Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Το έφτιαξα, βλέπω ελληνικά στο Mi Band μου! Θα σας έχω οδηγό σε λίγο...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26848/
-
Παράθεση από Tackleberry: “Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Να ρωτήσω κάτι. Συγχαρητήρια Κατ'αρχήν στον Maddoctor για την δουλειά που έχει κάνει. Επειδή είμαι χοντροάσχετος, έκανα εγκατάσταση την αναβάθμιση του Maddoctor, και μετά μου έβγαλε μια άλλη αναβάθμιση, όπου μου έλεγε θα αντικατασταθεί η 2.2.10 από την 2.2.10. Λεπτομέρειες δεν μπόρεσα να δω αν ήταν πιο καινούργια. Την απέρριψα, μήπως χάσω τα Ελληνικά... Το Mi band 2 το έχω δυο μέρες και το μαθαίνω (αν και δεν θέλει πολύ χρόνο να…
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26635/
-
Παράθεση από emmstra: “Δεν δουλεψε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” έλεγα μήπως προλάμβανε η εφαρμογή....factory reset τότε
-
Παράθεση από emmstra: “Όχι δεν υπάρχει επιλογη Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενώ στις άλλες συσκευές υπάρχει ” Τότε μόνο factory reset. Δοκίμασε και το εξής που μου ήρθε τώρα. Κλείσε το ΒΤ, τρέξε την εφαρμογή και βάλτην να ψάξει για το mi band. θα σου πει να ανοίξει το BT. Άνοιξε το και δες εάν συνδέεται.
-
Παράθεση από emmstra: “Sorry Εννοώ το mi band 2 Δεν μπορεί να το δει η εφαρμογή. Επίσης το έχω κάνει pair με Bluetooth και δεν μπορώ να το σβήσω... Sent from mTalk ” Δεν σβύνεται σαν συσκευή από το BT?
-
Παράθεση από emmstra: “καλησπέρα η mifit εφαρμογή το βλεπει το ρολοι? γιατι εγω που δοκιμασα πριν από λιγο, δεν μπορουσε... μια βοηθεια παρακαλω!!! ” Ποιο ρολόι...το amazfit?
-
Παράθεση από geozn8: “Doc θα το κανω αν και την ποιο παλια την 2.2.8 GR δεν την περνουσε απο πανω..!!Σε αυτην θα μου κρατησει λες να μου δειχνει της ελληνικες επαφες στο miband2?? ” Αυτό δεν το ξέρω...υποθέτω ναι
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
ΜήνυμαΠαράθεση από Takis@20VT: “Μια ερώτηση: υπάρχει κουμπάκι που τα χαρακτηρίζει όλα τα θέματα "ως αναγνωσμένα"; δεν βλέπω κάτι τέτοιο... ” Πατάς την λέξη Φόρουμ και μετά κοιτάς δεξιά να βρεις ένα εικονίδιο τικ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26588/
-
Παράθεση από geozn8: “Καλησπερα σε ολους τους φιλους και ενα μεγαλο ευχαριστω για τον γιατρο για ολο τον κοπο του !!! Ηθελα να σας ρωτησω 2 πραγματακια μιας και εγω στο κινητο μου εχω αφησει την αγγλικη 2.2.7.4 που με την οποια το miband2 μου δουλευει μια χαρα τα παντα και εχω αναγνωριση κλησεων στα ελληνικα !!! Αυτο με νοιζαει ποιο πολυ !! Εγω την εφαρμογη δεν την πολυδουλευω και με βοηθαει πολυ στην δουλεια να βλεπω ποιος με περνει και εχω ολες μου της επαφες στα ελληνικα και θελω να της βλεπω…
-
Παράθεση από bomberb17: “ΟΚ ευχαριστώ, δούλεψε τελικά και πήρε τα δεδομένα από το mi account. Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι η αναγνώριση στο mi fit 2 βγαίνει σαν? ? ? ” Αυτό συμβαίνει όταν τ'όνομα είναι στα ελληνικά
-
Παράθεση από st00rstand: “παιδιά απο 19/11 έχει κολλήσει στο "the item is on transport to the country of destination" να περιμένω ή ν αναζητήσω τρόπο να πάρω τα λεφτα μ πισω? Κατι τετοιο γίνεται μεσω paypal ή geekbuying? ” Και εγώ έχω πράγματα με nl,cn και έχουν κολλήσει πριν το ελληνικό σκανάρισμα (είναι το επόμενο μήνυμα που πρέπει να δεις). Υποθέτω λόγο γιορτών με τους μισούς υπαλλήλους και με το τελωνείο να κοιτάει καλύτερα, η όλη διαδικασία είναι πιο αργή.
-
@loukats αυτό το μήνυμα ήταν για την πειραγμένη tweaked έκδοση που δεν υποστήριζε 1s και 2. Την έκδοση αυτή την έχω αφαιρέσει από την λίστα εδώ. Εάν ψάξεις στο en.miui μπορεί και να την βρεις κάπου εάν σε ενδιαφέρει, αλλά στ' αγγλικά μόνο.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “CHANGELOG Highlights New - Birthday reminders in Calendar with Chinese lunar calendar support (12-27) New - Export birthday reminders from Contacts (12-27) New - Personal hotspot is now mutually recognizable by iOS devices (12-27 For Mi4c, Mi4s, MiNotePRO stopped 5.1 updates because of testing Android 7.0 For MiMAX and MiMAX Pro released 6.12.22Android 6.0 as final step before Android 7.0 installation ” Επιτέλους!