Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Την gcam την έχω λιώσει και με υπερβάλλον ενθουσιασμό όταν βγήκε και νομίζω ήμουν από τους πρωτους στο myphone που ασχοληθηκε. Όχι ότι διεκδικω μετάλλιο (αφού δεν είμαι ο dev που τις έστησε) αλλά οτι είμαι fan και αναγνωρίζω τις αρετές της. Πιστεύω πως όλοι μας αναγνωρίζουμε τα οφέλη της σε κινητά που έχουν κακό λογισμικό (ή διαφορετικό από τις προτιμήσεις μας). Όμως δεν είναι πανάκεια. Το shutter lag που έχεις ίσως είναι η διαφορά μεταξύ "πρόλαβα να πιάσω τη στιγμή" ή οχι. Και αν μάλιστα τραβήξ…
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs το νέο prixel... Huawei P10 Plus: «αρπάξτε» το ΤΩΡΑ -χωρίς τελωνείο - στα... 262€!!!
-
@George Kaggelaris τωρα που τις ξανακοιταω να πω οτι αν και εχει παραπάνω λεπτομέρια η gcam, της στοκ (τουλαχιστον στα δικα μου ματια) δειχνουν πιο φυσικές. Και όπως λέει και ο Χρήστος ανεβασαμε αρκετά το ζουμ για να δουμε τις διαφορές σε λεπτομέρια. Θα πρότεινα να τραβηξεις και μερικές ακόμα (όχι για να τις ανεβασεις αλλα για σένα) πριν ξεγράψεις την μαμα κάμερα. Μπορεί σε άλλες μπορει να μην υστερεί ουτε σε λεπτομέρια η στοκ. Επιπλέον αν προτιμάς το αποτέλεσμα της gcam (σε χρώματα, sharpening,…
-
Παράθεση από geoanto555: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55230/ ” Χωρις να τις έχω δει ακόμα pc, πιστεύω οι διαφορές είναι περισσότερο contrast και sharpening (που αλλάζουν οι ρυθμίσεις). Επιφυλάσσομαι βεβαια να τις δω και pc. Πάντως σε αυτές τις συνθήκες που δεν έχει ούτε υψηλη αντίθεση ούτε χαμηλό φωτισμό δεν ξέρω κατα πόσο είναι αναγκαία η gcam. ===================================== Edit: Τις ειδα και pc τελικα. Σωστοι οι Γιώργηδες, τα πηγε καλύτερα η gcam. Βεβαια εχουν διαφορά κα…
-
Παράθεση από iacovides: “Ελπίζουμε και η τιμή να μην ξεφύγει για να παμε απο το 2 στο 3. Μεχρι 350 είναι στα πλαίσια. ” 350 το mix 3? Θαυμα θα ειναι αν δεν ξεπεράσει τα 450. Το πιθανοτερο ειναι οταν βγει να χει πάνω απο 500 ευρώ με την ελπίδα η τιμή να πεσει κοντα στα 400 ευρώ κανα 2 μηνες μετά. Εδώ το τωρινό mix 2s που εχει και κάποιους μηνες στην αγορα και παραμένει πάνω απο 400 ευρώ.
-
Παράθεση από demakhs: “ρε θα με τιριλανετε πρωί πρωί...αυτή δεν είναι η δουλειά του hdr? Ο Αντρέας, κλασσικά, παίζει πάλι με το φατοσοπ... Κάποιος να ενημερώσει τον χορευταρα για τις gcam εεεεεεε! ” Βασικα το hdr αυξάνει το dynamic range. Ομως σε αυτες τις δυο φωτογραφίες, ανεξάρτητα ποια εχει hdr, δεν νομιζω να χουν διαφορά σε dynamic range. Απλά η πρώτη, επειδή βγήκε πιο "σκοτεινη" έσωσε και τις φωτεινές πηγες. Για αυξηση του dynamic range θα μιλάγαμε αν έσωζε τις φωτεινές πηγές σε ίδια φωτειν…
-
Καλημέρα παιδια. Εγώ σαν κλασσικός δύσπιστος θα ελεγα αν δεν βαριέσαι να τραβήξεις μερικές ακόμα με και χωρίς hdr (οχι ιδιο κάδρο απαραίτητα... μπορει να ειναι ακόμα και ημερήσια μπαλκονάτη). Και δεν το λέω λόγω του καψίματος των φωτεινών πηγών αλλά λόγω της γενικότερα φωτεινότερης φωτογραφιας (οπότε και τελικά κάηκαν και οι πηγές). Αυτό που με χαλάει δηλαδή είναι η γενικότερη υπερεκθεση ανεξαρτήτως πηγών. Το hdr κανονικα αυξάνει το dynamic range και σώζει φωτεινές πηγές (ή φωτίζει σκιές). Στη x…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Redmi note 5 HDR ON, HDR OFF 27Atjhf 28BwhrE ” Γιωργο από κινητό που τις βλέπω προτιμώ την πρώτη. Νομίζω στην δεύτερη έχει φωτίσει περισσότερο από ότι έπρεπε και έχει χάσει κάθε φυσικό contrast (επιφυλάσσομαι να τις δω και pc). Να υποθέσω ότι η δεύτερη ήταν με hdr? Συνήθως στη xiaomi το hdr υπερεκθετει και αν δεις έχουν και οι 2 ίδιο iso/shutter (άρα φωτισε περισσότερο λόγω hdr). Υ.Γ. Νομίζω πρωτη φορά έβαλες δείγμα; Άντε καλορίζικος
-
Τις εχω γράψει 3 φορες τις ρυθμίσεις . Πάμε πάλι: model nexus 6p, medium και default exposure (φυσικά ειναι off το Minimal smoothing) Και οπως έγραψα αυτο ειναι λογο του model nexus 6p. Αν το χα pixel 2 xl δεν θα ειχε θόρυβο αλλα θα έχανε και λεπτομέρια. Δεν εχει χειρότερο λόγο λεπτομέριας θορύβου αλλά απλα έχει λιγότερο nr. Και κυρίως σε αυτές τις συνθήκες η gcam δεν βοηθάει το u11. Μόνο αν έχεις συνθήκες με υψηλό contrast αξίζει που θα σώσει το κακό dynamic range ή αντε αν είσαι σε σκοτάδια. Ο…