Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Και για το λογου του αλήθες οριστε. Φυσικα αυτό ειναι απλά ενδεικτικό. Γενικά εχει ελαφρώς παστελώσει παραπάνω. Κατα τα άλλα την όποια υπεροχή της gcam (που εδω δεν ειχαμε και πολλα highlights βέβαια) την τεκμηρίωσα στο dynamic range και οχι στο λογο λεπτομέριας/θορύβου ή προτίμηση λεπτομέριας (που αλλάζει αν βαλεις πχ pixel 2). Άλλωστε medium με default shutter ήταν . Οι περισσότεροι που δουλεύουν gcam την εχουν super high ή/και exposure *2 Για την ιστορία το συγκριτικό το έβαλα απλά για να δει…
-
@geoanto555 χαχαχαχαχα ευλογησον. @vrs5 εχει παραπάνω θόρυβο η gcam αλλα έχει και παραπάνω λεπτομέρια. Η στοκ έχει παστελιάσει αρκετά. Επιπλέον δες οτι η gcam έκαψε λιγότερο τις βιτρινες από ότι η στοκ. Τα καμμενα δεν επανέρχονται ότι και αν κάνεις, οπότε και αυτό αποτελεί μεγάλο προσον της gcam (ειδικα για το u11 που εχει αρκετά περιορισμένο dynamic range). Δεν την βαζω για λεπτομερια/θορυβο αλλά για να αυξάνω dynamic range. Αν πάλι ηθελες λιγοτερο θόρυβο, μπορείς αντί για Model nexus 6p (που τ…
-
Ωραιο το mix 2s. Αν και θα ηθελα να το δω σε πιο καθημερινες φωτογραφίες (πχ indoor, καλα φωτισμενοι δρόμοι, ανθρωπους κλπ) Παρτε και ενα mini συγκριτικό u11 stock vs gcam (πρώτα stock). Στη gcam ειχα ρυθμιση config medium και default shutter. 41250842450_930957797b_z.jpgIMAG1114 by Andreas L., on Flickr 41250839230_cc701963ec_z.jpggcam hdr+ by Andreas L., on Flickr
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒρε λετε να δουμε τιποτα ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες; Μονο εκει παει το μυαλο μου με την αλλαγή πολιτικής.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Ε όχι, δεν λέει έτσι για όποιον θέλει να ξεκλειδώσει. Να στήσεις το κινητό, να περιμένεις 15 μέρες για ξεκλείδωμα και να σου σβήσει και τα δεδομένα!!! youtu.be/gam7jDFCGaQ ” Ατιμη xiaomoκοινωνια... αχ! Πάντως πλέον στις αγγελίες θα αποτελεί προτέρημα ο ξεκλειδωμένος bootloader. Παιζει να πιανεις και καλυτερα λεφτά
-
Παράθεση από foxy4270: “γιατι δε παιζεις με hdr+? ” Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω γιατι θέλει 15 μέρες αναμονή για ξεκλείδωμα (ελεος xiaomi). Οπότε το παρέδωσα χωρίς gcam. Το άφησα ομως κουμπωμένο στο λογαριασμό και ίσως το τεστάρω με την πρώτη ευκαιρία. Αλλά μια συγκριση που έκανα auto (hht) vs manual (μέσω της bacon camera) δείχνει πως μάλλον το λογισμικό δεν έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Το hht σε 1/14 ηταν πολύ κοντά σε manual 0.3 sec. Οκ ειχε παραπάνω θόρυβο και απώλεια χρωματος αλλά όχι σε επί…
-
Παράθεση από pavlidisc: “Μα είναι στο αυτόματο οι φωτογραφίες! Δεν είναι σκαλισμένες!Μια χαρά αποτελέσματα θα έχει και ο μέσος χρήστης. Οι φωτογραφίες είναι εξαιρετικές. Δεν μιλάμε για απλή βελτίωση. Μιλάμε για τρομερή βελτίωση. Μέχρι ISO3200 είναι "πεντακάθαρες". Στο 6400 αρχίζει να ζωγραφίζει...αλλά οκ... φέρτε ένα (σε αυτήν την τιμή...αλλά και σε πολύ υψηλότερη) που να μην ζωγραφίζει σε τέτοιο ISO (με stock ) και ξανα-μιλάμε... ” Εντάξει σε υψηλότερες τιμές αν είσαι προσεκτικός στο τι αγοράζε…
-
Συνηθως τραβάω σκόπιμα ίδια κάδρα ώστε όποιος με παρακολουθεί (ή αν θέλει καποιος να μπει στο προφίλ μου flickr) να μπορεί να χει μια εικόνα σε σχέση με άλλες συσκευές. Αλλά αυτό που έγραψα, ότι για μέχρι 200 ευρώ Ελλάδα είναι η καλύτερη κάμερα που μπορείς να πάρεις, το λέω χωρίς υπερβολή. Εκτός αν στο παιχνιδι βάλουμε και μεταχειρισμένα κινητά ή αγορά από εξωτερικό.
