Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Τα ίδια έχω και εγώ. Δοκίμασε τότε να βάλεις την από κάτω κινέζικη γλώσσα όταν κάνεις την διαδ ικασία από αυτή που λέω

• Παράθεση από kouvou: “Κινηταρα έρχεται να ξες! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είμαι σίγουρος. Διόρθωσε σε παρακαλώ το κινητό στο προφίλ σου γιατί άλλο λες εκεί και άλλο στο tapatalk

• Πρέπει να κάνει αναβάθμιση για να δείτε ελληνικά. Τώρα γιατί δεν την κάνει σε κάποιους από εσάς δεν το ξέρω.

• Παράθεση από intheend: “Καλημέρες. πως ξεχωρίζουμε ποια έκδοση του miband ; Βλέπω φωτο πιο πάνω απο κουτί , σε ποιο σημείο του κουτιού ειναι το αναγνωριστικό προελευσης? ” Εάν έχεις εγχειρίδιο στα αγγλικά ή το έγραφε το μαγαζί που το πήρες, έχεις διεθνή. Αλλιώς την κινέζικη. Ουσιαστικά δεν έχουν διαφορά...

• Να επισημάνω...έχω την κινέζικη έκδοση του Mi Band 2, όχι την Global/International. Εάν δεν σας ειδοποιεί, δείτε τις ειδοποιήσεις στις ρυθμίσεις, κάντε επανεκκίνηση, κλείστε/ανοίξτε το ΒΤ. Αναφορικά με το sign-in και εμένα στην αρχή δεν έμπαινε με τίποτα. Με επιμονή μπήκε.... Αναφορικά τα κινέζικα, μάθετε με το μάτι που περίπου είναι τα μενού. Εν ανάγκη σημειώστε σ' ένα χαρτί ποιο μενού είναι που. Η αλήθεια είναι ότι λόγω των μεταφράσεων, έχω ψιλομάθει τα ναι/όχι και ξέρω που είναι τι σαν μενού …

• Παράθεση από Alexsitia: “Καλησπερα σας κ καλη χρονιά.θα γραψω εν συντομια την ιστορία μου μηπως μπορειτε να με διαφωτισετε.7/12 κανω παραγγελια απο μινιντιλ 2 κινητα τηλεφωνα τα οποια δεν γνωριζω γτ καταχωρηθηκαν με διαφορετικο τρακινγκ ναμπερ.στις 22/12 κανω δευτερη παραγγελία για ενα φιλο απο ιδιο σαιτ παλι κινητο.ενω τα 2 τηλεφωνα εχουν ηδη παραληφθει [το ενα σημερα 4/01 και το αλλο 28/12] το δικο μου λεει οτι εχει μπει στο τελωνειο απο τις 22/12 και παραμενει εκει χωρις περεταιρω λεπτομέρειε…

• Λοιπόν μόλις έπεσε η παραγγελία του Mi5S Plus 6/128 από το coolicool στα 420$. 130$ κέρδος από το Note 2 που υπολόγιζα πάλι στο ίδιο μαγαζί, οπότε μου μένουν λεφτά για αγορές. Να δούμε τι θα μου έρθει...

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Παράθεση από paiktaras: “Ποιο είναι αυτό; μπορείς να ποστάρεις link? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στο πρώτο μήνυμα υπάρχει link προς την κινέζικη αυθεντική εφαρμογή που έχει αγγλικά μέσα.

• Xiaomi Mi Band 1s

maddoctor - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από pakr: “paidia apo xtes exase sindesei to braxiolaki me to kinito epanekinisi kinitou ksana katebasa to progroma t o fortisa tipota ” Σε παρακαλώ γράφε στα ελληνικά.

• Παράθεση από kouvou: “Ο ήχος πολύ καλός η κάμερα εμένα προσωπικά την ημέρα μου άρεσε πάρα πολύ αλλά την νύχτα χάνει λίγο! Γιατί δεν κοιτάς άλλο κατάστημα για το note 2? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το θέμα είναι ότι στα άλλα έχει έρθει μόνο η international έκδοση με την 800άρα, που δεν μ' ενδιαφέρει και είναι πιο ακριβό από το απλό. Στο Coolicool έχει 540$ το απλό 6/128, ενώ στο Geekbuying 634$ η global, κοντά 100$ πάνω.

