Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Mi Router 3

maddoctor - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Παράθεση από padimitris: “Στο μενού της εφαρμογής το βλέπω. Απο το τηλέφωνο θα πρέπει να το βλέπω? ” Αν δεν το βλέπεις κατέβασε κανάλι και θα το δεις

• mi5s plus

maddoctor - - Mi-5S Plus (Natrium)

Μήνυμα

Παράθεση από Flasxxx: “καλησπέρα φιλε μοτ ασχετος με το ολο θεμα αλλα με την unofficial εκδοση που ειχα τα ειχα όλα εκτος update .... kai ενημερώσεις !!!! πιστευω με την ελληνικη ρομ να είναι καλυτερα τα πραγματα ..τωρα μεχρι να μου ερθει το οκ για ξεκλείδωμα από xiaomi ........εγω πρεπει να κανω κατι ..εχω μπερδευτεί παρα πολύ και αν εγρινουν το ξεκλείδωμα λεω θα το δεχτει η συσκευή μου καθως είναι unofficial εκδοση και πειραγμενη από τον κινεζο (ειρθε με ελληνικα google kai playstore) ευχαριστ…

• Παράθεση από aloutos: “Χαίρετε, έχω παραγγείλει το mi router 3c και έχει φτάσει στο ταχυδρομείο. Μάλλον αύριο θα το έχω στα χέρια μου. Διαβάζοντας στην πρώτη σελίδα τους οδηγούς του maddoctor ισχύει και για το 3c ότι γράφει. Μια απορία όσον αφορά τη rom, όταν το ενώσω για να το σετάρω πρώτη φορά, αν κάνω απλώς update μέσω του interface είναι εντάξει ή προτείνετε να περάσω τη dev; Τα υπόλοιπα θα σεταριστούν μετά τη rom. ” Καλορίζικος όταν έρθει! Ότι σε βολεύει...

• Έτσι μας θέλω....και τα μυαλά στα κάγκελα!

• Παράθεση από masteras: “χαχα το θεμα ειναι ποιος θα ξαναπαρει Xiaomi αν δεν αναβαθμιστει!!! ” Δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Η Apple πχ ενημερώνει μέρος τα παλιότερα μοντέλα, ενώ η Xiaomi μέχρι και το miui 8 το πήρα όλοι. =============== Ιαν 31st 2017, 3:53pm =============== Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν είναι αδύνατο να γίνει διαχωρισμός με hw Check στο Updater Script και να απορρίπτει το update κατά την διάρκεια του flash. Είναι σίγουρο πως η λίστα δεν είναι ευαγγέλιο και δεν θα πρέπει να την πάρουμ…

• Παιδιά η λίστα πρέπει να είναι λάθος! Απλό παράδειγμα, δείχνει ναι στο mi4 και όχι στο mi3 που παίρνουν την ίδια ρομ!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Παράθεση από karasarinis: “παιδες δεν έχω καθόλου ειδοποιήσεις κλησεων. Πρώτη φορά το συνδέω με το κινητό μου. Redmi Pro. Έχω βάλει και την εφαρμογή από Xiaomi αλλά πάλι τπτ. Καμιά εμπειρία; ” Έχεις ενεργοποιήση στις ρυθμίσεις την αντίστοιχη επιλογή?

• Mi Router 3

Μήνυμα

Στο μενού της εφαρμογής σίγουρα.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Παράθεση από dimitrisdmtriou: “Έχω γράψει και στο νήμα για την ants αλλά δεν πήρα απάντηση. Έχω την Camera 720p international έκδοση και δεν μου συνδέεται με το Mi Home γιατί έχω τοποθεσία Κίνα. Ενώ η international έκδοση θέλει Αμερική. Έχω παραγγείλει 2 1080 τις φθηνές που πιστεύω αυτές θα συνδεθούν χωρίς πρόβλημα. Μπορώ να αλλάξω firmware στην κάμερα να την κάνω κινεζική για να συνεργάζεται με το Mi Home? Σε όλα αλλάζεις μπαταρία και γράφει από πίσω τι μπαταρία περνει το καθένα. Ο αισθητήρας π…

• Mi Router 3

Μήνυμα

Παράθεση από padimitris: “Εγώ δεν έχω 5ghz μπάντα, παροτι την έχω επιλεγμένη. 37ff38c5601afce534154b8c61ef7b0b.jpg ” Εσύ τα έχεις ενώσει σε ένα σήμα που ανάλογη με τις απαιτήσεις του κινητού ή της συσκευής αλλάζει μεταξύ του 2.4 με το 5. Ξετίκαρε την πρώτη επιλογή

• Mi Band 2: The New Successor!

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από liljordan: “Τι πρέπει να κάνω μόλις παραλάβω τι πρέπει σ περάσω στο κινητό? ” Την τελευταία έκδοση του Mi Fit που σας δίνω

• Παράθεση από giwrgosalim: “Παράθεση από maddoctor: “11/1 έστειλα ένα φάκελο, 23/1 παραδώθηκε. ” Ισως απλα να ετυχε, μια περιπτωση δεν δημιουργει τον κανονα! Αλλωστε τυχαινει καποιες φορες και μεις να παραλαμβανουμε σε 10-12 μερες.. ” Θα συμφωνήσω.

• Mi Band 2: The New Successor!

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από limit: “Guys, σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του αλλά έχως απορίες που ίσως έχουν απαντηθεί.. 1. Είναι αδιάβροχο σε θαλάσσια σπορ; Πχ αυτό που με ενδιαφέρει windsurf 2. Έχει GPS tracker; 3. Κάνει αυτό το ρολόι για καταγραφή δραστηριότητας όπως αυτή που θέλω; Route & speed; Μάλλον ζητάω πολλά.. ” 1) ναι 2) όχι 3) μετράει συγκεκριμένα πράγματα

• Χθες είχε προβλημα ο κινέζικος σέρβερ. Εάν δεν πιάνει το 4g, διαλέγοντας άλλο λογαριασμό και ξαναβάζοντας τα στοιχεία, μπαίνει.

• Antutu score από τα xiaomi

maddoctor - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Ορίστε και το πρώτο antutu από το mi5s plus με την πειραγμένη Ρομ πάνω του ακόμα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28622/ ” Ορίστε και με την ελληνική ρομ! Νομίζω η βελτίωση είναι εντυπωσιακή! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28943/

• Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από billfot: “Φαντάσου να στέλναμε εμείς στους Κινέζους σε κάνα 6 μηνο θα φταναν τα δέματα. ” Το ίδιο χρονικό διάστημα κάνουν και στην ανάποδη διαδρομή. ” Και όμως δεν είναι έτσι.... 11/1 έστειλα ένα φάκελο, 23/1 παραδώθηκε.

• Παράθεση από netblaster: “Το άρθρο κάνει αναφορά στην έκδοση με Snapdragon.Δε νομίζω ότι η είδηση αφορά και τα nikel... ” Σωστά. Αν και στο άρθρο δεν το γράφει ξεκάθαρα, βλέπω ότι το λινκ που δίνει είναι για Mido, που είναι για το RN4 Pro όπως το έχουμε ονομάσει εδώ στο φόρουμ, οπότε είναι για την Snapdragon έκδοση. Κρίμα και ήθελα να την βάλω στην σύζυγο. Θα περιμένω την επίσημη...

• Εδώ διαβάζω ότι το RN4 πήρε την 7! Ισχύει αυτό γιατί δεν το έχω προσέξει.... Xiaomi Redmi Note 4 gets Android 7.0 Nougat Update based on MIUI 8 Global Beta ROM – Download | Xiaomi Advices