Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Έπρεπε να σου κατεβάζει παλιότερο firmware. Τουλάχιστονν γιαυτό φυιάχτηκε.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Κάνε απεγκατάστσσβ του mi fit. Κατέβασε το και τρέξτο. Υπόψιν θα δεις ρώσικα στο πρόγραμμα. Θα σου κατεβάσει το firmware στο 1.0.9.27. Μετά βάζεις όποια θέλεις

• Όχι δεν έχουν αναφερθεί τέτοια προβλήματα.

• mi5s plus

maddoctor - - Mi-5S Plus (Natrium)

Μήνυμα

Εάν σου ήρθε sms όπως λες, δες εάν μπορείς να ξεκλειδώσεις. Εάν έχεις wind δεν θα σου έρθει ποτέ sms. Γνώμη μου είναι δοκίμασε να δες εάν ξεκλειδώνει.

• Έβαλα την ρομ χθες, χωρίς την sim επάνω. Πρόβλημα με 4G δεν έχω. Το κινητό είναι πιο γρήγορο από το Note Pro. Μου άρεσε που μου έδωσε και περισσότερα εικονίδια στην οθόνη. Με την μεταφορά που έκανα των πάντων από το mi note pro, ελάχιστα πράγματα πείραξα. Βλέπω ένα besutify που είχε η πειραγμένη έκδοση δεν το έχει (ευτυχώς κράτησα το apk). Το ir remote που είναι? Άκυρο το βρήκα.

• Παράθεση από geoanto555: “Ήταν λίγο αργά για μένα.... Απο την στιγμή που το κανες, όλα καλα... ” Δεν πειράζει. Πάντως είμαι τώρα με την ελληνική forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28685/

• Παράθεση από geoanto555: “Με το ZXC TWRP λογικά δεν θα χρειαστεί να κάνεις format data. Μπες κάνε τα 3 wipe και θα δεις.. ” Δεν εγκαταστάθηκε. Θα το ξαναδοκιμάσω αύριο, γιατί τώρα έχω να γράψω. Πάντως ξεκλείδωσε με την πρώτη! =============== Ιαν 27th 2017, 12:19am =============== @geoanto555 ξαναδοκίμασα και χειροκίνητα....τίποτα, βλέπω το ίδιο μήνυμα λάθους! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28671/ Το ίδιο είδα και με την εφαρμογή. Θα το ψάξω δίπλα να δω εάν είχε και κάποιος άλλος το ί…

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από maddoctor: “Ακολουθώ τον οδηγό για να βάλω τι? ” Αν είσαι τυχερός και έχεις ξεκλειδωτο bootloader θα είναι σούπερ...Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr ” Χωρίς να έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα και χωρίς να έχω αλλάξει την ρομ...το κινητό ξεκλείδωσε! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28656/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28657/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28658/…

• Mi Band 2: The New Successor!

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από emmstra: “Παράθεση από maddoctor: “Κοιτάς στο πρώτο μήνυμα. ” Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ξανακοίτα. Παράθεση από GeorgeGiannakis: “Καλησπέρα, πριν λίγες ημέρες μου ήρθε το mi band 2. Αφού το σύνδεσα και είδα ότι όλα δουλεύουν μια χαρά μετά από 2 ημέρες περίπου παρατήρησα κάτι στο κινητό μου (έχω το xiaomi redmi note 3 με miui 8.1 GTV by xiaomi-miui.gr 6.9.8 Developer) . Έχει παρουσιαστεί θέμα με το WIFI. Το σήμα …

• Παράθεση από Coffeman84: “Έκανα το ίδια βήμα προς βήμα τίποτα... Υπάρχει τρόπος να κάνουμε downgrade το firmaware του Mi Band2? ” Θεωρητικά υπάρχει τρόπος. Θα σας τον γράψω σήμερα ή αύριο.

• Λοιπόν σήμερα είδα κίνηση στην αποστολή του Banggood, ενώ χθες τελικά μου δώσανε tracking number της νέας αποστολής στην θέση του χαμένου. Τους ειδοποίησα βέβαια εάν δεν έχει φύγει, να μην το στείλουν.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28623/

• Antutu score από τα xiaomi

maddoctor - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ορίστε και το πρώτο antutu από το mi5s plus με την πειραγμένη Ρομ πάνω του ακόμα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28622/

• Ο Hugo μόλις ανακοίνωσε ότι πάει στο Facebook, σαν VP της Oculus ομάδας Σχόλια I’m excited to share my next adventure as I return to Silicon Valley—in a couple of months I'll be joining Facebook as VP of virtual reality (VPVR!) and lead the Oculus team. Xiaomi CEO Lei Jun always says that the highest calling of an engineer is to make technology breakthroughs quickly and readily available to the widest possible spectrum of humanity. That will be my mission at Facebook and I look forward to buildi…

• Δεν έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα μετά το Note 4 της γυναίκας. Το τσεκάρισμα θέλει pc, σήμερα δουλεύω, οπότε αύριο σπίτι. Ουσιαστικά θα κάνω τα ίδια με το 4...

• Μου ήρθε σήμερα το Mi5S Plus από το Coolicool. Η rom φυσικά πειραγμένη (είχε μέσα gmail, οπότε δεν έκανα τον κόπο καν να κοιτάξω. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28519/ Ακολουθώ τον οδηγό για να βάλω τι?

• Mi Band 2: The New Successor!

maddoctor - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από emmstra: “Παράθεση από emmstra: “Αναγνώριση πως βγάζει στο ρολόι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μπορεί κάποιος να βοηθήσει σε αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κοιτάς στο πρώτο μήνυμα.

• Πιστεύει κανείς ότι το Banggood δουλεύει σήμερα!? Μου στείλανε χθες για μία παραγγελία που είχα κάνει, που βάση του tracking έχει χαθεί, οπότε συμφώνησαν να μου την ξαναστείλουν. Χθες μου στείλανε το καινούργιο id που θα έχει η παραγγελία και εντός 24 ωρών θα είχα και tracking. Τους έστειλα μήνυμα το πρωί ότι περιμένω το tracking σήμερα όπως αυτοί μου είπαν, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα! Πάντως ότι θα μου την ξαναστείλουν χωρίς πολλά-πολλά καλό είναι.