Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Που φτάσαμε. Να λέμε developer friendly ένα κινητό που θέλει 3 μέρες για ξεκλείδωμα... Αλλά ακόμα και έτσι αυτό δεν λέει κάτι για το αν το κινέζικο μπορεί να χρησιμοποιεί (χωρις ξεκλείδωμα) global rom.

• Αυτο τι σημαινει παιδια; Να περιμενω κανα ραβασακι αυριο/μεθαυριο; Προορισμός: Ελλάδα 2018-09-17 07:15 ATHENS SORTING CENTER, ITEM ARRIVED AT 2018-09-16 11:52 ATHENS SORTING CENTER, DISPATCH UNLOADED 2018-09-16 07:49 ATHENS AIRMAIL CENTER, DISPATCH CLOSED (--> ATHENS SORTING CENTER) 2018-09-16 04:38 ATHENS AIRMAIL CENTER, RECEIVE ITEM AT INWARD OFFICE OF EXCHANGE 2018-09-11 19:37 NETHERLANDS, DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE Προέλευση: Ολλανδία 2018-09-16 07:38 The item has been process…

• Ξερουμε αν τα pocophone θα εχουν ιδια πολιτικη;

• Μου αρεσει που καποτε γκρινιαζαμε που εκανε κωλοτουμπα και αλλαξε την καμερα στο redmi note 4x... Αναπολω αυτες τις εποχες... Ειλικρινα μετα απο αυτο δισταζω να ξαναπροτεινω xiaomi. Ποτε δεν ξερεις τι αλλο μπορει να αλλαξει στο μελλον. Και οχι δεν ειμαστε προβατα για σφαγη. Πληρωσαμε για το κινητο. Δεν μας το χάρισε. Σιγα μην πουμε και ευχαριστω που μας επιτρεπει να χρησιμοποιουμε China Rom εκτος Κινας... Ή μηπως μολις τους εδωσα ιδεα και θα τσεκαρει location?

• Παράθεση από fog: “...Προσπαθούμε να πείσουμε ή να πειστούμε ότι θα πρέπει σώνει και καλά να πάμε στον "επίσημο", μας συμφέρει-δεν μας συμφέρει, γιατί αλλιώς θα μας μπρικάρουν το κινητό; Για εταιρίες κινητών και αντιπροσώπους τεχνολογίας μιλάμε ή για νονούς της νύχτας; Προσφέρει η εταιρία/αντιπρόσωπος/εισαγωγέας ότι θεωρεί για τα χρήματα που ζητάει και ο καταναλωτής αποφασίζει τι συμφέρει εκείνον. ” Και δεν τον εκβιάζει απλά. Τον τιμωρεί... Τι νόημα έχει να μπρικαρει συσκευές που έχουν ήδη πουλη…

• Παράθεση από derveni: “Μιλώ για επίσημο δίκτυο όπως της Apple ή Samsung ανά χώρα ανά πόλη τουλάχιστον στην μεγαλύτερες πόλεις αγαπητέ μου, δεν μιλώ για την αποθήκη που πάει το φορτηγό και φορτώνει. ” Επισήμανση, η xiaomi δεν έχει αντιπροσωπεία. Δεν σε καλύπτει από χώρα σε χώρα ούτε σε περίπτωση που πτωχεύσει ο εισαγωγέας. Οπότε καμία σχέση με apple ή samsung. Οχι οτι έχει σημασια. Και αντιπροσωπεια να ειχε πάλι φάουλ θα ήταν.

• Magic WormHole

Antretng - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Εγω μαζί σου.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από alvin1983: “Λοιπόν έκλεισε. Θέλουμε μετονομασία σε magic wormhole. ” νονεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ( @osalonikios ) ” Κατι σαν το magic bus των σκουληκιών ένα πράγμα...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Τότε χάρισμα σου αν είναι china version. Δεν θα πάρουμε έχουμε china version. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κατσε να παραλάβει ο αρχισκωληκας να μας πει τι είναι. Λογικά το ίδιο παραγγείλαμε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Ειρήνη μιλάμε για τον Τραχανά τον Μήτσο. Ανδρέα στο ξανά λέω do it την ανταλλαγή. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν ηταν global version δεν θα γκρινιαζα :p

• Παράθεση από derveni: “Μια χαρά το έγραψε ο @spideman3 φίλε @larmon βρε παιδιά απορώ γιατί κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε γιατί ψάχνετε πάντα κάποιος άλλος να φταίει, αγοράζαμε παραεισαγωγη με ότι αυτό συνεπάγεται, μην ζητάμε τα ρέστα έλεος. ” Ρε παιδια και τα κινεζικα xiaomi παλι xiaomi ειναι. Δεν ειναι οτι δεν εχει κερδη η εταιρεια. Απλα της χαλαμε τη διακριση τιμων που εκανε ενω κρεμαγε και τους μεταπωλητες της (οι οποιοι δεν ειναι αντιπροσωποι... αν βρεθω στην Γερμανια με κινητο infoquest δεν …