-
Πολυ αδιάφορη συσκευή. Ίδια specs με το σχεδον 2 ετών redmi 4 prime αλλά χωρίς να χει την φορητότητα του. Βασικά η οθόνη του ειναι αρκετά μικρή (5αρα στην ουσια αφου μιλάμε για 18:9 με notch) για να κοντράρει 5,5αρες αλλα οι διαστάσεις του ειναι αρκετά μεγάλες για να κοντράρει 5αρια. Το μονο του ενδιαφέρον ειναι οτι παιρνει 2 sim + 1 sd μαζι.
-
Redmi Note 5 αυτόματο 42900320152_3785e93762_z.jpgIMG_20180622_025154 by Andreas L., on Flickr 41139232310_65d2907aa8_z.jpgIMG_20180621_215208 by Andreas L., on Flickr 42230912754_03bce10ecd_z.jpgIMG_20180622_014844 by Andreas L., on Flickr 42047864725_5636a086a3_z.jpgIMG_20180621_214211 by Andreas L., on Flickr 29054873748_8cffabd3b1_z.jpgIMG_20180621_002341 by Andreas L., on Flickr 42230939734_fc562dfb40_z.jpgIMG_20180622_013513 by Andreas L., on Flickr
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από ANDREAS54: “Εγώ μια χαρά βλέπω τις φωτογραφίες του Επίτιμου. Εντάξει ότι είναι Ελλάδα είναι λίγο θολό αλλά αν προσέξετε ότι είναι Τουρκία είναι πεντακάθαρο. Ας μη τα θέλουμε και όλα δικά μας. ” Με γέροντες μιλάς γρίφε...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Τι λες τώρα............... είκοσι δυο ημέρες με china alpha rom και μετά beta το κάτι άλλο. Στα λέω και εδώ: china dev rom en.miui.com/thread-2428781-1-1.html εδώ πως θα περάσεις το play store http://en.miui.com/thread-2824236-1-1.html αν δεν έρθει στα ίσια του πέταξε το για τροφή στα ψάρια. Άφησε την μία με δυο ημέρες για καλύτερο αποτέλεσμα, έτσι νομίζω, ας μας πουν το πρωί η σοφή της τρύπας. Είμαι άσχετος ξέρω μόνο το ON - OFF. ” Ρε δεν ντρεπεσαι λιγο; Το πριξελ στη θ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ναι Αντρέα, δεν κάνει ζουμ η κάμερα τώρα, όπως όταν είχα αλλάξει πρώτη φορά οθόνη, που δεν είχε κουμπώσει καλά... τον Φστη τον γκουρουαμπιέ, κατάφερε κ μου κανε ζημιά με....ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??? ” Το ερώτημα δεν είναι πως το έπαθε αυτό το πρόβλημα... Το σωστό ερώτημα είναι πώς και μπαίνει ακόμα στη κάμερα ή γενικά ανοίγει η συσκευή.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Άλλο ένα κάστρο έπεσε, μετά από το καλημέρισμα, παραδέχεται και αυτό. Τι άλλο μένει πια, να ευχηθεί χρόνια πολλά σε γιορτή; ” Τα παντα αλλάζουν... η μονη σταθερη αξια ειναι το ζομπι πριξελ...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “πες το επειδή είμαι ανώμαλος.... ” Δηλώσεις!!!