Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Oneplus 6 auto 29623432267_568522ed31_z.jpgIMG_20180909_013044 by Andreas L., on Flickr 43843220954_981838a82e_z.jpgIMG_20180909_031612 by Andreas L., on Flickr 43652070605_df35dace62_z.jpgIMG_20180909_032651 by Andreas L., on Flickr 29623427067_27b0de3e9c_z.jpgIMG_20180909_031001 by Andreas L., on Flickr

• Magic WormHole

Antretng - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλοριζικο Δημήτρη. Καλησπερες!!!

• Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από Antretng: “Oneplus 6 auto. ” Αντρεα φοβερες τις βλεπωΘα ελεγα 1 κλικ πανω απο U11 ...Και με πολυ καλη διαχειριση της κινησης...χωρις blur ” Να σου πω την αληθεια, ενω ειναι οντως πολυ καλη και εχει καλυτερη αναλογια λεπτομεριας θορυβου και dynamic range απο u11, σαν επεξεργασια προτιμουσα το u11. Εχει λιγο παραπανω noise reduction και sharpening το op6 (σε αυτες ισως δεν φαινεται τοσο). Παρολα αυτα ειναι οντως πολυ καλη καμερα και αυτο που με εχει εκπληξει ει…

• Oneplus 6 auto. 29597721847_5b447cc27c_z.jpgIMG_20180907_184734 by Andreas L., on Flickr 44485487182_0c5b6e7b3d_z.jpgIMG_20180907_185818 by Andreas L., on Flickr 29597740977_f144cce12a_z.jpgIMG_20180907_174728 by Andreas L., on Flickr

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ωχ θεε μου. Πάλι πριξελ; Δεν γλυτώνουμε... Υ.Γ. Καλορίζικο

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ποτε; Που; Ακομα ψαχνει νομιζω.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μητσο πες μου οτι θα πουλησεις το ρεστα απο κινητο;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα παιδια. Μητσο παρε πριξελ και στειλε μου δωρι τις θηκες του mi 8.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Θα σου δείξω σε λίγο χαλάζι βαρβατο ..έτους 2011!! ” Και φετινο να ριχνε δεν θα μπορουσες να μας το δειξεις...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλα εχεις βαλει στο προφιλ σου Mi 8? Εκει γραφουμε τα κινητα... οχι τις θηκες!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Σήμερα μου ρθε κ άλλη θήκη... ” και επειδή δεν βλέπω να παίρνεις κινητό στειλτες μου δωράκι εμένα να μην της χαραμίσεις σε συρτάρι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ευχαριστώ Ειρήνη

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα παιδια!!! Παράθεση από Bodai: “Δυστυχώς την διαφορά συναλλάγματος δεν την γλυτώνεις.. ” Βασικα αποφασισε το banggood για μενα. Ενω ηταν preorder για 10 του μηνος τελικα εγινε shipped. Το συμπαν μου λεει να του δωσω μια ευκαιραι

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Το Mi 8 έως τώρα 720 ώρες. Μάλλον όσες συσκευές δοθούν σε κυκλοφορία από 1-9-2018 το κοντέρ θα γράψει 1440. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πφφφφφ. Ειλικρινά σκέφτομαι να ακυρώσω τη παραγγελία τώρα. Αν το ακυρώσω πριν σταλεί τα χρήματα επιστρέφονται όλα πίσω έτσι; Ανεξάρτητα τι conversion νομίσματος έκανε το paypal; Θα το σκεφτώ μερικές μέρες. Είναι preorder για 10 του μηνός

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Οι 720 ώρες όμως και οι 1440 ώρες αντίστοιχα είναι ένας μήνας και δύο μήνες αντίστοιχα πόσοι το ήξεραν; ” Ξερουμε σε ποιες συσκευες θελει τοσο πολυ το ξεκλειδωμα; Κοιτα που θα παρακαλαω να θελει "μονο" 15 μερες τι Mi 8...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Κυκλοφορει...mi 8 global στα 330+...τι λέτε? ” Μην εισαι κοροϊδο Μητσο. Φτιαξε το mi5s σου. Βασταει ακομα!!!

• Παράθεση από Germak: “βαλε paypal και ασε τα insurance δεν σου χρειαζονται ” Αυτο σκεφτομουν. Ευχαριστωωωωω

• Γεια σας παιδια. Απο οτι φαινεται εχω καιρο να παρω κατι απο banggood. Τι ειναι η επιλογη Add Shipping Insurance to your order ? Το χουμε αναγκη ή μας καλυπτει το paypal?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μετά από καιρό να πω και εδω μια καλημέρα

• @xostel77 η στοκ βασικα ειναι πιο φυσικη και με καλυτερη οξυτητα αλλα η gcam εχει κρατησει περισσοτερο χρωμα (πχ το κτηριο στο βαθος αριστερα και γενικοτερα στις σκιες). Βεβαια αυτο ηταν ενα γρηγορο προχειρο τεστ χωρις να εχω καταληξει σε ποια gcam να βαλω (του cstark που υποτιθεται δουλευει g6 λιγο που την δουλεψα μαλλον δεν μου κανει). Εκ πρωτης η gcam φαινεται να κερδιζει με διαφορα οταν ειμαστε σε χαμηλο iso (δηλαδη δεν εχει ενεργοποιηθει το Night mode). Διαφορετικα τα πραγματα ειναι περιπου…