Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πάντως να πω οτι το ultra στο συγκριτικό αδικείται σε σχέση με το mi note 3 γιατι δεν εχει πρόσωπα. Η φυσικότητα που έχει οδηγει στην λήψη εξαιρετικών πορτρέτων. Και όλα αυτα τα λεω ενω το πιθανότερο ειναι να κρατήσω το Mi note 3. Για να καταλάβετε τι εννοώ, δείτε αυτήν εδώ σε indoor lighting ή μάλλον in-metro :p (η φωτογραφία ειναι ανεβασμένη στο flickr και οχι στο server του site) Για να βγάλω τέτοια φωτογραφία στο mi note 3, θέλω google camera στο super high και το θέμα να μεινει ακίνητο για …
-
Ρε συ Σωκρατη δεν είπα ότι στο δέντρο ότι δεν χάνει λεπτομέρεια αλλά ότι εκεί είναι που όντως χάνει... Ότι ενώ εσύ κοιτάς τον ηλιακό που δεν έχουν διαφορές, αν κάπου διαφέρουν είναι το δέντρο και τα μπαλκόνια αριστερά και εκεί όντως έχουν μεγάλη διαφορά. Οσον αφορά το περί τελευταίου σχολίου... Οκ σε ευχαριστώ για τη "παραχώρηση"...
-
Παράθεση από sso: “Παράθεση από Antretng: “Μα για τους ηλιακούς λέω ότι δεν έχουν μεγάλες διαφορές σε λεπτομερεια. Δες την επεξεργασμενη. ” Ανδρέα σύγκρινα μη επεξεργασμένες φωτογραφίες που είναι και το δίκαιο. Και είπα, και συμφωνείς και εσύ, (άσχετα αν μου έκανες άδικη επίθεση "Μαζί μιλάμε χωριά καταλαβαινομαστε"), ότι στις "πρωτότυπες" φωτο υπερτερεί το mn3. Και σου είπα αν είναι να κάνω επεξεργασία να μου λείπει!!! Αυτό μόνο...τίποτα άλλο ” Ρε συ άμα γράφω από το πρώτο μήνυμα ότι χάνει σε λε…
-
Όποτε και δεν διαφωνούμε. Από τη πρώτη στιγμη γραφω ότι χάνει λεπτομέρεια το u ultra ιδίως προς τις σκιές και τα άκρα. Για αυτό και δεν χάνει πχ στους ηλιακούς. Απο την άλλη έχει πιο φυσικό αποτέλεσμα με πιο γλυκά χρώματα και δεν εχει θόρυβο στον ουρανό ή τις σκιές (αν δεις το mn3 έχει αρκετό). Από εκεί και πέρα είναι θέμα προτιμήσεων
-
Ειναι πιο "eye candy" του mi note 3 με υψηλότερο contrast και sharpening. Αλλά αυτό δεν είναι πάντα το ζητούμενο (στη τελική το προσθέτεις με επεξεργασία) Σίγουρα χάνει σε λεπτομέρεια το ultra αλλά επιμένω ότι είναι και πιο φυσικές (πιο γλυκά χρώματα, σκιές κλπ). Αν αντί για τοπίο είχα κάποιο πρόσωπο ή τίποτα πετραδακια θα ήταν πιο προφανές αυτό που γράφω. Φυσικά μιλάω πάντα για το κέντρο της φωτογραφίας αφού προς τις άκρες φαίνεται να χάνει σε οξύτητα ο φακός του ultra.
-
Δεν έχεις άδικο Σωκράτη. Αλλού κερδίζει το ένα κινητό και αλλό το άλλο. Όμως να κάνω 2 παρατηρήσεις για τις indoor και την ευκολία λήψης 1. Ακριβώς επειδή σε indoor φωτισμό έχει πιο φυσικό αποτέλεσμα το U Ultra, τελικά βγάζει και καλύτερα πορτρέτα. Ότι προσωπα έχω βγάλει σε μέτρια φωτισμό δείχνουν καλύτερα στο ultra 2. Στη πρώτη indoor κανονικά ο τοιχος ειναι λευκός (δηλαδή έκανε λαθος το ultra) ενώ στην τρίτη indoor αν κοιτάξεις τα καραβάκια (όπου εχει πιο σκιά) έχει χάσει πολύ λεπτομέρεια το u…
-
Παράθεση από Alexthekiller1993: “Καλημερα , έβαλα τη τελευταία XTRV rom 19.4 και έχω την εντύπωση ότι φορτίζει πιο αργά από ότι πριν ! Δοκίμασε κανείς άλλος ? ” Μηπως το δουλεύεις το κινητο; Οταν ανεβάζει θερμοκρασία σταματάει να δουλεύτει το qc για να μην προκαλλέσει ζημιά. Φόρτισε το χωρις να το πειράζεις και δες αν φορτίζει γρήγορα πχ μετά απο κανα μισάωρο (αστο να αδειάσει κάτω απο 40%)
-
Πάμε ενα συγκριτικό U Ultra vs Mi Note 3. Πρώτα το U Ultra και μετα το Mi Note 3. Σε όλες τις φωτογραφίες είχα hdr auto το U ultra και hdr off το note αφού δεν έχει επιλόγή auto (ούτως ή αλλος το hdr της xiaomi δεν μου αρέσει) 40908270374_afb0d3aaa3_z.jpgU Ultra - sample 1 (hdr auto) by Andreas L., on Flickr 39811450830_73f8518157_z.jpgMi Note 3 - Sample 1 by Andreas L., on Flickr 41628957922_9a143d06ac_z.jpgU Ultra - sample 2 (hdr auto) by Andreas L., on Flickr 40958297954_6774b76124_z.jpgMi No…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧρονια πολλά Μάρκο!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Γενέθλια σήμερα...43 ακατέβατα ” Χρόνια πολλά Ανέστη!!!