Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “χωράει στην τσέπη αυτή?? ” Η rx100 ναι! Compact ειναι. Μην μου πεις οτι εχεις το κινητο στη τσεπη του παντελονιου και μετα απορεις γιατι ψοφανε τα κινητα σου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Για τον αρχιπρίξελ το ένα και μοναδικό κριτήριο είναι η κάμερα. ” Υπαρχει και κάτι που λέγεται φωτογραφική μηχανή. :p Μια rx100 ή μια olympus m10 και θα ήταν άρχοντας.
-
Χρήστο νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός (φιλικά). Στις νυχτερινές είναι η καλύτερη κάμερα της xiaomi. Δηλαδή τι άλλο να έκανε; Μην συγκρίνεις τώρα με την gcam που αναβες τσιγάρο μέχρι να βγάλει μια φωτογραφία. Αυτό που καταλαβαίνω στις νυχτερινές είναι ότι υπερεκθετει (ειδικά όταν πιάνει μαύρο ουρανό). Ανέβασε λίγο contrast, άσε το sharpening εκεί που είναι και πριν τραβήξεις φωτό χαμήλωσε την έκθεση μισό με ενα στοπ. Νομίζω θα τα πάει καλύτερα έτσι.
-
Παράθεση από alvin1983: “Ε μα ντε πια το έχεις φάει αυτό το Mi 8 για τους φώτο του. Αλλά και τα άλλα τα ίδια είναι. Νομίζω πως το One plus 6 μέχρι τώρα είναι αξιόπιστο στις φώτο. ” Καλα ούτε και το op6 είναι τέλειο. Στις ημερήσιες στις σκιές χάνει σε λεπτομέρια. Απλά επειδή έχει βγει και η M camera σώζει.
-
Παράθεση από pavlidisc: “Ποιά έκδοση να βάλω; Και με τί ρυθμίσεις; Άντε λέγε ντε...με το τσιγκέλι θα στα βγάζω;;;;;;;Με Official Stable MIUI10 είμαι, Android 8.1. Υ.Γ του BSG (?) για mi8 ακόμα δεν δουλεύει σωστά. ” Στο xda έχουν βγει κάποιες για mi8. Νομίζω τις έχει δοκιμάσει και ο @spideman3. Υ.Γ. Μάλλον έχει περάσει πολύς καιρός από όταν είχες το kenzo :p
-
Παράθεση από pavlidisc: “@foxy4270 Ρε φίλε... έχει θόρυβο στις ημερήσιες... αν είναι δυνατόν! Σε εσωτερικό χώρο ξεκινά και το παστέλ. Την νύχτα... ο Picasso είναι ερασιτέχνης! Συμπέρασμα : Ελπίζω η BSG να σώσει την παρτίδα. Εάν το είχες ΕΣΥ... θα το είχες πετάξει από το μπαλκόνι. Y.Γ θα δοκιμάσω manual τώρα να δω τι ψάρια πιάνει. from my Mi8 ” Και το mn3 είχε πάρα πολύ θόρυβο την ημερα στις σκιές. Ορισμένες φορές έβαζα hht για να μην έχω θόρυβο σε ημερησιες.