• Δεν χάνεις τίποτα. Επίσημη εννοείς του playstore ή του mi store, γιατί έχουν διαφορές μεταξύ τους!?

• Παράθεση από nsourtgr: “Καλησπέρα.... έχω το Mi Band 2.... εμένα που δεν με νοιάζουν τα Ελληνικά αλλά θέλω τα έξτρα της πειραγμένης Αγγλικής έκδοσης.... απλά κατεβάζω από τη πρώτη σελίδα το apk της Mi Fit 2.2.8.12 και απλά κάνω εγκατάσταση.... σωστά???? ” Σωστά. Δοκίμασε όμως και τον οδηγό. Λογικά πρέπει να έχεις αναγνώριση κλήσης στα ελληνικά μετά.

• Έχω τώρα το note pro και σκεφτόμουν το mi note 2 6/128, αλλά δεν βλέπω να το φέρνουν άμεσα στο Coolicool, οπότε σαν εναλλακτική είδα το 5s 6/128 είναι μια καλή επιλογή. Σε συγκριτικό κάμερας, εκτός την σταθεροποίηση που έχει το note 2, η κάμερα του mi5s μου φάνηκε λίγο καλύτερη και ο ήχος. Οι κάτοχοι τι λέτε? youtu.be/DBRaXELhXeU

• Αναβαθμίσεις Android 7.0

maddoctor - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Εμένα ήταν το 2ο note pro που ήρθε Ελλάδα. Είναι σίγουρα ξεκλείδωτο... =============== Ιαν 4th 2017, 12:05pm =============== Ζητάνε beta testers στο en.miui για το note pro Beta Testers Wanted for MIUI 8 China ROM Based on Android N: Mi Note Pro/Mi 4c/S - Recruitment - Xiaomi MIUI Official Forum

• Παράθεση από intheend: “Παράθεση από maddoctor: “Παιδιά κινέζικο κινητό έχουμε, όπως και το mi band. Λίγα κινέζικα δεν κάνουν κακό... ” Ρε συ @maddoctor με την λογική αυτή κακώς κάθεστε και κάνετε μετάφραση στις εφαρμογές, αστες ως έχουν ... Έτσι επιτέλους θα δει και ο @Octaviastikos την αναγνώριση να παίζει κανονικά . =============== Ιαν 4th 2017, 11:35am =============== Παράθεση από Octaviastikos: “Αυυο βγάζει και στα δύο διακοπτσκθα είτε ενεργό είτε ανενεργό ” Ξεκίνησες τα κινέζικα ήδη εσυ???…

• Παράθεση από Mylopotamos: “Ρε εσύ εγώ έχω lg g4 λίγο πολύ πρέπει να ξέρεις απ έξω τα βήματα αλλά και στα κινέζικα εικονίδια και βήματα δεν αλλάζουν.... Εγώ πάντως γιατρέ έχω πρόβλημα με viper δεν έχει καθόλου ενημέρωση μηνύματος ” Τι εννοείς δεν έχει ενημέρωση? Το έχεις προσθέσει στις εφαρμογές? Ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος έχεις?

• Παιδιά κινέζικο κινητό έχουμε, όπως και το mi band. Λίγα κινέζικα δεν κάνουν κακό...

• Παράθεση από c3250nik: “Το Δοκιμασα αλλα βγαζει πολλα κινεζικα και δεν ξερω τι εκανα ???? και νομιζω οτι δεν εκανα Αναβαθμηση !!!!!! γιατι δεν εγινε κατι, πολλα τα κινεζικα που μας βγαζει ,πρεπει να γινει ενας οδηγος βημα βημα Αν ειναι εφικτο?????? Ευχαριστω Παντως Γιατρε ....... ” Παράθεση από Octaviastikos: “Συνεχίζει να μην δουλεύει!!! ” Ο οδηγός είναι βήμα-βήμα. Ξαναδοκίμασε...

• Έτοιμος ο οδηγός στο πρώτο μήνυμα του θέματος. Τώρα ΟΛΟΙ θα έχετε ελληνικά στο Mi Band σας!