Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓια να καταλαβω... παρηγγειλε Mi note 3 για τον εαυτό του ο αρχιπρίξελος; Τέλος το βιονικο mi5s?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Μην στεναχωριέσαι και μην απελπίζεσαι βρε, σε λίγο δεν θα έχει πια ξεκλείδωμα (επίσημο) και θα ησυχάσουμε όλοι.. ” Οταν γίνει αυτό δεν θα ξαναπάρω xiaomi. Δηλαδή να παίρνουμε κινητό χωρίς καν εγγύηση και να μην μπορούμε να ξεκλειδώσουμε; Δράμα...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “1. Βρήκες άσχημη χρονική στιγμή μνήμη να κάνεις unlock Ανδρέα. Αναβαθμίσουν τα πάντα εκεί στα server τους τα κινεζάκια. 2. Κάποια μέλη της ελληνικής κοινότητας κάνουν unlock χωρίς να περιμένουν ώρες, ημέρες, εβδομάδες. Sent from my MI 5 using Tapatalk ” Σε μια κοινωνία πρέπει να υπάρχουν ίσες ευκαιρίες, διαφορετικά διχάζεις το κόσμο και στερείς στον άνθρωπο την ευκαιρία για θετική ελευθερία... Μετάφραση: Xiaomi @#$@$#)&(#!?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από ANDREAS54: “youtube.com/watch?v=pvt9HCYiN8s ” Και εκεί που πας να το φορτώσεις σου βγαζει μήνυμα να ξαναδοκιμάσεις σε 360 ώρες...
-
Magic WormHole
Μήνυμαpetition για άμεσο ξεκλείδωμα όσοι είναι greek community Τι σοη πρωτιά πήραμε άλλωστε; Να μας δώσουν κάτι.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝαι ναι.... Και μετά τα τραίνα... Πάντως ήδη έχω ξενερώσει. Δεν ξέρω αν θα ξαναπαρω xiaomi. Οι 15 μέρες είναι πάρα πολλές... Μην ξεχνάμε ότι πλέον σβήνει data το ξεκλείδωμα. Θα κάθομαι να στήνω δύο φορές τη συσκευή; Άσε που αν αλλάζεις συχνά συσκευές όπως εγώ, καταληγει σημαντικό ποσοστό της κατοχής σου να είναι χωρίς ξεκλείδωμα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Είναι για να μην την χαρακτηρίσουμε φθηνή και εύκολη γι'αυτό μας παιδεύει... ” Ερωτας χωρίς παιδεμα δεν έχει νοστιμιά... Μας το παίζει παρθένα η άτιμη
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΗ καλή μας xiaomi μας αγαπά και μας κανει teasing... 15 μέρες πλέον για ξεκλείδωμα. Ούτε στα 20 μου στις πρώτες μου σχέσεις δεν μετραγα τόσες μέρες για... "ξεκλείδωμα"...
-
Ειναι αλήθεια ότι η 5.1 τα πάει καλύτερα σε συνθήκες έντονου contrast. Όμως όταν δεν έχει τόσο εντονο contrast η 3.2 διαπρέπει σε λεπτομερια και φυσικότητα. Προσωπικά χρησιμοποίουσα κυρίως stock και μόνο όταν τράβαγα πρόσωπα indoor ή τοπία σε σκοτάδι (πχ iso μεγαλυτερο από 7000) εβαζα gcam. Ειδικά αν τραβήξεις πρόσωπα με 3.2 δεν υπάρχει επιστροφή. Καλό το sharpening και contrast της 5.1, με πιο eye candy αποτελεσματα αλλά για πρόσωπα δεν κάνει Από εκεί και περα φυσικά το είδος της φωτογραφίας πο…
-
Παράθεση από xristina1984: “Ο Παπαφλέσσας φαίνεται καλύτερα στην πρώτη φωτογραφία !!! Και ο τίτλος του βιβλίου ECONOMICS ξεχωρίζει πολύ καλύτερα και χωρίς ζουμ!!! ” Αυτο ακριβώς λέω Χριστίνα. Ότι οι βασισμένες στην 3.2 τις προτιμω λογω υψηλότερης λεπτομεριας. Παντού έχει διαφορά... Ακόμα και στο τριχωμα που έχουν τα αρκουδάκια.
