Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@mitch002 I received one from Igeekphone.com for my son. Mitu is really cute and from what I have seen has about 100 songs in english (and many more in chinese). I connected the Mitu to my PC, but see's it as an uknown media device. Do you know how can I modify this song list? I want to add my songs in Greek... youtu.be/4UMTWSqBue8 24727-Screenshot-2016-12-01-14-10-27-799-com-xiaomi-smarthome-png
-
Παράθεση από varitimos84: “τις τελευταιες μερες σκεφτομαι σοβαρα για την αγορα ενος miband2... αξιζει σαν αγορα η να κοιταξω για αλλον tracker? ” Το mi band είναι 2ο παγκοσμίως σε πωλήσεις, οπότε μάλλον αξίζει! -> Το Xiaomi MI Band 2 πουλάει σε τριπλάσια ποσότητα από το Apple Smartwatch! | Itech news
-
Ήδη κυκλοφορούν εδώ και μέρες rendered εικόνες του στο διαδίκτυο και είχα αναφέρει την παρουσία του στο θέμα με το mi mix εδώ και μέρες...
-
Παράθεση από cresstt: “hey maddoctor any chance you going to translate the 1.1.6 app ? The new rom (1.2.0) for watch now supports cycling activities and I did just that yesterday but couldn't view or the activity using midong or mi fit. I think this is due to the Amazfit watch manager being the old 1.1.2 version. Running activities are logged and tracked okay on both midong and mi fit but not cycling activities. I downloaded the 1.1.6 app from Xiaomi Market but it wouldn't install on my phone. l…
-
Mi Note Pro παραμένει το πρόβλημα σε μένα με το άλμπουμ, δεν συγχρονίζει επαφές και τώρα προστέθηκε και ο πλοηγός. Αλλιώς όλα τα υπόλοιπα είναι εντάξει forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25324/
-
Θα δεις εμφάνιση. Pair 2 mi band δεν γίνεται. Unpair παλιό, pair νέο και πριν το δώσεις unpair και pair το δικό σου
-
Πρόβλημα μπαταρίας (;)
ΜήνυμαΤα ίδια μου κάνει και εμένα τον τελευταίο καιρό. Στο 20% συνήθως κλείνει, αλλά όχι πάντα. Συνήθως όταν το χρησιμοποιώ...Προχθές ήμουν στο 50%, τραβούσα βίντεο με 3party app και έκλεισε μόνο του. Εντάξει το έχω κοντά 2 χρόνια το κινητό, για το 20% το καταλαβαίνω, αλλά στο 50% γιατί!? Μάλλον με ωθεί για τον διάδοχό του....
-
Τι σας έχω....!? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25213/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25214/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25215/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25216/ Στην έκδοση αυτή δεν υπάρχει η δυνατότητα για caller id, ενώ υπάρχει το antitheft. Επειδή είμαι στην δουλειά και δεν μπορώ να την πολυπειράξω εδώ, θα σας την ανεβάσω αύριο, ελπίζω μ'ελληνικά επιτέλους. =============== Δεκ 8th 2016, 2:33pm =============== forums.xiaomi-miui.gr/index.php…
-
Ακόμα δεν μου έχει πει κανένας σας...υπάρχει κάποια άλλη αλλαγή που δεν ανέφερα!? =============== Δεκ 7th 2016, 2:53pm =============== Επίσης, βγήκε η 2.2.9.1 μόνο στα κινέζικα όμως. Μόλις βρω κάτι θα σας πω.
-
Παράθεση από nickkon: “θα με τρελλάνει η τελευταία version του @maddoctor Διαβάζω το προηγούμενο ποστ λεω ας ξαναδοκιμάσω. Την εγκαθιστώ απευθείας απο πανω ουτε sign out ουτε τίποτα. Μπαινει κανονικα την ξεκινάω συνδεεται !!! κ Κανει firmware update Κανει sync Αποσυνδέεται!!!!!!!!! Δεν ξανακάνει sign in .... Restart να δω αν θα συνέλθει αλλά χλωμό το κόβω.. =============== Δεκ 7th 2016, 1:05pm =============== Μετά απο restart τιποτα πάλι. Ριχνω ένα clear data ....συνδέθηκε αλλά είχα χάσει όλα τα…
-
Παράθεση από acme: “ναι του εβαλα μια μεμβρανη. Κακως; να τη βγαλω; ” Εγώ του έχω μεμβράνη από την πρώτη μέρα, ποτέ δεν μου έκανε αυτό το πρόβλημα. Όσοι έχετε βάλει την τελευταία αγγλική που σας έδωσα, προσέξατε καμία άλλη αλλαγή που δεν σας ανέφερα!?