Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Στο Note Pro αφού έκανα πρώτα wipe data/cache/dalvnik για σιγουριά, μπήκε η δεύτερη έκδοση της ROM που βγήκε με διορθωμένο το TWRP, χωρίς πρόβλημα. Μου έβγαλε και εμε΄να αυτό με το unknown command και ότι δεν μπορούσε να κάνει mount μία διαδρομή, δύο φορές μάλιστα. Στο Mi5S Plus η rom μπήκε επίσης χωρίς πρόβλημα. Δεν έχω προλάβει για Mi3/Note 4. Υπόψιν στο Redmi Note 4G, εδώ και 1-2 εβδομάδες μου έβγαζε μήνυμα ότι υπάρχει έτοιμη αναβάθμιση να κατέβει μέσω ΟΤΑ και να μπει. Ε τελικά χθες βαρέθηκε …
-
Βλέπω η σημερινή rom για το Note Pro είναι σε 7.0!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29828/
-
Ελπίζω να μην έχει κάποιος σας πρόβλημα ακράτειας.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29687/
-
Παντού γράφανε χθες ότι θα βγει με τον Snapdragon 653, ενώ σήμερα διαβάζω ότι άλλαξαν γνώμη οι κινέζοι και θα βγει με τον 625 τελικά που έχει βγει και το RN4 στην Ινδία.
-
Mi Router 3
ΜήνυμαΠαράθεση από padimitris: “Παράθεση από padimitris: “Τι εννοείς με το '' κατέβασε κανάλι''? ” Μήπως ξέρει κανείς? ” Μπαίνεις από τον υπολογιστή σου στον ρούτερ, βρίσκεις την σελίδα που λέει συχνότητες και κανάλια και κατεβάζεις....
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΠαράθεση από zananiro: “Τα mecool και vorke z1 με 3GB RAM πάντως έχουν αποδειχθεί μέχρι τώρα πολύ καλές επιλογές. Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk ” Πήρα ένα vorke z1 από το geekbuying και μου ήρθε σήμερα. Στα χαρτιά φαίνεται πολύ καλό. Θα το δω τις επόμενες ημέρες και θα του φτιάξω και παρουσίαση, οπότε θα σας πω.
-
Παράθεση από franki28gr: “Update για το θεμα μου #160# δυο σελιδες πισω.... Σημερα παρελαβα το κινητο. Συνολικο κοστος 36€ Δεν μου φανηκε να εχουνε ανοιξει το δεμα μονο κατι χαρακιες στη συσκευασια για να καταλαβουνε τι εχει μεσα...χωρις ζημια στο κουτι του εννοειται. Το δεμα τιμολογηθηκε και εκτελωνιστηκε για τιμη 100€ Εκει εβαλαν 24€ τον ΦΠΑ λογικα... και αλλα 12€ Τελος διαχειρισης δασμων και λοιπων επιβαρυνσεων οπως γραφουνε , συνολο 36€. Αυτα..... Υ.Σ. .... ωραιο το redmi note 3..... ” Σε χρ…
-
Παράθεση από asot: “3.1.1 βλέπω στο κινητό (Settings>Apps). Default English εχω στο κινητό επίσης. Dev firmware @ Router = 2.15.140 Εκανα Clear cache @ app, Reboot κινητο και Router... Υπάρχει "χειροκίνητη" επιλογη γλώσσας στο app? Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς "Το πρόγραμμα όταν είσαι online δείχνει ελληνικά, offline κινέζικα." Εννοείται οτι συνδέομαι στο Router και προσπαθώ να δω πως θα αλλάξω τις ρυθμίσεις πχ βλέπω ΟΛΕΣ τις ρυθμίσεις που έχεις στην φωτό, στο ποστ #140, αλλα με κινέζικα...! ” Έπρ…
-
Παράθεση από asot: “Παράθεση από maddoctor: “Ανέβηκε η 3.1.1 ΕΝ έκδοση για τώρα. ” Μολις την πέρασα (WiFi 3, σε OnePlus 3).Πως αλλάζουμε γλώσσα, από Κινέζικα (που τώρα εμφανίζει) σε Αγγλικά? Ευχαριστώ ” Βεβαιώσου ότι έχεις την 3.1.1 γιατί κάνει αναβάθμιση μόνη της και η αυθεντική είναι στα κινέζικα. Το πρόγραμμα όταν είσαι online δείχνει ελληνικά, offline κινέζικα.
-
Παράθεση από reborn: “@maddoctor Γιατρέ καλημέρα με το που αγόρασα το Mi Band 2 έβαλα το Mi fit του play store μετά το κινέζικο και μετά το δικό σου και μου έκανε update ξανά το firmware δουλεύει η αναγνώριση στα ελληνικά όλα μια χαρά, σε περίπτωση που θέλω να το γυρίσω πάλι στην ορίτζιναλ θα έχω θέμα με το firmware? δεν ξέρω αν είναι χαζή ερώτηση απλά να ξέρω τι μου γίνεται Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τι να την κάνεις του playstore? Η ελληνική είναι πιο βελτιωμένη. Πάντ…
-
Όταν ξεχνάς το powedrbank σπίτι...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29313/
-
Ποιος μου είχε ζητήσει να κάνει downgrade το firmware σε mi band 2? Δεν θυμάμαι που ήταν. Βρήκα τον τρόπο πιστεύω. Ας μου στείλει pm να του δώσω την εφαρμογή που χρειάζεται.
-
Παράθεση από spirosmeg: “Οι international εκδόσεις δουλεύουν μόνο με την εφαρμογή του Playstore και δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τις Κινέζικες εκδόσεις στην ίδια εφαρμογή, εγώ έχω και τις δυο εφαρμογές Yi Camera μαζί στο ιδιο τηλ. με διαφορετικό λογαριασμό (Mi και Yi) έτσι μόνο βλέπω και τις δυο!Σχετικά τώρα με την εφαρμογή "Mi Home" δυστυχώς δεν μπορεί να συνυπάρξει του Playstore με του γιατρού καθώς η μια απεγκαταστή την άλλη... Εγω αντιθέτως έχω παραγγείλει άλλες 2 international εκδόσεις για…
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΤο xiaomi είναι router, όχι modem. Συνδέειε ενσύρματα το xiaomi με το modem σου και μετά αυτό αναλαμβάνει όλο το wifi και δίκτυο.