Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑν δεν του δουλευει νομιζω θα μπλεξω περισσοτερο. Τι θα τον αφησω με χαλασμενη συσκευη ενω μπορουμε να το σωσουμε; Δεν κανω τετοια εγω. Σκεψου οτι οποιος μου στελνει του εξηγω τι πρεπει να κανει για να ειναι safe με την νεα πολιτικη της xiaomi (και ετσι εχω ξενερωσει κοσμο... οταν αλλοι απλα γραφουν περιτεχνα "ειναι με global rom") Αν το ανοιξω και δω οτι εχει προβλημα κινουμε μεσω paypal και βλεπω. Θα το ανοιξω αυριο αν ειναι αλλα με παλια αγγελια δεν νομιζω να το χει νοημα που περιμενω.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝαι το china ειναι. Νομιζω μια βδομαδα ειναι το doa. Καλα αν τυχον θελησεις china στο δινω οσο μου κοστισαν (κινητο, θηκη και 3 τζαμακια στο δρομο). Και δωρο την ευκαιρια να με γνωρισεις Οσο για τα χρηματα ναι το ξερω αλλα δεν το βλεπω να φευγει πριν την Τριτη που θα χω δικαιωμα νεας αγγελιας στο insomnia. Και να σκεφτεις οτι ηθελα να ακυρωσω την παραγγελια αλλα δεν προλαβα. Μια φορα στειλαν νωριτερα απο οτι εγραφαν και δεν το ηθελα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπερες!!! Να κανω μια ερωτηση; Το doa ειναι μια εβδομαδα απο την ημερομηνια παραλαβης; Μιλαω για αγορα απο banggood. Μου χει ερθει απο Τριτη το mi 8 το οποιο θελω να το δωσω σφραγισμενο αλλα σκεφτομαι οτι ισως καλυτερα να το ανοιξω μην εχει προβλημα. Τι λετε;
-
Βασιλη λενε οτι η china miui 10 ειναι καλυτερη απο την αντιστοιχη global. Στη συγκριση εχεις china source 10 με global 9. Μηπως χαλασαν μονο την global Miui 10? Παντως αν αναλογιστεις οτι στην miui 10 εχει λιγο υψηλοτερο το exposure, νομιζω χειριζεται λιγο καλυτερα το color noise. Υ.Γ. Μου θυμιζει το u11 με λιγο θορυβο παραπανω. Good job.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ποιο από τα ...4?? sTDvMZ5Q5QSCixrp7 ” Κάποιο από τα 4... Για σένα μιλάμε :p
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤελικα δεν κατάλαβα. Το κινητό του demakh ζει; :p
-
Κατι παραπάνω κάνουν πάντως.
-
Παράθεση από alvin1983: “Με αυτές τις υπέροχες φώτο το έχεις το like και χωρίς τη γάτα. ” Χεχε. Να σαι καλά Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από Antretng: “Oneplus 6 auto (χωρις hdr). ” την πρωτη βλεπω...θα μπορουσε και να ναι google camera hdr+...φοβερη δουλεια απο την Oneplus ” Με κλειστό το hdr μάλιστα
-
Oneplus 6 auto (χωρις hdr). Στο τελος και ενα γατι για να τσιμπησω το like default_biggrin.png 44728488242_b5690e5c52_z.jpgIMG_20180918_234650 by Andreas L., on Flickr 44728490182_7dfc9bd4be_z.jpgIMG_20180918_234625 by Andreas L., on Flickr 43868168785_773840b18b_z.jpgIMG_20180919_000801 by Andreas L., on Flickr 44778152881_0e16b1cea7_z.jpgIMG_20180919_000904 by Andreas L., on Flickr 29841405867_01502d1367_z.jpgIMG_20180918_234428 by Andreas L., on Flickr
-
Μιχάλη διαφωνώ. Γιατί να τιμωρήσει; Ας το κάνει από τις νέες συσκευές και περα. Δεν έχει λογική όλο αυτό...
