Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από sso: “Πολύ ωραία η Φωτο!!! Αλλά ταχύτητα 1/7680 !!!!! Πώς έγινε τούτο;;;; ” Με κοντρα ηλίο δεν ειναι παραξενο @Firem@n τι να σου σχολιασουμε; Βγαζεις ηδη πολυ ομορφες φωτογραφιες. Αν πρεπει να σχολιασω τεχνικα, προσεχε λιγο οταν τραβας πανοραμα να αποφευγεις τις κοντινες "γραμμες" γιατι διαφορετικα θα κανουν καμπυλη στο πανοραμα.
-
Παράθεση από Sokin_v: “Nikos V | Flickr τις ανεβασα παλι πιστευω να εκανα αυτο που μου λες (σορρυ ειμαι ασχετος πολυ με αυτα) ” Η στοκ εχει βγει με ενεργο το HDR. Μην βαζεις HDR στη στοκ την νυχτα. Προσωπικά δεν έβαζα ουτε την μερα. Δεν ειμαι σιγουρος. Τραβα λιγο πιο νορμαλ σκηνες (πχ φωτισμενο δρομο, σαλονι με ανοιχτα τα φωτα κλπ)
-
Παράθεση από foxy4270: “Αρχισαν οι ειρωνειες βλεπω Αμα δεν αντεχετε την κριτικη...μην ανεβαζετε φωτο ρε παιδια ” Κωστα μην εξ ιδίων κρίνεις τα αλλοτρια που τόλμησα προχθες να σου πω ότι κάτι με χάλασε στη φωτογραφία σου και τρελάθηκες. Και από ότι καταλαβαίνω για αυτό με βάλεις στο μάτι σήμερα. Τη κριτική τη δεχομαι. Το τρολαρισμα οχι. Άλλα σου γράφω και άλλα καταλαβαίνεις (ή μάλλον ορθότερα αλλά θέλεις να δείξεις ότι λέω). Οπότε το παίρνω στο χαβαλε για να ρίξουμε τους τόνους Άλλωστε τυχόν σχόλ…
-
Να υποθέσω ότι είσαι ακόμα μπαναρισμενος στο myphone και ψάχνεις ανθρωπο για κόντρα και σόου; Πρώτα από όλα έκανες quote μόνο το μισο μου μήνυμα. Όπως έγραψα προτίμησα τη λεπτομέρια και φυσικότητα της στοκ ενώ είχαμε και κίνηση οπου το hdr+ δεν είναι τόσο καλή ιδέα. Όσον αφορά τη μυωπία σου κάνεις δεν είναι τέλειος...
-
Α ρε Κωστα, παντου κοντρακιας εισαι Ειπα εγω ποτε οτι δεν εχει καμμενα σημεια; Φυσικα και εχει. Αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν με πειραζαν τοσο τα καμμενα highlights γιατι δεν ειχαν τοσο σημασια στο καδρο μου. Απο την αλλη η Gcam δεν θα πιανε ουτε τη λεπτομερια ουτε τη φυσικοτητα που επιασε η στοκ. Ασε που εδω εχεις κινηση... δεν ειναι και τοσο καλη ιδεα το hdr+ .
-
Καλα και συ τι στενοχωριέσαι; Εσύ το έφτιαξες το hdr+ ? Ναι είναι το αναγκαίο κακό. Χάνει σε φυσικότητα και χαλάει τους τόνους των χρωμάτων σε σκιές. Παρόλα αυτά το αποδέχομαι λόγω της βελτίωσης που φέρνει σε ορισμένα κινητά. Αλλά αν είναι να τραβάω με τρίποδο για μένα δεν έχει τόσο νόημα το hdr+. Στη τελικη χάνει την ευκολία που προσφέρει.
-
Γιατι να τα σωσεις; Απλά υποεκθετεις (οπότε δεν καίγονται) και μετά ανεβάζεις σκιές. Αλλά αυτό που δεν κατάλαβες είναι ότι απλά σου πρότεινα κάτι. Αν δεν σου αρέσει απλά μην το κάνεις. Εμένα δεν μου αρέσει το hdr+, το χω γράψει άπειρες φορές. Είναι απλά το αναγκαίο κακό. Οπότε όταν είδα ταχύτητα που δεν βγήκε χερατη και συνέχιζε να μην μου αρέσει σου πρότεινα να δοκιμάσεις απλά long exposure. Αν δεν θες απλά μην το κάνεις.