Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Καλησπερα παιδια. Φιλος θελει να ξεκλειδώσει το rn4 global. Απο οσο καταλαβαινω πλέον δεν κανουμε αιτηση για ξεκλειδωμα με τυχον καινουργιο λογαριασμο; Αν ναι λιγο τα φωτα σας. Χθες που το πιασα λιγο, πηγα να ενεργοποιησω στις ρυθμισεις προγραμματιστη το ξεκλειδωμα μεσω του λογαριασμου και μου εβγαζε μηνυμα λαθους και να συνδεθω στο διαδικτυο (στο περιπου). Φυσικα ηταν συνδεδεμενος. Τι παιζει; Δεν μου βγαλε καποιο κωδικο σφάλματος οπως πχ εβγαζε σε αλλες συσκευες που θελαν vpn με κινεζικη ip. Ευ…
-
Παράθεση από msdx: “Παράθεση από ANDREAS54: “Γνήσιο Original Xiaomi Redmi Note 4 Camera Lens, Τζαμάκι Κάμερας Τσέκαρε μήπως στην διαδικασία αντικατάστασης λέρωσες φακό ή τζαμάκι από μέσα. ” Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν αυτό να καθαρίσω το τζάμι και την κάμερα. Άλλα παρατήρησα ότι είναι χαμηλής ποιότητας το τζάμια ίσως είναι πλαστικό και έχει γρατζουνούσες εσωτερικά. ” Βρε μήπως φταίει ότι καθάρισες την κάμερα; Γενικά καλό είναι να μην την ακουμπάμε. Δες λίγο σε ποιες συνθήκες έχεις κατωτερες λ…
-
Google Camera με HDR+
ΜήνυμαΠαράθεση από antonisch: “καλησπερα παιδια,για να μην ανοιγω νεο θεμα ρωταω εδω. εχω το mido 4/64gb και φοραει samsung καμερα,εχω περασει διαφορες εκδοσεις google camera και τελικα το εχω αφησει με την GoogleCamera Pixel3Mod Arnova8G2 V7 final. το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω τι ακριβως κανουν η ρυθμισεις με αποτελεσμα να εχω μπερδευτει. πχ: correction of auto exposure hdr+ lens blur resolution hdr+ parameters hdr+ image quality hdr+ raw-jpeg compress raw images επισης την ημερα η stock καμερα…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Τι πάθατε βρε παιδιά ;;;οθόνες ακούω.... ” Ενας φίλος έχει ενα rn3pro και ένα rn4x με σπασμένες οθόνες και κοιτάω μήπως μπορώ να τον βοηθήσω γιατί έχει σκάσει ήδη μια φορά ένα 60αρη για αλλαγή οθόνης στο kate. Αλλά μάλλον βλέπω καλύτερη λύση να το πουλήσει όσο πιάσει και να πάρει στη θέση του kate ένα r5plus Το mido είναι της αδελφής του αλλά ακόμα δουλεύει άψογα. Με ενα τζαμακι ίσως βγάλει μερικούς μήνες.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο kate πάντως λογικά θα το στείλει. Το mido λειτουργεί ακόμα καλά η οθόνη. Αν είναι δώσει για επισκευή 50 ευρώ προτιμάει να το δώσει για 40-50 ευρώ και να βάλει την διαφορά για redmi 5 plus. Η διαφορά στα χρήματα θα είναι κάνα 60αρη αν το καλοσκεφτείς και παίρνει καινούργια συσκευή