-
Παράθεση από makis1024: “"Τώρα πάμε στη διαφορά σε μία αγορά Global από Chinese Η διαφορά είναι από 20 ευρώ μέχρι μηδέν." Global Version vs China Version εννοούσε ο @mixaliscy ” Α οκ. Αλλα και παλι το προβλημα οπως λεμε ξανα και ξανα ειναι η αναδρομικη ισχυ της πολιτικης και ως εκ τουτου η αναξιοπιστη συμπεριφορα που δειχνει. Εγω οντως για 20 ευρω πηρα china το mi8. Αν το ξερα ισως να ειχα σκασει την διαφορα ή να χα παρει αλλη συσκευη. Τωρα εκ των υστερων ομως τι να το κανω; Παντως μετα απο την …
-
Παράθεση από mixaliscy: “Η διαφορά είναι από 20 ευρώ μέχρι μηδέν. ” Συγνωμη αλλα αυτα τα 20 ευρω ειναι λιγα; (φανταζομαι οτι μιλας για το ξεκλειδωμα) Για να μην μιλησω για την ταλαιπωρια της διαδικασιας. Και ενταξει εμεις πες το παλευουμε. Για ρωτα λιγο τομ 68χρονο θειο που αγορασε απο το σκρουτζομαγαζο κινεζικο κινητο με global rom ποσο χαρουμενος θα ειναι οταν μια μερα του μπρικαρει...
-
Παράθεση από akisjes: “Παιδιά μάλλον δεν καταλάβατε.Εννοειτε ότι ο κυρίως λόγος εκτός του vfm των Xiaomi είναι αυτό το team που κάνει παπάδες.Εαν όμως το ξεκλείδωμα με νόμιμο τρόπο δεν είναι δεδομένο ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα και τα παιδιά δεν θα μπορούν να κάνουν παπάδες και εμείς θα έχουμε ζητηματάκια ” Το team προσφερει ανιδιοτελως τις υπηρεσιες του. Δεν ειναι υποστηριξη της xiaomi. Απο την καλη τους τη καρδια βοηθανε. Και οπως σημερα ασχολουνται με xiaomi μπορει αυριο να ασχολουνται με αλλε…
-
Εχει εντυπωσιακα καλό ois. Το 1/5 είναι ευκολότερο από το 1/10 του u11. Ενώ σε ακόμα πιο σκοτάδια φτάνει 1/4 με iso 9600. Ε εκεί μπορεί να χρειαστεί να τραβήξεις και καμία δευτερη για πιο sharp. Το περίεργο είναι ότι ενώ πριν το update μέχρι iso 5000 είναι 1/10, υπάρχουν πλέον φορές που αν είναι γενικά πολύ σκοτεινή σκηνή (αλλά απλά με κάποια δυνατή φωτεινή πηγή που το αναγκάζει να ρίξει έκθεση) μπορεί να δω πχ 1/6 με iso 2500... Γενικά εχει πολύ καλό αυτοματισμό
-
Χωρις αντιπροσωπειες και υποστηριξη ειναι αδυνατο να γινεις apple...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαθυστερημενες καλημέρες!!!
-
Παράθεση από cabdik: “Παράθεση από akisjes: “Εάν αυτο δεν είναι δεδομένο νομίζω ότι κάπου εδώ για εμένα η xiaomi θα αρχίσει να μπαίνει σε διαδικασία εξεύρεσης αντικαταστάτη . Εκεί που πήγαινα για πιο καινούργιο μοντέλο μάλλον θα πρέπει να σκέφτομαι για άλλη εταιρεία.Ιδωμεν ” με αφορμη, και μονο, το σχολιο σου, να κανω κι εγω μια απλη σκεψη ως αντιλογο? για να τα λεμε ολα... ωραια........, η ΧΙΑΟΜΙ μας ανακατεψε με τις τελευταιες κινησεις της, αλλα απο την αλλη, σε οποια αλλη εταιρεια να πας, θα …