Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Παράθεση από linuxilakis: “Σε miui 10 το api2 δεν ενεργοποιείται ότι και να κάνουμε. Δεν υπάρχουν τα libs. Οπότε σε mi note 3 όποιος θέλει gcam μόνο με miui 9. Η αλλιώς υπομονή μέχρι η xiaomi θυμηθεί και το ξεκλειδωσει Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Αν τυχόν ήταν ίδια έκδοση android (που προφανώς δεν ισχύει στο mn3) δεν θα μπορούσαν να κάνουν patch τα libraries της καμερας του miui 9.

• Παράθεση από Vaggelis74: “Σε nougat miui δεν δουλεύει μπορεί να μας πει και ο Χρήστος που έχει miui, εάν δεν είχες βάλει aosp θα ήταν άλλη έκδοση, αυτή είναι τροποποιήμενη για το mi5s ειδικά για 8.1 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οκ. Μπορει να μην θυμάμαι καλα. Παρόλα αυτά αν δεις στο όνομα του αρχείου γράφει 7.0-8.1_MI5S. Οπότε θεωρητικά δουλεύει από nougat 7.0 και πέρα. Ας τεσταρει και ο Χρήστος αν έχει όρεξη. Κατα τα άλλα κουβέντα να γινεται.

• Παράθεση από Vaggelis74: “Ναι sorry nougat ήθελα να γράψω, μπορεί σε λεπτομέρεια να είναι καλύτερη η maxparanam αλλά είναι φοβερά αργή και έχει μεγάλη αλλοίωση χρωμάτων Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε nougat αν δεν απατώμαι δούλευε κανονικά. Στο mi5s πρέπει να το είχα δοκιμάσει. Για την ταχύτητα δεν διαφωνώ. Αλλά οτιδήποτε άλλο, στο θέμα λεπτομέριας δεν απείχε ιδιαίτερα απο τη στοκ οπότε δεν ξέρω κατά πόσο άξιζε να την χρησιμοποιείς έναντι της στοκ. Για τα χρώματα …

• Παράθεση από Vaggelis74: “Παράθεση από foxy4270: “Pixel Experience Oreo 8.1 ” Την καλύτερη aosp Βάλε αυτή με εξαιρετικό bokeh μπρος πίσω και εκπληκτικό hdr+ μπρος πίσω, εγώ δεν είχα βρει άλλη gcam να δουλεύει τόσο καλά MGC_5.1.018.177470874.41362666__A7.0-8.1_MI5S_v2e.apk - Google Drive Δεν δουλεύει σε miui λόγο marshmallow Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το mi5s έχει πάρει nougat. Πρέπει να την είχα δοκιμάσει αυτή. Βρήκα λίγο υπερβολικό το contrast για τα γούστα μου …

• Γιωργο πρεπει να ηταν πραγματικά κατράμι σκοτάδι. Για τράβα καμία indoor ή φωτισμένο δρόμο όπου καταλαβαίνουμε τις συνθηκες.

• Παράθεση από Vaggelis74: “Σε όλες τις συνθήκες, απλά αυτή που χρησιμοποιούσα εγώ ήταν άλλη η οποία δούλευε καλύτερα και είχε portrait μπρος πίσω και hdr+ ακόμα και στη selfie αλλά δυστυχώς θέλει 8.1 και ξέρω ότι εσύ δουλεύεις μόνο stable miui, αυτή που σου έστειλα όσο δοκίμασα ήταν η καλύτερη για miui stable με καλύτερο και πιο φυσικό αποτέλεσμα από την maxparanam,δεν ξέρω αλλά η maxparanam δεν έκανε για μένα, ίσως η ταχύτητα, ίσως τα χρώματα, ίσως ότι έβλεπα μια υπερβολή στην επεξεργασία της φω…

• Παράθεση από spideman3: “Ναι Ανδρέα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλορίζικο Γιώργο. Θέλουμε εντυπώσεις.