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑν τα πουλήσω με σπασμένη οθόνη πόσο να πιάσουν; Γιατί το άλλο σενάριο είναι να πάρουν ο καθένας από ένα redmi 5 plus που έχει 143 ευρώ.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Βιντεάκια αλλαγής οθονών πολλά στο YouTube , και μια που είναι καλό πελατάκι , να πάρει και ένα Smartphone repair toolkit από τον Ali. Το μόνο που θα τον ταλαιπωρήσει λίγο είναι το ξεκόλλημα της μπαταρίας , μην την στραπατσάρει και την χαλάσει. ” Δεν προκειται να ασχοληθει με κατι τετοιο ο ιδιος πάντως. Μονο αν του την αλλαζα εγω. Αλλα επειδη ειναι γκρινιαρης και εγω φυσικα δεν εχω ξαναλλαξει, φοβαμαι την τροπη των γεγονοτων Παράθεση από ANDREAS54: “Πρέπει να εκλεγεί και…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚανονικα τοσο συχνα που σπανε οθονες θα πρεπε να τους βγαλουν κάρτα μέλους...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕννοειται οτι θα τις πάρουν με frame. Ισως να το τολμούσα αλλα δεν ειναι δικες μου συσκευές. Για αυτο ρωτάω αν μπορεις κάποιος να την αλλαξει με το αζημίωτο φυσικά. Στο kate είχε ξαναλλάξει οθόνη σε κατάστημα στο κέντρο με 60 ευρω (ναι ειναι λιγο μανταλάκιας) και ρωτάω μήπως παίζει κάτι πιο οικονομικό. Και τώρα ειναι και 2 οι συσκευές.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΦιλτατα σκουλήκια τα φώτα σας. Ενος φίλου το kate έχει σπάσει η οθονη εδώ και κάποιους μήνες. Ηταν λειτουργικη και τον κρατησε μερικους μηνες ακομα αλλα σιγα σιγα αρχιζει να χει θεματα. Ξερουμε κανεναν σχετικά οικονομικό να την αλλάξει; Όχι τιποτα άλλο αλλά χθες έσπασε και η οθόνη ενός Mido που έχει η αδερφή του (πλήρως λειτουργικο) Οπότε θέλει να αλλάξει 2 οθόνες, ένα για το kate (rn3pro) και ενα για το mido (rn4 snap)
-
Εγω το χω πει ότι στις νυχτερινές τα πάει καλά η xiaomi. Ακόμα και το mi5s που λέτε ότι είναι κακο τη νύχτα και μόνο με gcam βλεπετε, για δείτε κάνα p10 που έχει και ois πως τα πάει και θα καταλάβετε τι εννοώ. Για μένα μένει να φτιάξει το hdr και ίσως τον ήχο στο βίντεο. Εκεί είναι που πονάει. Ειδικά το hdr είναι unusable σε μέτριο και κάτω φωτισμό.
-
Καλημέρες. Πάμε ενα συγκριτικό u11 vs mi note 3. Πρώτα u11 και μετά η αντίστοιχη από mi note 3. Οι νυχτερινες φωτογραφίες (με εξαίρεση την τελευταία) δεν τραβήχτηκαν ταυτόχρονα μιας και δεν εχω πια το mi note 3, αλλα θεωρώ ότι ο φωτισμός και οι συνθήκες δεν πρέπει να ειχαν διαφορες (οι ημερήσιες βγήκαν ίδια στιγμή). Στο u11 ειχα hdr auto και στο Mi note 3 hdr off επειδή δεν έχει auto (ούτως ή άλλος στο on περισσότερο κακό κάνει παρά καλό). 27294579057_10cb2ef764_z.jpgIMAG0272 by Andreas L., on F…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜητσο εννοείται μόνο με πανσέληνο. Επίσης καλό είναι να χύσεις και λίγο αίμα παρθένας κότας ή έστω προβατίνας.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Πως το περνάνε το tempered για να μην κάνει bubbles bobbles?? ” Πρώτα πανακι με οινοπνευμα. Μετά πανακι στεγνο. Τελος το ταμπονάρεις με κάποιο αυτοκολλητο/μονωτικη ταινια να μαζεψει τις τελευταιες σκονες. Οταν βγάλεις τη ζελατινα απο το τζαμακι, προσπαθησε να μην κοιταει προς τα πανω η επιφανεια που κολλαει ώστε να μην προσγειωθουν σκόνες πάνω του. Ξεκινας να το βαζεις... κατα προτιμηση απο τη πλευρα που εχει τις τρυπες για καμερα. Ακουμπας τη μια πλευρα και την κατω πλευρ…