-
Παράθεση από geoanto555: “Όλες οι 5,1 έχουν αυτην την απόχρωση εκτός απο την συγκεκριμένη έκδοση.Σε πολύ δύσκολες συνθήκες έκανα τις δοκιμές, σε σημείο που η 3,2 έδειχνε αρκετά σκοτεινή. Σίγουρα είναι θέμα γούστου. ” Βασικά στα πρόσωπα οι 3.2 ηταν μακράν ανώτερες. Από εκεί και πέρα, αν τραβάς τοπία, μπορεί οντως να σου αρέσει το περισσότερο contrast, sharpening και πιο επιθετικό noise reduction (λιγότερος θορυβος με κόστος ομως λεπτομέρια) που έχουν οι 5.1. Θα σου πρότεινα να έχεις και τις δυο ε…
-
Παράθεση από geoanto555: “Εγώ κατέληξα σε άλλη, δοκιμασετες και τις 2 και θα μας πεις αποτελεσμα.. και... ψάξε λίγο... επιτέλους.. ” Σιγουρα ειναι και θεμα γουστου. Ομως οι βασισμένες σε 5.1 υπολειπονται πολυ σε λεπτομερια και πολλες φορές μπορει η στοκ να τα πάει καλύτερα (μιλάω πάντα για ζορικες συνθηκες... σε καλές πραγματικά ειναι αχρηστη η gcam). Και επειδη συνήθως την χρησιμοποιούσα σε πρόσωπα, εκει και αν έκανε διαφορά. Και δεν μιλάω μόνο για τη λεπτομέρια αλλά και για την παραπάνω φυσικό…
-
Εμενα πάλι κάτι βίντεο που είδα από mix 2s με απογοήτευσαν. Πολύ κακός ήχος (σίγουρα χειρότερος από mi note 3... για u11 δεν το συζητάω καν). Εντάξει μπορεί να μην τραβάμε συχνά βίντεο (προσωπικά τραβαω κάνα 2 φορές το μήνα) αλλά αυτή τη μια φορά θες ο ήχος να ακούγεται. Και δεν μιλάω ούτε για fps, ούτε ανάλυση, ούτε λεπτομέρια, ούτε θόρυβο ή ταχυτητα εστίασης. Αλλά το να τραβήξεις πχ βίντεο ένα live ή μέσα στη φασαρία ενός πάρτυ και τελικά να μην ακούγεται ο ήχος είναι αρκετά ενοχλητικό. Ξέρω μ…
-
Παράθεση από pavlidisc: “Μεγάλη εναπομένουσα πληγή των απανταχού Xiaomi.Ελπίζω στα Mi8 και Mix2s να λύθηκε. Στις μεγάλες Mi σειρές τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο στα Redmi (έως και το Redmi Note 4 τουλάχιστον), αλλά και πάλι ο ήχος είναι απαράδεκτος σε σχέση με LG, SamsAng, HTC, Apple. Είναι "θέμα". ” Αυτο ειναι που με δυσκολεύει στο να επιστρέψω σε xiaomi αν και θεμα χρονου ειναι Δες ενα βιντεο απο U11. Υποψιν, αν ειναι αργό το pc τρώει σκαλώματα στα 60fps το youtube youtube.com/watch?v…
-
Παράθεση από annonnaki: “Άρχισαν και τα δείγματα του mi mix 2s και η φαγούρα εντείνεται. Θα δούμε και κανά mi8 και θα τρελαθούμε. Και μένα χωρίς AI μέχρι στιγμής μου αρέσουν περισσότερο. Δώστε υλικό. Επίσης με ποια rom είναι αυτές στο mi mix 2s? ” Ιδια κάμερα έχουν και μάλιστα πριν κάποιο καιρό ανακοινώθηκε ότι το mix 2s πήρε (ή θα πάρει) update το λογισμικό από mi8