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από alvin1983: “@Antretng μια χαρά είναι και κράτα το να το χαρείς. Αν το ξεκλειδώσεις εσυ με china rom τότε όπως απεδείχθη με τον @NasDriver τότε ξεκλειδώνει με global rom. Η ακόμα του βάζεις xiomi eu stable rom η ελληνική stable αν βγάλουμε με china source. ” Απλα επειδη εχω και το Op6 δεν ξερω αν αξιζει η ταλαιπωρια. Μου χει λειψει να παρω συσκευη της xiaomi και μαλιστα το χα προγραμματισμενο οτι οταν πεσει η τιμη ειτε του Mi8 ειτε του mix 2s να επιστρεψω... αλλα το μεγαλο διαστημα π…

• Χαχαχαχαχα. Αλβιν θα σε κανω quote στη τρυπα να μην χαλαμε το thread

• Παράθεση από demakhs: “Εμενα Αντρέα ξεκίνησε στην ίδια μερα με σενα (preorder επίσης, shipped αμέσως) κ απ' την Παρασκευή είναι φορτωμενο στο κοντέινερ στο Ελ Βενιζέλος κ αδημονει να ταξιδέψει πάνω απ' το Αιγαίο!!! ” Μωρέ γρήγορα ήρθε και μένα. Εκεί που ήταν preorder θα κάνει τελικά κάπου 2 βδομάδες. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να χαρώ που θα φτάσει νωρις. Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα το κρατήσω μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

• Παραγγελια 4/9/2018. Υποτιθεται preorder για αποστολη 10/9. Τελικα εγινε shipped την αμεσως επομενη μερα. Καταστημα Banggood. Κατάσταση πακέτου: Καθ' οδόν Προορισμός: Ελλάδα 2018-09-11 19:37 NETHERLANDS, DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE Προέλευση: Ολλανδία 2018-09-14 23:16 The consignment has arrived in the country of destination 2018-09-14 23:16 The item has arrived in the country of destination 2018-09-12 16:11 The item is on transport to the country of destination 2018-09-11 19:38 Th…

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “ναι αλλά στην περίπτωση της xiaomi δεν είναι το ίδιο , γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε και με την εγγύηση την Ευρωπαική σε apple/samsung κλπ υπάρχει κάποιος αντιπρόσωπος ... εδώ η εταιρία λέει δεν πουλάω Ελλάδα, η Infoquest λέει αναλαμβάνω μόνο τις δικές μου (άσχετα αν η εταιρία πουλάει επίσημα σε ισπανία/γαλλία/κλπ) και δεν προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε "ξένες" συσκευές ” Ακριβώς αυτό. Όταν θα πάρει κάποιος samsung, nokia κλπ από Σκρουτζ, εάν είναι ευρωπαϊκό έχει κανονι…

• Μια πρωτη αποπειρα με την M Camera για oneplus 6. Στη πρωτη οι ρυθμισεις Sharpening και Noise reduction ειναι ZSL και τα δυο (γραφει default). Στη δευτερη ειναι και τα 2 στο High (μια σκαλα κατω απο default). Στη τριτη ειναι και τα 2 στο Fast (1 ακομα σκαλα κατω για το sharpening και 2 ακομα κατω το noise reduction). Στη τεταρτη ειναι High και Fast αντιστοιχα. Στο τελος μπαινει και η ιδια με στοκ/μαμα καμερα (επειδη κανει σαν Update πανω στη στοκ δεν μπορω να τραβηξω ταυτοχρονα) Λογικα στο ZSL ε…

• Παράθεση από spideman3: “Δώσε το δώσε το Ανδρέα αν δεν έχει το αυτοκόλλητα με τα κόκκινα γράμματα. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλα εγω ελεγα ουτε το φακελο να μην ανοιξω. Γιατι αν εχει περασμενη global rom δεν θα χει ζελατινα/αυτοκολλητο το κουτακι. Και γω θελω να το δωσω κουτα. Τωρα αν το ανοιξω, μπορει να προλαβω και ενα συγκριτικα op6 vs mi8 στη καμερα

• Παράθεση από spideman3: “720 ώρες για το Mi 8. Εδώ θα λυθούν όλες οι απορίες σου ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER το οποίο ενέκρινε ή βελτίωσε ο @NasDriver που ασχολείται με το Mi 8. Αν πήρες την china version με global rom και unlock bootloader εδώ τι πρέπει να κάνεις ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER. Και τυχόν φοβάσαι μην τυχόν δώσουν καμιά rom με ενεργοποίηση αυτής της πολιτικής με 40 ευρώ αγοράζεις …

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημεροκαλησπερες