Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από chief: “Αν καταλαβαίνω καλά το πρόβλημα θα δημιουργηθεί, αν δημιουργηθεί, σε αυτούς που δεν έχουν ξεκλειδώσει επίσημα? Όσοι έχουν ξεκλείδωτο bootloader δεν κινδυνεύουν από μπρικάρισμα? ” Οσοι εχουν ξεκλειδωτο μπορουν να βαλουν rom με τα αντιστοιχα sources (πχ china source) και να ειναι οκ. Οσοι ομως εχουν κλειδωμενο, σε επερχομενο Update μπορει να τους μπρικαρει η συσκευη η οποια λογω κλειδωμενου bootloader δεν θα μπορει να το σωσει με φλασαρισμα (τουλαχιστον οχι χωρις βοηθεια)

• @spideman3 εμενα που ειναι στο δρομο προς Ελλαδα και θελω και ενα διμηνο για ξεκλειωμα να βαλω σωστη rom, μου λες τι να το κανω Αλλα ακομα και αγγελια να το βαλω ωστε να μην σκαω, θα εχω και το αβολο της προειδοποιησης "μεινε στη rom που ειναι και μην κανεις update μεχρι να σου ξεκλειδωσει και να βαλεις οποια rom θες". Θα με κοιταει σαν εξωγηινος ο άλλος

• Παράθεση από NasDriver: “Θέλει να το κάνει ? Ας έβγαζε ανακοίνωση ότι από τα επόμενα μοντέλα, Global version > Global ROM, China Version > China ROM...διαλέγεις και παίρνεις...και θα τις βγάζαμε όλοι το "καπέλο" ! ” Για μενα ουτε αυτο ειναι αρκετο. Πες οτι εγω δεν ασχολουμαι με κινητα και απλα ακουω απο ολους ποσα καλα ειναι τα ΞΙΑΟΜΙ (οπως τα λενε οι περισσοτεροι ) οποτε και δεν ηξερα για την αλλαγη πολιτικης. Βλεπω σκρουτζ τιμη τοσο και κωτσοβολο τοσο. Αν του σκρουτζ ειναι κινεζικο τι θα γινει…

• Παράθεση από karadoulis: “Αν έδωσε κάποιος 500 γιατί δεν το πήρε από τo Authorized Reseller της Ελλάδας να μην έχει τέτοια προβλήματα? Όλοι είχαμε την επιλογή να το πάρουμε είτε από infoquest είτε από Κίνα η από σκρουτζομάγαζο που το έχει φέρει από Κίνα. Τα βάζεις κάτω τα ζυγίσεις και πράττεις ανάλογα. Ειλικρινά δεν θεωρώ λάθος την XIAOMI σε όλα αυτά - η γνώμη μου είναι ότι περισσότερο κακό έκανε στην εταιρία το να την κατηγορούν για τις ROM πάρα αυτό που κάνει τώρα. Η Huawei πρόσφατα σταμάτησε …

• @BanditGR καλά όλα αυτά εφόσον έχεις ξεκλειδωτη ή έστω να χεις δικαίωμα ξεκλειδωματος. Τι γίνεται όμως με όσους δεν έχουν ξεκλειδωτη και πρέπει να περιμένουν 2 μήνες για να ξεκλειδώσουν; Όσον αφορά τις rom, στις περισσότερες εταιρείες ξεκλειδώνεις και φλασαρεις οποία rom θες χανοντας απλά την εγγυηση. Οπότε συμφωνουμε ότι ειναι αδικαιολόγητη με τα antiroll back, 2 μηνες ξεκλείδωμα και πλέον και περιορισμός και στις official rom. Και μάλιστα όλα αυτά χωρίς προειδοποίηση αλλά κατόπιν εορτής/αγοράς…

• Γιατι ρε xiaomi... Γιατί με ξενερώνεις έτσι. Ο συνδιασμός 2 μήνες για unlock με κινδύνου μπρικαρισματος σε επερχόμενο update είναι απλά τραγικό. Ούτε αγγλοκινεζική rom δεν μπορεις να βάλεις στη περίπτωση που θες να το σώσεις. Και για μένα όχι, δεν είναι αρκετό να το ανακοίνωνε νωρίτερα. Υπάρχουν και άνθρωποι που μπορεί να μην πήραν χαμπάρι τι γίνεται. Αλλά το ότι το πήγε στο άλλο άκρο και το ανακοινώνει κατόπιν εορτής απλά το τερμάτισε. Επιπλέον ειναι μια συσκευή που αγόρασες, έχεις δικαίωμα να …

• Παράθεση από foxy4270: “το Oneplus 6 κερδιζει για μενα με διαφορα.Η δευτερη φωτο ειναι ενδεικτικη...ο τροπος που διαχειριστηκε τις φωτεινες πηγες ειναι συγκλονιστικος. Ενω το Note τα ξεσκισε τα φωτα στην κυριολεξια. Επισης το νοτε εχει υπερβολικο nr Και αρχιζει και τεινει προς παστελ. Το 1+6 εχει μεγαλυτερο ευρος πεδιου, περισσοτερες λεπτομερειες και καλυτερους αλγοριθμους αποθορυβοποιησης. Γενικα εχει ανωτερη καμερα ” Χανει βεβαια σε φυσικοτητα το op6. Αλλα ελπιζω να το βελτιωσω με αυτο εδω [MO…

• Παράθεση από Vaggelis74: “Νομίζω ότι το σχόλιο σου είναι εντελώς λάθος και εκτός πραγματικότητας σαν να λέμε ίδιο αυτοκίνητο το BMW 316 με το 745 επειδή είναι bmw Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Νομιζω μπερδεψες τα forum. Γιατί μου απαντάς στο μάτι; Άλλωστε ακόμα και έτσι, ίδια σειρά είναι και τα 2 (δηλαδή redmi note) Απλά η xiaomi άλλαξε φιλοσοφία και προσέγγιση στο λογισμικό. Αυτό φάνηκε και στο mn3 που ηταν από τα πρώτα xiaomi κινητά που δεν είχαν ανάγκη από gcam ;). Ή …

• Καλα και το rn3pro αισθητήρα samsung είχε αλλά ηταν δράμα Η διαφορά είναι στο λογισμικό. Έχει κάνει μεγάλη πρόοδο η xiaomi. Οσον αφορά το συγκριτικό σε ευχαριστώ Νίκο @xostel77. Θα το δω όταν είμαι σε pc

• Παράθεση από foxy4270: “Ανδρεα η φωτο 4 ειναι private ” Ok. Το έκανα public. Τσεκαρε.

• Για τη φυσικοτητα δεν αντιλεγω (αν και το wb ειναι πιο κοντα στο op6). Ειναι ομως αρκετη η φυσικοτητα απο μονη της για να κρατησεις του Mn3 πχ τη δευτερη ή τριτη φωτογραφια που εχει παστελιάσει ο δρόμος ή τα αμαξια αντιστοιχα; Ή που στη πρωτη εχει χασει τα χρωματα (desaturate απο το nr) στις σκιες; Η αληθεια ειναι οπως εγραψα και στο πρωτο πρωτο Post που εβαλα δειγματα απο το op6, οτι χανει σε φυσικοτητα. Ομως ειδικα στις νυχτερινες σε καμια περιπτωση δεν μπορω να πω οτι προτιμω το mn3 καθοτι εχ…

• Παράθεση από xostel77: “To Νοτε 3 μου φαίνεται καλύτερο... ” Αληθεια; Εγω βλεπω καλυτερη λεπτομερια και ευρος χρωματων στο OP6. Βεβαια θα ηθελα να ειχε λιγο λιγοτερο contrast γιατι ετσι χανει σε φυσικοτητα. Εκει χανει για μενα, δηλαδη το οτι ειναι λιγο πιο mainstream. Ευτυχως βεβαια οχι στο βαθμο που ειναι το p20 pro. Παντως το mi note 3 ηταν μεγαλη φωτογραφικη εκπληξη της xiaomi. Η πρωτη συσκευη που στις νυχτερινες δεν χρειαζοταν gcam ενω ετρωγε και πολλες ακριβοτερες αλλων εταιρειων πχ το op5t…

• Oneplus 6 vs Mi Note 3. Πρωτα το op6. Υπενθυμιζω οτι το mi note 3 σε αντιστοιχο συγκριτικο ηταν καλυτερο του op5t. 42707286580_cc9bdd5a06_z.jpgIMG_20180906_203138 by Andreas L., on Flickr 41747265552_e0dfeb5be0_z.jpgIMG_20180430_020110_HHT by Andreas L., on Flickr 44521004201_6d293573fb_z.jpgIMG_20180907_014030 by Andreas L., on Flickr 39110082194_2c211b6632_z.jpgDEV_HHT by Andreas L., on Flickr 43652067495_ba127f5f2e_z.jpgIMG_20180909_034746 by Andreas L., on Flickr 41163188972_7f7ba9dd1c_z.jpg…

• Παράθεση από xostel77: “Παράθεση από Antretng: “Για βάλτε καμία νυχτερινη λήψη σύγκριση rn5 και mi8. Όχι ότι είναι δίκαιη σύγκριση αλλά απλά για να χουμε μια εικόνα για την απόδοση του mi8 όσοι είχαμε δουλέψει το rn5. ” Θα κάνω ένα και εγώ με το mix 2s και το Note 5 του γιου μου. Ένα απλό μέσα στο σπίτι θα είναι... ” Σπίτι σαλονακι και μπαλκόνι βεραντουλα μια χαρά θα μου είναι

• Παράθεση από alvin1983: “@Antretng έβαλα εγώ χθες για το mi 8 ” Σύγκριση λέω Άλβιν. Όσοι ειχαμε rn5 θα μπορέσουμε να καταλάβουμε που είναι το mi8 φωτογραφικα

• Για βάλτε καμία νυχτερινη λήψη σύγκριση rn5 και mi8. Όχι ότι είναι δίκαιη σύγκριση αλλά απλά για να χουμε μια εικόνα για την απόδοση του mi8 όσοι είχαμε δουλέψει το rn5.

• Παράθεση από xostel77: “Εχω κανει και απέναντι την ιδια ερώτηση.... Έχω μια απορία και θέλω τα φώτα των έμπειρων εδώ μέσα. Το mi8 και το mix2s έχουν ακριβώς την ίδια κύρια κάμερα. Υποτίθεται όμως ότι το Mi 8 έχει καλύτερο δυναμικό εύρος. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό σε δύο κάμερες που είναι ίδιες, με ίδια χαρακτηριστικά και ίδιας εταιρείας. Είναι θέμα προγράμματος επεξεργασίας για παράδειγμα; Είναι κάτι που διορθώνετε με μια ενημέρωση ή ειναι θέμα υλικού; ” Βασικα τα…

• Oneplus 6 auto 29655515217_f0dbefe978_z.jpgIMG_20180909_211848 by Andreas L., on Flickr 43875030744_58205967cd_z.jpgIMG_20180909_211952 by Andreas L., on Flickr

• Παράθεση από foxy4270: “εχει night mode? η καπως αλλιως λεγοταν ” Μιλας για το HQ mode της Oneplus που ειχε πιο επιθετικο nr και εριχνε και το shutter speed στο 1/10. Σε αυτη τη συσκευη δεν βλεπω καποια σχετικη επιλογη. Αλλα δεδομενου οτι λογω ois ριχνει το shutter σε 1/10 ή ακομα και 1/5 αυτοματα, μαλλον δεν εχει τοσο νοημα και το αφαιρεσαι.

• Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από Antretng: “Oneplus 6 auto ” τρελλη καμερα! την θεωρω λιγο πιο πανω απο u11 ” Είναι όντως πολύ καλή και πιο εύστοχη από u11 (ούτε ταπ έκανα ούτε κατέβασμα ούτε δεύτερη φωτογραφία τράβηξα). Χάνει όμως σε πρόσωπα... Αλλά εκεί το σωζει η gcam.