Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
1. Την επωνυμία της επιχείρησης: Geekbuying 2. Tι ακριβώς αγοράσατε: JJRC H36 MINI 2.4G 4CH 6Axis RC Quadcopter RTF Blue 3. Την ημερομηνία αγοράς: 28/11/2016 4. Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 16 ημέρες 5. Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 6. Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: ΟΧΙ 7. Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Ευτυχώς δεν χρειάστηκε 8. Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Παρέλαβα αμέσως και χωρίς παρατράγουδα. Το drone αγοράστηκε σε προσφ…
-
Παράθεση από gthom: “Το εκανα και αυτο φιλε μου αλλα παλι τιποτε. Περασα την 2.2.9 και συνδεθηκε αλλα με το νεο firmware 1.0.1.29 που μου εκανε αναβαθμιση μου δειχνει στο mi band ολα 0. Θελω να γυρισω πισω αλλα δεν ξερω πως.. Sent from my A0001 using Tapatalk ” Δεν νομίζω να γίνεται κάπως downgrade στο firmware. Για το 0 δεν φταίει το firmware αλλά το ότι δεν ενημερώθηκε από τον Mi λογαριασμό σου όπου κρατούνται τα στοιχεία αυτά.
-
Παράθεση από chrispre913: “Μαζί με τα μεταφορικά περίπου 38€. Θα με βολέψει; γενικά σαν συσκευή με τις λειτουργίες του αξίζει να το έχω; Xiaomi redmi note 2 XTRV ” Σ'αυτά τα λεφτά σου παίρνω 2 από Κίνα... Εγώ το χρησιμοποιώ σαν ρολόι, ειδοποιητήρι. Εξαρτάται...
-
Παράθεση από chrispre913: “Η αδερφή μου σκέφτεται να μου το πάρει για δωράκι απο Ελλάδα τι λέει αξίζει; Xiaomi redmi note 2 XTRV ” Από Ελλάδα πόσο θα της βγει!? Εάν είναι να πληρώσει τα διπλά... Ειδικά λόγω Χριστουγέννων τα μαγαζιά έχουν προσφορές.
-
Αναβαθμίσεις Android 7.0
ΜήνυμαΤην απάντηση μόνο η Xiaomi μπορεί να την δώσει, οπότε υπομονή και θα δούμε...
-
Παράθεση από BlueMahib: “Hello, I want to sync my sport activity data to analyze with the meters running application as shown in the Amazfit app. I've downloaded the Meters Running App and logged in with the same phone number and password. But unfortunately If I want to go from Amazfit App towards meters running App it shows me an error saying that I'm not using the same account. I've seen that I have two different IDs. How can I combine these two IDs to see my acitivity data regarding the fact …
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΔεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Σύνδεσέ το με καλώδιο πάνω στο μόντεμ και θα πάρει μόνο του ip και θα συνδεθεί.
-
Αναβαθμίσεις Android 7.0
ΜήνυμαΑυτή την στιγμή κοιτάνε στο 5. Υπάρχει η 7.0 του Ιβαν, οπότε λογικά αρχές του νέου έτους!?
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαDefault λειτουργία διαλέγεις και προχωράς.
-
Xiaomi App Store (Mi Store)
maddoctor - - MIUI Store
ΜήνυμαΚάνε ένα καθαρισμό της εφαρμογής. Εμένα τα δείχνει όλα. Έχεις κάνει login?
-
Xiaomi App Store (Mi Store)
maddoctor - - MIUI Store
ΜήνυμαΕπειδή ότι σας δίνω είναι κατεβασμένο από το Xiaomi Market, εγώ έχω το R 1.4.5 βλέπω. Σαν λινκ για να το κατεβάσεις δίνει τα app.xiaomi.com και 小米开放平台. Εάν δεν βγάλεις άκρη, να σου ανεβάσω εδώ την έκδοση που έχω.
-
Αναβαθμίσεις Android 7.0
ΜήνυμαΜεταφέρθηκε στην σωστή ενότητα. Πράγματι τα νέα είναι ενθαρρυντικά και μακάρι να γίνει έτσι, γιατί θα δώσει ζωή σε δύο πολύ καλά κινητά (μην ξεχνάμε το note Pro είναι 2 χρονών κινητό πια και έχει σταματήσει να το παράγει η Xiaomi)