Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Ακομα θέλει δουλειά η gcam. Ανεξάρτητα από ρυθμίσεις, ποιότητα κλπ είναι γεμάτο hot pixels.

• Παράθεση από das_krimi: “Ευχαριστω πολύ... Και να που κάθομαι σε ένα τραπέζι, Κουνιάδα : iPhone X Κουνιάδος : iPhone 7 Γυναίκα : υποψήφια rn5 Ανιψιός (14 χρονών) : iPhone 6s Ο ΜΑΜΛΑΚΑΣ: kenzo Κλαίω λίγο αλλά μετά σκέφτομαι ότι υπάρχουν άνθρωποι χωρίς κάμερα ( @demakhs )και σφίγγω τα δόντια... ” Μη γκρινιάζεις. Εσύ έχεις την νεράιδα... Δεν θα χρειαστεί να την αποχωριστες :p

• Παράθεση από das_krimi: “Μπορει κανείς να μου πει εαν σε αυτό το νήμα υπάρχουν φωτό από redmi note 5 και σε ποιον αριθμό;... ” Δες εδω μερικά δείγματα που τράβηξα Redmi Note 5 (samples) | Flickr Παράθεση από spideman3: “Ίσως Ανδρέα να παίζουν οι gcam για το Mi Mix2s. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ε δοκίμασε να μας πεις

• Παράθεση από thanostonia: “Σε mi 8 έχετε δοκιμαστή καμία έκδοση της gcam που να είναι λειτουργική? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Προς το παρον δεν υπάρχει κάτι.

• Ναι δουλευει (με τις νεώτερες εκδόσεις πχ την δευτερη που σου βαλα). Αλλά γενικά ειναι καλύτερο της στοκ κάμερας. Μονο για το βράδυ αξίζει μιας και η tele την νυχτα ζορίζεται. Υπόψιν δουλεύει μονο με πρόσωπα.

• Παράθεση από kwstpap: “παιδια θελω τα φωτα σας.εχω το mi note 3 και θελω να περασω gcam .εχω ενεργοποιηση το api2 αλλα δεν ξερω ποια εκδοση να περασω.ειναι τοσο πολλες θελω "την καλυτερη".το portait εφε δουλευει σωστα?ερωτηση η gcam εχουν manual μοδε επιλογες για iso κτλ? ” Για μένα στο mn3 η καλύτερη είναι αυτη εδώ MGC_3.2.045_FINAL_3.4.apk Θα βάλεις parameters super high, model nexus 6p και config back κάτι που γράφει simple (δεν θυμάμαι ακριβώς). Την προτιμουσα γιατί στα πρόσωπα έσκιζε Αν πάλ…

• Mια απο HTC U11 (gcam) αλλά αυτή τη φορά με πρόσωπα. Πραγματικά ήταν πολύ σκοτεινά. Για να καταλάβετε τις συνθηκες σας βάζω την ίδια απο redmi note 5 αφου το iso με hdr+ δεν ειναι ασφαλές για συμπεράσματα (δεν τραβηξα με στοκ του u11 απλά έτυχε να βγάλω την ίδια και απο το redmi note 5). Πρώτα U11 29133815897_5b6ffc1d06_z.jpgIMG_20180814_001958 by Andreas L., on Flickr 30222247518_51757ae9a0_z.jpgIMG_20180814_002434 by Andreas L., on Flickr

• HTC U11 stock (auto) vs gcam. Πρώτα stock. 29133786457_34ab090103_z.jpgIMAG1656 by Andreas L., on Flickr 44022357682_4639e230d8_z.jpgIMG_20180814_194035 by Andreas L., on Flickr 29133791437_25d01e6701_z.jpgIMAG1652 by Andreas L., on Flickr 44022363482_34e12a7917_z.jpgIMG_20180814_193336 by Andreas L., on Flickr 43164205085_ed8dbfa4b3_z.jpgIMAG1607 by Andreas L., on Flickr 44070498151_395ddc8613_z.jpgIMG_20180813_204944 by Andreas L., on Flickr 42261795100_66c1e3485b_z.jpgIMAG1630 by Andreas L., …

• Ενεργοποιησες api2?

