Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
[Διαγωνισμός VIP μελών] Αποτελέσματα κλήρωσης του διαγωνισμού Muppet Show (Κρυμμένος Θησαυρός)
ΜήνυμαΣυγχαρητήρια στον @tasosko!
-
Παράθεση από knight666: “Να ρωτήσω κάτι κουλό που μου συμβαίνει τις τελευταίες μέρες με το Mi Band 2; Ενώ έχω κλειστό το Bluetooth στο κινητό κ φυσικά δεν είναι συνδεμένες οι συσκευές μεταξύ τους, πως γίνεται να με ειδοποιεί με δόνηση κ εικονίδιο το Mi Band όταν λαμβάνω μήνυμα ή κλήση στο κινητό; Το Bluetooth είναι κλειστό 1000%, το 'χω ελέγξει. ” Για δες στις ρυθμίσεις εάν μπορεί ν' αλλάζει η εφαρμογή την κατάσταση του ΒΤ εάν χρειαστεί!?
-
Εφοσον τοτε δουλευαν ολα μια χαρα, γιατι αποσυρθηκε?
-
Πέρασα την τελευταία μη nougat στο note pro και όλα δουλεύουν μια χαρά!
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από maddoctor: “Στο mi5s plus, έχω προσέξει ότι μου χάνει το βράδυ την ώρα που κοιμάμαι, το wifi. Το πρωί το βλέπω συνδεδεμένο στο 4G. Το έχει προσέξει κανείς άλλος? Σαν να είναι πιο δύσκολη η wifi σύνδεση. Με το note pro θα δω σήμερα τι θα κάνω. ” Μήπως να δοκίμαζες να άλλαζες μπάντα στο Wi-Fi στα 2.4Ghz μπας και βοηθήσει ? ” Κατά την διάρκεια της ημέρας δεν αποσυνδέεται. Εντωμεταξύ το βράδυ τον έχω προγραμματίσει τον ρούτερ να κάνει επανδκκίνηση. Ή δυσκολεύεται…
-
Λόγω ημέρας... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30089/
-
Στο mi5s plus, έχω προσέξει ότι μου χάνει το βράδυ την ώρα που κοιμάμαι, το wifi. Το πρωί το βλέπω συνδεδεμένο στο 4G. Το έχει προσέξει κανείς άλλος? Σαν να είναι πιο δύσκολη η wifi σύνδεση. Με το note pro θα δω σήμερα τι θα κάνω.
-
Σωστά. Η δικιά μου δεν είναι συμβατή με του playstore
-
Παράθεση από gkalen: “@maddoctor Ενδιαφέρον φωτο αυτή που έβαλες .... Δείχνει busy το system και δεν γίνονται εγκατάσταση φακέλων , όπως το init.d απ'οτι βλέπω .. Θα κάνω ένα τσεκ σε λίγο και θα ενημερώσω .. ” Υπόψιν η εικόνα αυτή είναι μετά από καθαρισμό σε dalvnik, system, data, cache και εσωτερικό χώρο. Άρα δεν υπάρχει τίποτα μέσα στο κινητό, εκτός από το twrp.
-
Παράθεση από Lia.K: “Η απόκλιση μπορεί να είναι και είκοσι λεπτά! Αν όντως μετράει τον ύπνο έτσι τότε το δέχομαι... Μπορεί να συμβεί και αυτό αλλά και πάλι δεν είμαι και τελείως ακίνητη! Μήπως γνωρίζεις γιατί δεν μετράει και τον ύπνο το μεσημέρι? ” Μετράει μόνο τον βραδινό ύπνο. Οι Κινέζοι υποθέτω δεν κοιμούνται το μεσημέρι
-
Παράθεση από toniathanos: “Εχω βαλει την δεύτερη rom,αλλά δεν δουλεύει δυστυχώς η καμερα ” Κατάφερες και την έβαλες? Εμένα δεν έμπαινε με τίποτα. Έκανα format και πάλι δεν έμπαινε με τίποτα. Τώρα κατεβάζω την προηγούμενη έκδοση να την περάσω μέσω usb stick. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30080/ Υπάρχει πιθανότητα να κλείδωσε κάπως ο bootloader?
-
Παράθεση από toniathanos: “Τα δεδομενα ενεργοποιηθηκαν.Για την καμερα εχουμε καποια λυση? ” Δεν έχω προλάβει να δω σε μένα τι κάνει, αφού σαν κύριο κινητό έχω το Mi5S plus, αλλά με άλλη εφαρμογή τύπου Open Camera έχει δοκιμάσει κανείς εάν δουλεύει? Πάντως διάβαζα στο igeekphone ότι ανακλήθηκαν οι rom. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.sourceforge.opencamera
-
@ikaros80 αναφερόμουν στο antitheft, όχι στα ελληνικά.
-
Παράθεση από Simon3bug: “Καλησπέρα, Είδα ότι η μετάφραση της εφαρμογής είναι για android συσκευές... μήπως υπάρχει και για iOS; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ” Αν έχει βγάλει η Apple μόνο....
-
Παράθεση από ikaros80: “Παράθεση από thanos8: “Η επιλογή antitheft υπήρχε στην εφαρμογή mi fit; Και τώρα που άλλαξες ROM εξαφανιστηκε; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” ετσι ακριβως, αλλα δεν εχει κανει update το firmware και εχει κρατησει την επιλογη, καθε φορα που παω μακρυα απο το κινητο, το miband δονειται και βγαζει στην οθονη σηματακι οτι εγινε διακοπη επικοινωνιας με το κινητο ” Η επιλογή χάνεται μόνο με άλλη έκδοση Mi Fit, όχι άλλη ROM. Πάντως σ αυτές που σας δίνω την έχει σε όλ…
-
Παράθεση από pechr: “Γιάτρε δες και στα υπολοιπα κινητά.. Στο hermes έχω τις επιλογές.. Κάποιες λειτουργίες που αναφέρω είναι επειδή έμπαιναν ως καλούδια στις EU και τα παιδιά τραβούσαν από εκεί source... Τώρα που άλλαξαμε source και πήγαμε σε global σε κάποιες συσκευές ενδεχομένως να μην υπάρχουν οι ίδιες λειτουργίες.. ” Στο Note 4G μου εγκαταστάθηκε η Global, μόνη της. Είμαι περίεργος να δω εάν υπάρχει κάτι εκεί.... ΘΑ δω και θα σου πω.
-
Παράθεση από tilos4523: “σε mi note pro oμαδα δεν δουλευει καθολου η καμερα ! μετα απο clean και wipe . επισης ο καιρος δεν βρισκει τοποθεσια. ” Δουλεύει, απλώς θέλει χρόνο. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ, το άφησα στην άκρη να δω τι γίνεται με το Mi5S Plus και ότν γύρισα μετά 5 λεπτά με είχε βρει. Η τοποθεσία δοκιμάστηκε με τον καιρό widget που βάζω στο κινητό. Δεν έχω τσεκάρει την κάμερα, θα το δω το βράδυ γιατί είμαι στην δουλειά τώρα.