• Παράθεση από xostel77: “Νομίζω οτι η στοκ ειναι καλύτερη Αντρέα σε ολες τις φωτογραφίες. Εμένα δεν με τρελαίνουν τα hdr+ ” Μιλας για τις νυχτερινές ή και για τις ημερήσιες που εβαλα μια σελίδα πιο πισω; Γενικά χάνει η gcam σε λεπτομέρια και φυσικότητα (ειδικά ο κορεσμός και το contrast μερικές φορές πονάνε το μάτι), αλλα αν τυχον θες να φωτίσεις σκιές ή να σώσεις highlights κανει καλή δουλειά. @demakhs από οσο ξέρω το mi8 φοράει ίδιο hardware με το Mix 2s ενώ πριν κάποιους μηνες ειχα διαβάσει οτ…

• Μιας και χω καιρο να βαλω, οριστε μια απο HTC U11 και επεξεργασια με Lightroom. 41843923820_cb0d1cecd8_z.jpgIMAG1254-1 by Andreas L., on Flickr

• Πάμε ενα ακόμα συγκριτικό stock vs gcam στο HTC U11. Να πω βεβαια οτι υπαρχει ενα biasness... χρησιμοποιούσα gcam όποτε ειχε υψηλη αντιθεση. Διαφορετικά η στοκ ειναι καλύτερη απο τη gcam (ίσως το μόνο κινητό που δεν δινει καλύτερη λεπτομέρια η gcam). Τα πρώτα 3 σετ ειναι αυτόματο. Τα επόμενα 2 σετ η στοκ εχει 2 δευτερολεπτα εκθεση και η gcam 1/3 δευτρερολεπτα Στο τέλος μπόνους stock auto vs gcam 1/2 δευτερολεπτα (φυσικά όχι δικαιη συγκριση αφου δεν ειχα τετοιο σκοπο). Η δευτερη τραβηχτηκε στηρίζ…

• @sso Ναι Σωκράτη. Αγαπημένος περίπατος. Υπέροχη η φωτογραφία σου με το flare.

• Όντως Βασιλη, απο Miui 10 δειχνει χειρότερη. Η gcam τουλάχιστον δουλεύει σε miui 10? Πάμε και ενα συγκριτικό HTC U11, stock camera vs gcam (hdr+) . Πρώτα η στοκ. Να πω οτι με εξαιρεση το πρωτο σετ, στις υπόλοιπες είχε πέσει αρκετά ο ηλιος (ήταν λιγο πριν νυχτωσει). Για να μην σπαμάρω με ξεχειλο ή πολλαπλά post, αύριο θα βάλω τα υπόλοιπα. 30010285008_26cc8b875a_z.jpgIMAG1412 by Andreas L., on Flickr 43162513784_f801c0003c_z.jpgIMG_20180803_193843 by Andreas L., on Flickr wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAA…

• Διαβασε τον οδηγο μου στην υπογραφη μου για την snap camera και θα καταλαβεις.

• Παράθεση από Loksias: “Ναι και οι δύο αυτές δουλεύουν, απλώς η δεύτερη (MGC_3.2.045_FINAL_3.0) ήθελε σπέσιαλ ρυθμίσεις και τελικά τα κατάφερα και παίζει και αυτή. Έχω κατεβάσει και την δοκιμαστική έκδοση της snap camera που προτείνει στο αντίστοιχο νήμα ο @Antretng Έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις και λέω να αγοράσω την full έκδοση, μιας και έχει 2.19 ευρώ. Μου φαίνεται πως δουλειά δεν είχε ο διάβολος... ” Εχει πολλά πραγματα η snap camera και με ιδιαιτερο ενδιαφερον το LLM. Ακομη δινει hdr οχι μονο σ…

• Magic WormHole

Antretng - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Το αν το θέλει το ξεπεράσαμε Είμαστε στο ΑΝ ΤΟΝ θέλει αυτό! ” Ειναι στο παζαρι λέει. Για ένα 80αρη (ελπίζει) ότι δεν θα τα χαλασουν...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Τη συσκευή στο προφίλ ποτέ την αλλάζω, όσο γίνεται το παζάρι, άμα τα βρούμε, άμα στείλει iban, άμα καταθέσω το λιλι, όταν μου το στείλει, όταν παραλάβω ή όταν ποσταρω οθονοπυροβολητή από το about? ” Οπότε ούτε αυτή τη φορά θα καταφέρεις να πάρεις κινητό. Σε αυτή τη τιμή από Κωτσόβολο και μολις ενός μήνα δεν το καθυστερείς αν όντως το θες.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγω τον βλέπω πάλι να το χάνει ο αρχισκωλικας και μετά να ψάχνεται..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Ωωωωωωω...κ ο συμμαθητής με τον μεζέ, μου στέλνει ένα σωρό φοβερές φωτό! mi6 με τζάμι 5d φορεμένο από day 1 κ δύο θήκες, ενός μηνός μεταχειρο αγορασμενο από Κωτσόβολο στα 240, καλα είναι? ” Άμα δεν το πάρεις το παίρνω εγώ.