Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΔοκίμασε να μπεις στον λογαριασμό με 4G όχι wifi
-
Παράθεση από zaf_4: “Καλημέρα, πάνω που θα έλεγα γιατί δεν βλέπω την τελευταία έκδοση που γράφεις; Και ανοίγοντας το mifit, μου ζήτησε ενημέρωση στην τελευταία Mifit_1485247957695.apk. Την κατέβασα, μου ζήτησε εγκατάσταση, πήγα να την βάλω, έγραψε αποτυχία. Έκανα απεγκατάσταση την ελληνική και έκανα εγκατάσταση την 2.2.12 και βλέπω τώρα ότι είναι στα αγγλικά. Έπραξα σωστά ή θα περιμένω την ελληνική για να έχω πάλι τις ίδιες ειδοποιήσεις; ” Η αυθεντική δεν έχει ελληνικά (όπως καμία από τις εφαρμο…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από BanditGR: “Δεν είναι επίσης καθόλου ενθαρρυντικό ότι πράγματι δεν έχουν δημοσιεύσει τα αποτελέσματα του 2016, ενώ προηγούμενες χρονιές κυριολεκτικά "λύσαγαν" να δείξουν τις αυξημένες πωλήσεις. Είναι νωρίς πάντως ακόμα για συμπεράσματα. Ο χρόνος θα δείξει. Ας ελπίσουμε αυτό που θα δείξει να είναι σε όφελος των καταναλωτών και όχι εις βάρος τους. ” Εγώ πάλι νομίζω πως κάθε αλλαγή όταν γίνει η διαχείρισή της με σωστό τρόπο. Σπάνια αυτές οι θέσεις κρατάνε για μεγ…
-
Παράθεση από andreas443: “Στην καινούρια έκδοση θα διορθωθεί που δεν μπορείς να μπεις στο προφίλ και όταν εμφανίζεται το όνομα που σε καλούνε στο γράμμα ς δείχνει ερωτηματικό???? ” Στην τελευταία 2.2.12 το πρόβλημα με την εικόνα διορθώθηκε. Για τα ερωτηματικά έχει διορθωθεί εδώ και καιρό και σας έχω οδηγό στο πρώτο μήνυμα που δυστυχώς δεν φαίνεται να πιάνει σε όλους. Δεν ξέρω εάν έχει διορθωθεί το θέμα με τους τόνους, δεν το έχω προσέξει. Ελπίζω αύριο που έχω ρεπό, αν βρω χρόνο γιατί θα ξετινάζω…
-
Το public δεν το πειράζεις,έχει ρυθμίσεις της εφαρμογής. Το strings.xml σίγουρα είναι οκ? Κοίτα τα % και να μην έχεις αποστρόφους.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Εγώ ακόμα παλεύω με την μετάφραση...Και δεν έχω καταφέρει τιποτις ” Για να δείτε τι τράβαγα και τραβάω εγώ με κοντά 20 εφαρμογές.... Θέλει υπομονή.....τετάρτη ελπίζω να σας δώσω την 12.
-
Xiaomi-Hugo.jpg Δεν νομίζω ότι είναι ευχάριστα αυτά τα νέα για την Xiaomi. Ο Hugo Barra μόλις ανακοίνωσε ότι μετά από 3.5 χρόνια αποχωρεί από την Xiaomi!
-
Παράθεση από emmstra: “πως εβαλες το firmware 1.0.1.34? εγω εχω το 1.0.1.28...? ” Η 2.2.12 το βάζει.
-
Βλέπω πάντως η 2.2.12 μου αναβάθμισε το firmware σε 1.0.1.34.
-
Θα προτιμούσα το συγκεκριμένο θέμα της αξιολόγησης να μην το συνεχίζαμε άλλο. Δεν θα ήθελα το μήνυμα αυτό να θεωρηθεί σαν τρίτη προειδοποίηση..... Μου ήρθε σήμερα το μπουγιουρντί για το Umi London που είχα πάρει για ένα γνωστό...36€! Κοστολόγησαν το τηλέφωνο στα 100€ +24% ΦΠΑ -> 36€ Και θέλανε λέει και το ΑΦΜ μου για να το πάρω. Φυσικά θα γυρίσει πίσω.... Σιγά μην πληρώσω 36€ για ένα κινητό που κάνει 60€! Εντωμεταξύ μου έχουν αργήσει όλες οι παραγγελίες! 43 ημέρες Banggood, 39 ημέρες Geekbuying …
-
Βρε παιδιά έχουμε εμείς τέτοια πράγμα και δεν το ήξερα!? Have You Used MIUI 8 Screen Recording Function?
-
Είσαι προγραμματιστής και ρωτάς?