι δεν έχει
-
Παράθεση από 8@nos: “Καλύτερα να παίρνεις Ω3 μέσω διατροφής φίλε μου Πιο υγιεινό και πιο οικονομικό. Επίσης μεγάλη προσοχή στη λήψη συμπληρωμάτων διατροφής αν παίρνετε φάρμακα... οπωσδήποτε να ρωτάτε γιατρό ή φαρμακοποιό. ” Αστειεύεσαι πιστεύω.. Και για τα δύο
-
Μα δεν ελέγχει, τι δεν καταλαβαίνεις; (ή μάλλον δεν ξέρεις;) Ο ΕΟΦ δεν πραγματοποιεί ελέγχους, ούτε δίνει εγκρίσεις, μόνο πιστοποιησεις. Αυτό για το οποίο παίρνεις το οκ για το τελωνείο, δεν ελέγχεται για αυτό που έχει μέσα. Η δε πιστοποίηση είναι ένα ποσό που πληρώνει μια εταιρία για αυτό που πουλάει.
-
Δε θέλει φάρμακα ο άνθρωπος
-
Παράθεση από thanos485: “Αν θυμάμαι καλά μέχρι 3 τεμ παραγγελία δεν την σταματάνε για τα περαιτέρω εοφ κλπ. λίγα λίγα άλλη φορά. ” Όχι, μέχρι 3 τεμάχια (ακόμα και ίδια να είναι) εξετάζει ο ΕΟΦ. Ότι άλλο έχει το πακέτο πάει στο βρόντο. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην τα περάσει ούτε αυτά, για γελοιους λόγους και το τραγελαφικό της υποθεσης είναι ότι δεν υπάρχει νομοθεσία, ο προϊστάμενος της υπηρεσίας κοιτάει στο ίντερνετ και κρίνει μόνος του ανάλογα με τι κάνουν άλλες χώρες! Του έχω μιλήσει προσ…
-
Για το mi4 θα βγει τελος Σεπτεμβρη ή σταματησε να υποστηρίζεται;
-
Το περιμένω, άγνωστο πότε θα έρθει =============== Αυγ 16th 2017, 7:59pm =============== Το παρέλαβα σήμερα, δέχεται και κλήσεις, αλλά μάλλον μόνο με hands free, όχι με απλά ακουστικά. Μπαταρία θα ξέρω αργότερα
-
Το car media player που μπήκε τελωνείο, βγήκε σήμερα μετά από 6 μέρες και μάλιστα εν μέσω 15Αυγουστου.. Λέτε να τη γλίτωσα;
-
Και εμένα αυτές τις μέρες κόλλησε ένα car mp4 player στο τελωνείο από gearbest. Είχα διαλέξει unregistered method, το είχε κανονικά και το τόνισα στα σχόλια. Με έγραψαν κανονικά και το έστειλαν registered και κόλλησε. Τώρα τους λέω σας προειδοποιησα, φταίτε εσείς και ή θα πληρώσετε ή θα σας έρθει πίσω. Μου είπαν δεν πληρώνουμε και αν έρθει πίσω θα χρεωθεί μεγαλύτερο τελωνείο εδώ. Πράγμα απίθανο με τους απατεώνες τους δικούς μας. Θα περιμένω να κλείσει δύο μήνες και θα κάνω dispute ως υπερβολική …
-
@Miyagki τολμηρος... Οταν ουτε ενας duang δε μπορει να σε πτοησει..
-
Αλλη μια παραγγελια απο gearbest, ενα car mp5 player, που διαλεξα Unregistered method (το ειχε κανονικα σαν επιλογη), το επεσημανα και στα σχολια unregistered untracked και με αγνοησαν πληρως και το εστειλαν με track id και Austria post. Tους ανοιξα ticket, το πακετο θα επιστραφει αμεσα σε αυτους αν σκαλωσει και απαιτηση για full refund.