Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

Antretng - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρες. Νομιζω βρηκα το καταλληλο κινητο για το @demakhs. Το χει σε flash sale στα 77 ευρω. LeTV Le 2 X526 4G Phablet - $89.99 Free Shipping|GearBest.com

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Προκρινονται στα ημιτελικά τα παρακάτω: Sbutsam edition Siakat' editio Sultan edition Surgelo edition κ το εξαιρετικό, to the point (αν κ δεν ισχύει): Spagos edition ” Σωστά. Ο σπαγγος τελευταία έχει ακριβυνει.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Σωκρατη πήρα ένα meizu m5 απ το στοκ Χάουζ του e-shop γιαια γνωστή κ έπαθα την πλάκα της ζωης μου...λες να πάω κατά μεζε μερια,, μιας κ δεν έχω πατήσει το κουμπί ακόμα? Άλεξ αυτή την περίοδο είμαι σε κανονική άδεια!! ” Ε ας πάθεις και συ μια φορά πλάκα έτσι για αλλαγή... :p

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από alvin1983: “Τόσο χαμηλά έφτασες πια?? Πάτο πάτο έπιασες!! ” Να ήταν το μόνο αυτό και που είσαι ακόμα, αυτό το βαρέλι δεν έχει πάτο σαν την ελληνική οικονομία. ” Η ελληνική οικονομία μπορεί να έχει και κάποιον πάτο... Η σκουληκουπαρξης καμια!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από alvin1983: “Άλεξ πρώτα πάει το βάψιμο μπλε χρώμα και μετά το δικό σου. Να μη ξεχωρίζει εκεί κάτω. ” Πιο πιθανο το βλέπω ειναι να βαψει τη θαλασσα Mi5s...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μητσο θα βγει το Mix 3. Μην εισαι χαζός... βαστάει ακόμα το mi5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Η ... θήκη!! έχει 4 φωτιζόμενες λέει ένας φίλος του κουραπιε κ τις δίνει μαζί με το πριξελ του 170 ευρώ, τι λέτε, καλή τιμή? ” Καταπληκτικο. Πάρτο να ησυχάσουμε

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Βγήκε Ελληνική miui V10 για το prixel κ δε μπορώ να τη βρω? ” Μπαινει ακόμα σε recovery?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κοινωνικό φιλοσκουληκιαρικο κράτος δικαίου. Χαλαστε τα κινητά σας και μετά γκρινιαξτε να σας αγοράσουν νεώτερο/καλύτερο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Φανταζεστε ενα rn4x που στις αγγελίες το βρίσκεις 90 ευρώ με την κάμερα του mi5s?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Λες να υπάρξει Ρώσως προγραμματιστής και να το κάνει? το 4pda δεν είναι το φόρουμ? ” Και εγω εκεί το θυμάμαι. Νομιζω το ειχε γράψει και ο @ANDREAS54 αυτό πριν κανα χρόνο. Αλλά τότε ειχαν καταφέρει μονο τράμπα καλου αισθητήρα rn4x σε τυχον συσκευές που είχαν τπον "κακο" omnivision.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Γιώργο ουτε συνεννοημένοι να είσασταν Διαβασε λιγο τι γράφει ο Άλεξ. Πάντως οτι αλλάζαν κάμερες σε rn4x το ειχα ακούσει και γω. Και γενικά προσπαθούσαν να βάλουν και κάμερες και από άσχετα κινητά. Τώρα δεν ξέρω αν το κατάφεραν γιατι δεν το παρακολούθησα το θέμα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “@spideman3 Βρήκες τελικά το ρώσικο φόρουμ που σου έλεγα; Εκείνο με το τύπο που αλλάζει κάμερες στα κινητά.. ФОРУМ ” Λες αυτους που αλλαζαν καμερες σε rn4x και βαζαν τον καλό sony (αν τυχον ειχε omnivision) ? Νομιζω το αναπτύξαν και άλλο οι τυπάδες και βαζουν και άλλες κάμερες. Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο μπορει να δουλέψει καλά πχ imx362 σε redmi note 5. Δεν θα χουν θεματα με το kernel? Ή ακομα και αν δεν εχουν πόσο Optimized θα ειναι το λογισμικό; Αν και θα μου πεις για αυ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Ποιο μαγαζί έχουμε στη Θεσσαλονίκη για επισκευή κινητών? Δε δουλεύουν τα πλήκτρα power on/off κ vol - κ κάνει κ κόλπα στη φόρτιση σε ένα παιδί που περιμέναμε να περάσουν οι 72 ώρες για να ξεκλειδώσει. Μόλις πέρασε ο χρόνος, δε μπορούσε να μπει σε fastboot, τον λες κ πιο γκαντεμη από μένα! Σήμερα το πρωί στο λιμάνι, περιμένοντας τη...Θήβα με το blue star: yR1a2YRWqb3vqGpd8 ” Τι εγινε; Σου χάλασε και η κάμερα; Δουλευει τιποτα καλα σε αυτό το κινητό;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Εγώ ξέρω ότι μας τρολαρεις και το τρώμε αμάσητο. Τα πράγματα είναι απλά: όταν είσαι κάτοχος σειράς Mi αν θέλεις άλλη συσκευή εφαμιλλη ξεκινάς από 300 ευρώ. Με τα λεφτά που δίνεις για καινούργια πας σε RN5 και είσαι πιπίλα. Αλλιώς πες Βασίλη, Ανδρέα να σε βρουν μεταχειρισμένη. Και φυσικά εσύ θα φας λούκι λόγου φωτογραφικής. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ο Βασίλης του είπε τη προσφορά του mn3 Εγώ του λέω τώρα τη προσφορά του p10 plus. Ε δεν θέλει, τι …

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Τελικα καταλάβατε όλοι που είναι το ψυχολογικό μου όριο... ” Ναι... Μέχρι το προαύλιο...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “γιατί χάνω κάτι ηλιοβασιλέματα... ” Εμείς να δεις τι χάσαμε με όλα αυτά που γράφεις :p

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Το ψάχνω φίλε ακόμα, το ψαχνω, δε βλέπεις? Ο μικρός αδερφός, όλως λες, μαζι με θήκη κ τζαμι, βγαίνει κοντά στα 150€ με τιμολογιο από Ελλάδα και σε δύο μέρες σπίτι... Mεγαλο όμως για τα γούστα μου κ ας έχω απεριόριστο ... Φ!! Το mi 8 se , φαντάζει ιδανικό αλλά είναι σχεδόν απαγορευτική η τιμή! ” Ρε αρχιτσιγγουνιε, δικαιουσαι τιμολόγιο και ακόμα επισκευάζεις το cyborg/zombie?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Βασικα με τόσα imitation ανταλλακτικά που χει βάλει, μόνο xiaomi δεν είναι το κινητο του...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλα πλάκα μου κάνετε; Συγκρινετε το p10 PLUS με την οθοναρα του, την καμεραρα του, την ποιοτική κατασκευή και τον τούμπανο επεξεργαστή με το redmi note 5? Ακόμα και στη κάμερα που συζητάτε καλύτερο είναι. Υπενθυμίζω ότι έχει πιο φωτεινό φακο από το απλό p10 καθώς και καλύτερη οθόνη και μπαταρία. Για να το πω πιο απλά, το ένα είναι περσυνη ναυαρχιδα (και μάλιστα η plus έκδοση) και το άλλο mid range. Τώρα πως συγκρίνονται αυτά τα δύο μόνο ένας πριξελος ξέρει. Ακόμα και από το mn3 ανώτερο είναι.