Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εμενα δεν τα δινουν ουτε στους γονεις μου
-
Δεν υπαρχει κανενα προσχημα πλεον, διανυουμε περιοδο αυθαιρετου χαρατσωματος, η εφορια ζηταει προπληρωμη του φορου για λεφτα που δεν επιασες, χαρατσι για το σπιτι σου, χαρατσι επειδη ζεις αλλον ενα χρονο. Δεν υπαρχει καμία σωτηρια, σαπισε το συστημα και σπρωχνουμε το κουφαρι του (καθολου αποκλειστικα ελληνικο φαινομενο).
-
Το ότι είναι untracked το έκανε να σου ρθει γρήγορα
-
Εγω πιστευω οτι επρεπε να επιστρεφονται μαζικα, απο την αρχη που εγινε αυτο, για να βρουνε λυση και οι κινεζοι και οι υπηρεσιες να μην εχουν εσοδα. Τωρα βολευονται και οι δυο.
-
Παράθεση από kompla: “να ροτισο αν αρνηθη να παραλαβω λογω τελονειου τι γινεται επιστρεφει αυτοματα στο παραληπτη και ζηταω refund η πρεπει να πληρωσζω εξοδα αποστολης και μετα refund ” Το πρωτο, αλλα πρωτα θα συννενοηθεις με το καταστημα. Πρεπει πρωτα να το δεχτουν και μαλλον θα αφαιρεσουν τα εξοδα αποστολης.
-
Παράθεση από terry_ag7: “οποτε επομενες αγορες με paypal και στη μια μερα καθυστεριση να ζητω απ τοpaypal τα λεφτα πισω να μαθουν με λιγα λογια!!οταν συναλασεσαι πρεπει να ειναι και οι δυο σωστοι αν ειναι να ειναι μονο ο ενας τοτε ο αλλος ειναι απατεωνας!!θεωρω αδιανοητο να εισαι ενα καταστημα απτα μεγαλητερα παγκοσμιος και να μη μπορεις να βοηθησεις τον καταναλωτη!! ” Η καλη τη πιστη και απο τους δύο πρεπει να ειναι δεδομενη, αλλα ετσι δε γινονται δουλειες, ο κοσμοπολιτισμος του κεφαλαιου εχει …
-
H κατασταση αλλαζει απο μηνα σε μηνα, ο κινεζος δε μπορει να αντιληφθει αμεσως τις αλλαγες. Αλλα και να λεει κατι, τον πιστευεις δλδ; Χωρις Paypal ειναι δυσκολα τα πραγματα
-
Παράθεση από pit13: “Κι εγώ από 2/6 έχω πληρώσει το amazfit στο gearbest, και από postNL εχω ενημέρωση πως έχει φτάσει στη χώρα προορισμού... Τι διαδικασία πρέπει να κάνω, μπορεί να βοηθήσει κάποιος; ” Δεν υπαρχει καμία διαδικασία. Υπομονή
-
Έχει βγει κάπου;
-
Μου φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ μικρή, σε "κινέζικο" μέγεθος, σαν τα γάντια που είχα πάρει και έπαθα σοκ, ήθελα ένα γάντι για κάθε δάχτυλο
-
Απο τα παλια χρονια πριν βγουνε κινητα κινεζικα, παραγγελναμε απο Αμερικη άλλα πραγματα, ειναι σιγουρο οτι το Untrucked ειναι η πιο σιγουρη (και γρηγορη) μεθοδος αποστολης. Το να χαθει κατι ειναι σπανιο γεγονος. Μου εχει συμβει απειροελαχιστες φορες σε συνολο 100δων ή 1000δων παραγγελιων.
-
Ξερεις ποιοι στελνουν true unregistered?
-
Eγω εχω παραγγειλει κινητο χωρις tracking number και εβαλαν υποχρεωτικα, δε νομιζω να υπαρχει πιθανοτητα να το στειλουν unregistered. Μακαρι να μου τα εστελναν ετσι, θα ερχοταν πολυ πιο γρηγορα και χωρις τελωνειο.
-
Παράθεση από geozn8: “Έβγαλε το μαγαζί Tom - top μαζί με κάτι άλλα γιορτάζει στην ουσία και έχει το mi6 με 380 δολάρια με κουπόνι.. σχεδόν 350 ευρώ!! Λέει αρκετά.. Συμφωνείτε?? ” Μπα, αν παραλάβεις, αυτό δε θα είναι πριν το τέλος του καλοκαιριού