• Το κινητο είναι της συζύγου; Τα καλύτερα σου χρόνια και κινητά σου χει φάει Καλα εγώ το γραψα γενικά σαν τιπ αν τύχει κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

• Νομιζω το mi8 ειναι καλυτερο χωρίς AI. Ειναι λιγο εντονο το contrast σε αυτες που βάλατε. @alvin1983 στη ρόδα έπρεπε να μπεις manual και να βάλεις το τριπλάσιο shutter speed (1/60). Θα εδειχνε πολύ καλύτερα Ιδανικό θα ήταν 1/120 αλλα δεν ξέρω αν θα έχανες περισσότερο απο το υψηλό iso. Γενικά σε κινούμενα όσο γρηγορότερο το shutter τόσο το καλύτερο εφόσον βέβαια την παλεύει ο αισθητήρας. @spideman3 στη τριτη έπρεπε να ριξεις λιγο την έκθεση. Θα έδειχνε πολύ καλύτερη

• Παράθεση από em56464: “@Antretngοχι δεν είναι nougat είναι η τελευταία mm για το prime μου απλά ξεκλειδωτο με twrp + supersu περασμένα ......(λόγω δεύτερο χέρι με πολλά πειράματα και χάλι ρομ έβαλα οφισιαλ και βλέπω)....μήπως να κατεβάσω κανένα apk για 6+όπως γράφεις στο myfhone και να αρχίσω από εκεί;η έχεις τίποτα άλλο πρόχειρο!!!!! ” Ναι μπορείς να δοκιμάσεις. Απλά δεν είναι τόσο universal. Έχει αρκετές πάντως να δοκιμάσεις και μάλιστα κάποιες με αρκετές διαφορετικές ρυθμίσεις όσον αφορά το m…

• Για το οδηγό που σχολίασες λέω βρε ειναι nougat η rom σου; Αν ναι μπορείς να δοκιμάσεις και το hdr+

• Ειναι η τελευταία του urikill Κώστα. Έχει ορθότερο wb από arnova ή BSG (τουλάχιστον στο u11). Επιπλέον μπορείς να τραβήξεις και δεύτερη φωτογραφία χωρίς cool down ακόμα και στο very high (αυτός είναι και ο κύριος λόγος που την προτιμώ).

• Δοκιμασε τον οδηγό μου αν θέλεις Βασικά αν ενεργοποιήσεις το api2 θα μπορείς να δοκιμάσεις και την gcam αρκεί να βάλεις nougat rom.

• U11 gcam. Έβαλα βέβαια το μισο shutter speed (increase exposure *2) που γενικά ειναι ρεαλιστικό για κινητό με ois. Μην σας ξεγελά το "χαμηλο" iso. Ηταν πολύ σκοτεινά. Το φως ειναι απο μια πραγματικά μακρυνη κολωνά της ΔΕΗ. 43932175802_1eebd4b33e_z.jpg2018-08-11_07-08-17 by Andreas L., on Flickr

• Παράθεση από amavroudis: “Προχθές το είχαν τα cn μαγαζα στα 298€ πάλι. Για το 50€ εγώ θα τα έπαιρνα καινούργιο... ” Με το priority μεσα; Ειναι και η αναμονή που με κάνει να το κοιτάω μεταχειρισμένο. Αλλα αν το πετύχω σε καλή τιμή μπορεί να κάνω υπομονή. Απο την άλλη χθες πέτυχα το mi8 στα 345 ευρώ αλλά κάπως με χαλάει το notch.

• Ωραια. Σας ευχαριστώ. Σκεφτόμουνα αρχικά το mix 2s αλλά με τόση διαφορά που έχουν στη τιμή μάλλον θα καταλήξω στο mix 2. Στις αγγελίες το βρίσκω κάπου 250 ευρω πλέον οπότε μου χει γυαλίσει. Απορώ πως έχει φτάσει να πουλιέται σε χαμηλότερη τιμή απο το mi note 3.

• Παράθεση από amavroudis: “Αν βοηθάει: το έχω κάνα τρίμηνο. 1 και 3 όχι. Για gcam δεν ξέρω, βγάζει φωτογραφίες πολύ καλές με τη μαμά κάμερα. ” Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όντως από τα δείγματα που χω δει βγάζει ικανοποιητικές φωτογραφίες η στοκ... έχει φάει λιγο άδικο θάψιμο. Όπως το βλέπω δεν διαφέρει πολύ από mi note 3. Απλά η gcam ειναι απαραίτητη για μένα καθότι στα πρόσωπα οι διαφορές ειναι πάντα χαοτικές. Αλλά εντάξει αν δεν έχει antiroll-back βάζω απλά παλιότερη. Τρεις μέρες θέλει για ξ…

• Καλησπέρα στη παρέα. Σκέφτομαι να πάρω το mix 2 μεταχειρισμένο και ηθελα να σας κάνω τρεις ερωτησεις. 1. Εχει βγει κάποιο anti-roll back? 2. Με patch των libaries δουλεύει η gcam στις τελευταίες εκδόσεις miui? 3. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που βγάζει που θα πρέπει να προσεξω κατα την αγορά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων