Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi Note Pro - Still Locked
ΜήνυμαΑν φλάσαρες ξένη, τότε λογική. Με την ελληνική δεν κλείδωνε. Πάντως ακολούθα τον οδηγό.
-
ΜήνυμαΕμάς δεν ήταν ποτέ κλειδωμένο. Κλειδωμένη ήταν η ρομ και είχαμε θέμα στην αρχή
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από iamosgr: “3. Εάν ο αριθμός είναι αποθηκευμένος αλλά έχει δύο λέξεις η επαφή π.χ. Νίκος Νικολάου, το Mi band 2 δεν δείχνει τίποτα και ούτε δονείται. ” Κάνε μια δοκιμή να κάνεις το Νίκος Νικολάου -> ΝίκοςΝικολάου ” Πάντως εγώ που το δοκίμασα την λέξη Σπίτι μου την έβγαλε ?????
-
Παράθεση από Xaris Skr: “Αυτην εδω εχω [HK Stock](Official Global Version) Original Xiaomi Mi Band 2 Smart Bracelet with 0.42" OLED Display/ ” Δεν ξέρω εάν το global παίζει ρόλο. Πρέπει και άλλος με ίδιο mi band να μας το επιβεβαιώσει.
-
Μπαίνεις στο Βτ, το διαγράφεις σαν συσκευή, μπαίνεις στην 2.2.10 και κάνεις προσθήκη νέα συσκευή στην τρίτη σελίδα και προσθέτεις το mi band.
-
ΜήνυμαΚαλύτερα με τον κλασσικό, μην γίνει κανένα μπέρδεμα.
-
Το γράφει στο μαγαζί που το πήρε.
-
Παράθεση από babisgr: “για του λόγου το αληθές...Μωλις τώρα δοκιμή =============== Δεκ 26th 2016, 11:25pm =============== περιεργο σε κάποιους να δουλεύει και σε κάποιους όχι, αναρωτιέμαι μήπως υπάρχουν εκδόσεις χωρίς ελληνικά fonts και άλλες με Ελληνικά... ” Η εφαρμογή είναι μία. Μήπως έχεις την international edition του mi band?
-
Παράθεση από alnikou: “οκ Γιατρέ βγάζω την καινούρια και βάζω την δική σου με τα Ελληνικά έλεγα μήπως εχει Αγγλικά ” Αν δεις και στο en.miui, εγώ τους την δίνω στ' αγγλικά =============== Δεκ 26th 2016, 9:56pm =============== Πιστεύω θα σας έχω έτοιμη πιο μετά και την 3.1.1. Η αγγλική είναι σχεδόν έτοιμη. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26401/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26400/
-
Έτοιμη.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26385/
-
Παράθεση από Xaris Skr: “Απ οτι ειδα η 2.2.8.12 εχει μονο αγγλικα, αρα παω στην 2.2.1? ” Σε λίγο πιστεύω θα σας έχω έτοιμη την 2.2.10...αλλιώς ναι
-
Παράθεση από Xaris Skr: “Καλησπερα παιδιά.. Μια ερώτηση.. Η τελευταία βερσιον μς ελληνικό μενού ποια ειναι? Και αν μπορείτε να δωσετε λινκ... Ευχαριστώ ” Στο πρώτο μήνυμα κοιτάς
-
Μόλις βγήκε η 2.2.10 στο mi store. Εάν την βάλετε χάνετε τα έξτρα χαρακτηριστικά που σας έχω στην προηγούμενη forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26378/ =============== Δεκ 26th 2016, 4:35pm =============== Έρχεται σε λίγο... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26379/
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από homer66: “Παιδια ψαχνω το μπρελοκ mitu που ειναι ενα κοκκινο διαβολακι , το ειχα παραγγειλει geekbuing & fasttech και τα 2 μετα απο ενα μηνα ειπαν δεν υπαρχει και μου εκαναν refund , οποτε μηπως τοχει καποιος και το δινει και δευτερον αν ξερει καποιος που αλλου μπορω να το βρω , ευχαριστω Sent from my iPad using Tapatalk ” Από geekbuying το έχω πάρει εγώ και είχαμε ένα στην συγκέντρωση της Αθήνας. Για δες banggood, ibuygou, yeso και ebay μετά. =============== Δεκ 25th 2016, 10:51pm …
-
Στο Redmi Note 4G μου βγήκε ειδοποίηση για update....με την ελληνική rom