Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από alnikou: “επειδή δεν τα καταφέρνω καλά ! δεν κατάλαβα κάνω αποσύνδεση η σύνδεση με το τηλέφωνο για να περάσω από πάνω την εφαρμογή ? και αν βάλω το τηλ. στα κινέζικα μετά πως θα το βάλω ελληνικά ? ” Θα κάνεις απεγκατάσταση την παλιά. Δουλεύεις με εικονίδια, σημείωσε κάπου την σειρά στα μενού...
-
Παράθεση από nickkon: “@maddoctor Αυτη η έκδοση που υποστηριζει την αναγνώριση ειναι η beta? @Souits Αφού κατάφερες να τη βάλεις και σε περίπτωση που έχεις το Μi Band tools μπορείς να μου πεις αν συνεχιζει το mi band tools να δουλεύει σωστά? ” Η γνωστή beta που δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα, αλλά εγώ φυσικά σας την βρήκα και σας την έδωσα ως έχει
-
Παράθεση από Souits: “@maddoctor Δούλεψε τελικά και με Ελληνικά κιόλας απλά είναι αραιά τα γράμματα...Λογικό φυσικά... ” Δούλεψε, εννοείς έχεις αναγνώριση κλήσης? Για ανέβασε καμιά φωτό. Το έκανες όπως γράφω?
-
Παράθεση από Souits: “@maddoctor πάλι τα ίδια... Επίσης δες κι εδώ... "Xiaomi has released a new update for the app, I Fit, bringing with him also a new firmware update for the Mi Band 2, which comes to version V. 1.0.1.21." edit: απεγκατέστησα την Ελληνική και την πήρε τελικά... ” Με αυτό το firmware είμαι με την 2.2.7 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24718/
-
Ξαναδοκίμασε να το κατεβάσεις. Και εμένα την πρώτη φορά δεν κατέβηκε σωστά.
-
Δεν υπήρχαν όμως στην κινέζικη έκδοση. Βρήκα την έκδοση του mi fit με την αναγνώριση κλήσης. Σας δίνω το link όπως την βρήκα. Απλώς την περνάτε από πάνω ...versteckter Inhalt... Το δοκίμασα σε μένα και δεν το κατάφερα. Οι οδηγίες εγκατάστασης είναι: 1) Κάνετε unpair το mi band και sign out 2) Πηγαίνετε στις εφαρμογές και κάντε καθαρισμό. Εγκαταστήστε την νέα εφαρμογή 3) Γυρίστε την γλώσσα του κινητού στα κινέζικα 4) Τρέξτε την εφαρμογή, sign in, pair. 5) Πηγαίνετε στο play στις κλήσεις, η τελευτ…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Λίγο off topic αλλά μιας και έκανες μνεία του κινεζικου eshop από όπου πήρες το δεύτερο hands free, ειναι Αξιόπιστο ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Για ποιο μιλάμε να καταλάβω!? Το syllable ήρθε από amazon, αλλά ξέρω ότι υπάρχει στο geekbuying. Το xiaomi ακουστικό που έχω κάνει review, το πήρα από το coolicool. Δεν έχω δει ποιο μαγαζί προτείνει, αλλά και τα δύο που έχω αναφέρει και σίγουρα και αυτό που αναφέρεται στο ενημερωτικό site, είναι αξιόπιστα…
-
Σας ετοιμάζω μερικές εκλπήξεις στην μεταφρασμένη έκδοση. Θα βρείτε ενεργοποιημένες επιλογές που δεν υπήρχαν πριν, θα σας μιλάει στ' αγγλικά όταν τρέχετε και θα έχουν αφαιρεθεί οι κινέζικες εφαρμογές. Επίσης θα δείτε χρώμα... Λίγο υπομονή, είμαι σίγουρος θα σας αρέσει
-
Παράθεση από ktsiaras: “καλημέρα , έχει βρει κανείς καλύτερη τιμή για Mi Note 2 Global Version €570 (629.99$) και Mi Note 2 4GB RAM 64GB στα 469 € μου έχει ξεφύγει κάτι να βοηθήσει?? ” 602.29$ (568.92) βγαίνει στο Geekbuying με τον κωδικό xiaomifans2 Τσεκάρετε τιμές στο kimovil και τα στάνταρ κουπόνια πάντα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24606/ =============== Νοε 30th 2016, 8:13am =============== Καλό αυτό το χαρακτηριστικό, δεν ξέρω από θέμας μπαταρίας τι θα τρώει... Xiaomi MI Note…
-
Είναι όμως πιο πολύ stock παρά miui νομίζω γιατί βασίζεται πάνω στην cm νομίζω ή κάνω λάθος?
-
Γύρισα μία πίσω και τώρα χτυπάει το notes! Θα του κάνει ένα clean cache/dalvnik ακόμα και ελπίζω να στρώσει. Δεν θα ήθελα να του κάνω factory reset... Ξαναπέρασα την καινούργια. Φαίνεται οι δύο εκδόσεις έχουν διαφορετική έκδοση της sql και χτυπάει. Το note δουλεύει. Το playstore δεν ξαναδοκίμασα. Δεν με νοιάζει να μην ενημερωθώ μερικές ημέρες... Ps2. Τελικά τώρα έχω άλλο πρόβλημα, με τις εικόνες. Μάλλον με βλέπω αύριο με factory reset... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24504/
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από maddoctor: “Βλέπω ότι σ'αυτή την έκδοση μου κρασσάρει το playstore. Θα γυρίσω στην προηγούμενη. .......... .......... ” Ευτύχη σε ποιό κινητό; ” Στο note pro. Έχω ανεβάσει πιο πίσω printscreen της αναφοράς. Πήγα να μπω τώρα στο playstore και με πετάει έξω συνέχεια. Επίσηε έχω θέμα ακόμα με το άλμπουμ.