Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@MIUI_ART αυτό το dislike ακριβώς κάτω από το like θα φέρει παρεξηγήσεις καμιά ώρα .Συμβαίνουν και ατυχήματα.
-
Παράθεση από ApostolisAr: “ευχαριστω πολυ παιδια.....δηλαδη αν εχει official global rom δεν εχει θεμα;;και κατι τελευταιο....με το b20 band....απο οτι καταλαβα δεν εχει θεμα;;μονο αν εχεις wind? ” Εξαρταται. Αν εισαι Αθηνα εισαι σίγουρα οκ. Αν εισαι επαρχία, όσο πιο μικρός ο πληθυσμός της περιοχής τόσο πιθανότερο να στηρίζονται στην B20 με τη Wind να εχει το μεγαλύτερο πρόβλημα.
-
Βασικα και γω το ultra προτιμω και ας χανει σε λεπτομέρεια. Εχει πολύ θόρυβο το mi note 3 (ειδικα στο δρόμο). Εχουν εντελώς αντίθετη φιλοσοφία στο noise reduction. Πάντως η συγκεκριμένη φωτογραφία ειναι δυσκολότερη και απο νυχτερινή. Και ναι εχεις δίκιο Γιώργο. Επειδή έχει εκθέσει ψηλότερα, το mi note 3 έχει περισσότερα καμμένα highlights.
-
Καλησπερα. Για να χει ελληνικά θα πρέπει να φορά global rom. Καλύτερα να τους ρωτήσεις αν έχει official global rom με ota updates. Βέβαια στη περίπτωση που δεν έχει δεν ήρθε το τέλος του κόσμου... Υπάρχουν πολλοί καλοί οδηγοί εδώ που θα σε κατατοπίσουν πως να βάλεις ελληνική rom. Όσον αφορά τις εκδόσεις, το mi note 3 έχει 64αρα και 128αρα που πέραν του αποθηκευτικού δεν έχουν άλλη διαφορά.
-
Magic WormHole
Μήνυμαkarate kid φάση... 502939199816015?view=permalink&id=1885791998197388
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαντως περαν των υπολοιπων, το πως δηλαδη διατυπωθηκε η ερώτηση ή πως απαντησε η διαχειριση, που προφανως ο γραπτος λογος δεν βοηθαει και πολυ.... την ιδια απορια την εχω και γω. Θα ηθελα να ξέρω και γω τις ουσιαστικές διαφορές των roms με κάποιο changelog. Και οχι δεν με θεωρω πρόβατο... με τα κιλά που χω πάρει μάλλον προς βούβαλο φέρνω (one more joke for my weight )
-
Βρειτε τις διαφορές. Mi Note 3, οι πρώτες δυο με gcam και η τελευταία απο στοκ (για να χουμε μια ιδέα απο συνθηκες). Για να μην τις ψάχνετε αδικα, να πω οτι η δευτερη βγήκε στο 1/3 του χρόνου απο ότι η πρώτη (πιο συγκεκριμένα η δευτερη βγήκε σε ενα δευτερόλεπτο, ενω η πρώτη σε τρία) ενω μπορούσα να τραβήξω δευτερη ή ακόμα και τρίτη φωτογραφία χωρίς cool down. Η εκδοση δεν ειναι άλλη απο την αγαπημένη μου "MGC_3.2.045_FINAL_3.4" με ρυθμισεις - Correction of auto-exposure: increase exp. to 2 - Mod…
-
Παράθεση από EGW4321: “Παράθεση από Antretng: “Στον οδηγό τα γράφω όλα. Ρίξε μια ματιά. Απλά όπως σου είπα θα χρειαστείς και προηγούμενα camera libraries για τα οποία ρώτα καλύτερα στο thread της συσκευής σου. ” για το mi5s plus πια ειναι καταλληλη;;;; ” Δεν είχα ποτέ τη συσκευή σου οπότε δεν γνωρίζω. Πειραματισου λίγο διαβάζοντας και λίγο τον οδηγό που έχω γράψει. Αναλόγως τις ανάγκες σου θα σε βοηθήσει να βρεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις (ή βάλε εδώ συγκριτικό gcam vs stock γράφοντας ρυθμίσεις π…
-
Παράθεση από thanostonia: “Καλησπέρα, σε mi mix 2 ποια gcam μου προτείνετε να βάλω και αν μπορείτε πείτε μου και την διαδικασία εγκατάστασης της. Έχω περασμένη την τελευταία xtvr 8.4.19 rom. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ” Καλησπερα. Ριξε μια ματια στην υπογραφή μου για hdr+. Θα σε κατατοπισει. Αν και θα χρειαστείς και τα libraries απο προηγουμενη rom καθώς από οσο ξέρω δεν δουλεύει σωστά το api2 στις τελευταιες roms. Ρώτα καλύτερα στο thread της συσκευής σου για link. Εκτός αν το έχει εύκαιρο και …