-
Παράθεση από pavlidisc: “Βρίζω βρίζω...και ξανά βρίζω την κάμερα του Mi8. Μετά πάω και βλέπω αυτές: LG G7 ThinQ και λεω...οκ...υπάρχουν και χειρότερα. Και ποιά; Η LG ε.... ” Χρηστο ολες μα ολες οι εταιρειες παστελιαζουν στις ημερησιες (περισσοτερο απο οτι θα μπορουσε το λογισμικο/αισθητηρας). Και μπορω να σου πω οτι απο τα δειγματα σας μαλλον δεν παστελιαζει τοσο το Mi 8. Αν δουλευουν οι gcam και εχουν επιλογη να απενεργοποιησεις το nr (πχ hdr+ smoothing off) δοκιμαστε το και χαρειτε λεπτομερια …
-
Παράθεση από geoanto555: “Σε χαμηλό φωτισμό πάντως τα πάει καλύτερα από το mi note 3 με στοκ οπότε αναμένουμε βελτίωση.. Και όχι.. δεν το πήραμε ακόμη. ” Ολες οι εταιρειες εχουν χαλασει τις ημερησιες τους. Τι κακο ειναι αυτο; Στο oneplus 3 για παραδειγμα ειχα περισσοτερη λεπτομερια στις ημερησιες απο οτι στο op6. Ευτυχως εχει βγαλει ενας ενα Mod (την M camera) με ρυθμισεις σε sharpening και noise reduction.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλη εβδομαδα παιδια
-
Για ημερησιες μιλατε παιδια; Δοκιμη του oneplus 6 και hdr σε χαμηλο φωτισμο. Πρωτα χωρις hdr και μετα με ενεργο hdr. Για καποιο περιεργο λογο, στις φωτογραφιες που εχει hdr γραφει ανεβασμενο exposure. Εγω δεν πειραξα τιποτα, προφανως ειναι bug. default_smile.png 44161318514_66ff6a46d3_z.jpgIMG_20180924_001324 by Andreas L., on Flickr 31008817018_fc7aa357cd_z.jpgIMG_20180924_001332 by Andreas L., on Flickr 44161322454_6f4ce6c53b_z.jpgIMG_20180923_212331 by Andreas L., on Flickr 43970354895_996d22…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠοιο είναι το κορόιδο;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαDemakhs θωρηκτο σκουλικεκιν... χαχαχαχαχα Ισως να μην χρειαστει τελικα. Μιλησα με ενα παιδι σημερα, του εξηγησα το policy και μου λεει οτι ουτως ή αλλος θα βαζε την αγγλοκινεζικη. Οποτε ειμαστε ολοι χαρουμενοι αν προχωρησει. Ιδωμεν! Αν ναυαγισει συνεχιζω οπως μου προτεινες. Σε ευχαριστω πολυ Ευαγγελια.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημεροκαλησπερες @EvangeliaK μολις ελαβα απαντηση. Στο μηνυμα που τους εστειλα ειχα στειλει φωτογραφια με το πακετο σφραγισμενο αλλα τωρα μου ζητανε να στειλω φωτο και βιντεο. Να το ανοιξω το πακετο, ειναι αισιοδοξο το σεναριο ή θα μου πουν ειναι προβλημα της εταιρειας και εμεις δεν φταιμε και μετα απλα θα δυσκολευτω στη πωληση του ως ανοιγμενο; Ειδικα το δευτερο requirement που ζητανε ειναι προφανως αδυνατο. Ξερω βεβαια οτι κανενας δεν ξερει με σιγουρια... Παράθεση από banggood_mail: “We trul…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από EvangeliaK: “Εmail και chat έχω δοκιμάσει μόνο . Στο email σίγουρα απαντούν μέσα σε μερικές ώρες. ” Απαντάνε και Σ/Κ εντός ωρών; Δεν ξέρω τι ωράρια παίζουν Κίνα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕστειλα μεσω της φόρμας. Δεν μου ήρθε κάποιο αυτοματο mail επιβεβαίωσης αποστολής. Είναι οκ; Το χει δοκιμάσει κάποιος ή να ξαναστειλω;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟκ. Καλή ιδέα. Θα δοκιμάσω.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από EvangeliaK: “Λόγω εξαιρετικών συνθηκών (όπως εντόπισε ο @makis1024 πλέον αναφέρουν ότι η συσκευή δεν δέχεται OTA) και με δεδομένο ότι είναι ακόμα κλειστή η συσκευασία, μήπως να κάνεις μια απόπειρα επιστροφής? Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. ” Δηλαδη; Τι να τους πω; Ειδικά εκτός doa? Με σφραγισμένη συσκευή πως "ξέρω" ότι δεν παίρνει updates?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από EvangeliaK: “3 μέρες είναι το DOA στο banggood. Banggood warranties ” Στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα... Πως νομιζα οτι ηταν βδομαδα; Παρελαβα 18 οποτε το χασαμε το doa... ελπιζω να μην προκυψει ζητημα. Σε ευχαριστω για την ενημερωση.