Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παρουσίαση του Mi Band 2
ΜήνυμαΠαράθεση από manousakas: “Καλησπερα...Υπαρχουνε 2 εκδοσεις Mi band 2??? Global και κινεζικη????ποιο ειναι καλυτερο??? κανενα λινκ για αγορα??? ” Καμία διαφορά μεταξύ τους. Διαλέγεις από τα μαγαζιά που έχουμε στο φόρουμ ή εάν το βρεις κάπου αλλού αξιόπιστα και φθηνά.
-
Παράθεση από kalvar: “Επειδη έχω καταμπερδευτει ..... Περιμενω την έξυπνη λάμπα και το mi band 2. Ποια εφαρμογή βρε παιδιά κατεβάζω κι από που? Δεν είμαι ροουτ και το κινητό μου είναι lenovo. Που ψάχνω playstore ή εδώ? Θέλω να είναι στα ελληνικά. Μπορείτε να δώσετε link να την κατεβάζω κατευθείαν? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ” Αν δεν είσαι root, τότε θα βλέπεις κινέζικα με το Smart Home. Κατέβασε τις επιμέρους εφαρμογές για ελληνικά (Mi Fit & Yeelight).
-
Xiaomi Selfie Stick
ΜήνυμαΜόλις βρήκα και την απλή αγροτική έκδοση του selfie stick.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27482/
-
Παράθεση από miltosz: “Καλημέρα. Έχω εδώ και 2 μήνες περίπου μερικά smart προϊόντα τις xiaomi. Έχω ένα πρόβλημα με την εφαρμογή και ήθελα την βοήθεια σας. Αν κάνω κάποιο καινούριο σενάριο πχ. στης 10:00 να μου ανάβει μια Yeelight ή στης 2:00 να κλείνει μια Wifi μπρίζα, τότε το σενάριο το αποθηκεύει και δουλεύει κανονικά αλλά δεν το βλέπω μέσα στην εφαρμογή πουθενά. Ούτε μπορώ δηλαδή να το απενεργοποιήσω να το διαγράψω, τίποτα , είναι σαν να μην το εκάνα ποτέ, αλλά αυτό εξακολουθεί να λειτουργεί …
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από MIUI_ART: “Το σπάσαμε το κοντέρ με την XTRV-7.1.5 !!!! Περισσότερα εδώ => Antutu score από τα xiaomi ” Πλησιάζω ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ... Πρόσεχε chief ... (Δες ΕΔΩ και διάβασε μέχρι κάτω το ποστ να δεις και κάτι εξαιρετικά παράδοξο!!!) ” Τελικά το πήρες και εσύ ε!? Άντε καλορίζικο..... Εγώ περιμένω το Mi5S Plus 6/128 να μου έρθει....
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από ors_86: “Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγο έφτασε και το δικό μου ρουτεράκι. Το εγκατέστησα και ολοκλήρωσα τις βασικές ρυθμίσεις με επιτυχία. Από DHCP που τρέχει στο δίκτυο, "είδε" και έπαιξε με το Modem που έδινε για προεπιλεγμένη πύλη ο DHCP. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αλλαγή, ώστε να βλέπει άλλο modem, στο ίδιο δίκτυο; ” Καλορίζικο. Θα δει το μόντεμ που είναι συνδεδεμένο ενσύρματα
-
Γενικώς γίνεται χαμός. Παρέλαβα σήμερα ένα drone από Geekbuying, 40 ημέρες, που το tracking δείχνει ακόμα και τώρα ότι είναι στο κέντρο διαλογής. Μου ήρθαν πράγματα από ebay που κάνανε 20 ημέρες. Μου ήρθε από Banggood σε 33 ημέρες. NL = 40 ημέρες, CN = 33 ημέρες.. Περιμένω άλλο δέμα από το Geekbuying, μία τσάντα της Xiaomi, με NL, έχουμε αισίως τις 42 ημέρες και είναι ακόμα στο κέντρο διαλογής από χθες γράφει. Καθόλου απίθανο αύριο να σκάσει μύτη στο ταχυδρομείο και αυτό να φαίνεται ακόμα κολλημ…
-
Φοβερό αποτέλεσμα, οπότε έπρεπε να το μάθουν ακόμα περισσότεροι νομίζω ( ε και λίγη διαφήμιση του φόρουμ δεν κάνει κακό)! Greece was voted as the Best MIUI Fan Club for the 2016!
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΥπόψιν σας ανάρτησα την 3.1.1 του προγράμματος διαχείρισης του ρούτερ.
-
Παράθεση από c.zormpas: “@maddoctor respect(μόλις χρειάστηκα κ εγώ τις οδηγίες) είδα στο επίσημο φόρουμ, κάποιος ανέβασε νέα έκδοση της αγγλικής εφαρμογής... θα έχουμε και εδώ αναβάθμιση? Redmi Note 3 pro SE ” 2.2.10 είναι η τελευταία έκδοση. Για δώσε λινκ.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από stamatisv: “Αν και δεν καταλαβαίνω το κομμάτι "Έχω ξεκλειδώσει το Note 4 της γυναίκας μου χωρίς να χρειαστεί να κάνω αίτηση(!?) " :D, πάντως σύμφωνα με τον κινέζο με τον κάθε approved λογαριασμό μπορείς να ξεκλειδώσεις μια συσκευή ανά 30 μέρες. Οπότε αν έχουν περάσει 30 μέρες απο το προηγούμενο unlock (και μετά μπορεί κανείς να συνδέσει άλλο account μέσα). Σε κάθε περίπτωση στο ενδιάμεσο δεν χάνεις κάτι, εφόσον περιμένεις το κινητό, να κάνεις ένα νέο λογαριασμό, με άλλο νούμερο κινη…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΕρώτηση nooba.... για κάθε κινητό πρέπει να κάνουμε αίτηση ξεκλειδώματος ή το κάνουμε άπαξ!? (Έχω ξεκλειδώσει το Note 4 της γυναίκας μου χωρίς να χρειαστεί να κάνω αίτηση(!?) και τώρα περιμένω το Mi5s Plus από το Coolicool).
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΣε λίγο καιρό όλα αυτά τα σκορ θα φαίνονται τόσο μικρά..... Το Xiaomi Mi6 πιάνει πάνω από 200000 στο Antutu!