Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Γράφεις αργοπορημενο κ αυτοματως το, 1gr, μυαλό μου πάει σε κάποιον άλλον!! ” ...κουταλιού ή ταψιού?!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑποφάσισα να τιμήσω τον φίλο μας!
-
Παράθεση από soulg: “Αυτό που ψάχνω να βρω εγώ είναι τι κενό ασφαλείας εχει βρει με το PayPal. ” Μην κουράζεσαι, είναι πολύ πιο απλό το πράγμα. ΠΑΝΤΑ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΛΚΗΣ. Δεν χρειάζεται κανένα κενό ασφαλείας, ούτε κάτι άλλο χάι. Ανοίγει ένα μαγαζάκι, γράφεται στο ΠΠ. Αρχίζει τα κόλπα, τις αρπαχτές, μαζεύει κάποια ποσά, τα τραβάει από το ΠΠ, ολά πάνε καλά, οι παραγγελίες των "ύποπτων" προϊόντων δεν έχουν φτάσει ακόμα, όποτε δεν υπάρχουν γκρίνιες, η δουλεία ρολάρε…
-
Just penguins!
ΜήνυμαΣιχαμενε και σιχαμερε!! Μπλιαααχ!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑπ'αυτες που κοκκινίζουν είσαι!!
-
Just penguins!
Μήνυμαμετα από γλυκό του γατούλη?! Ούτε καν σόδα...white spirit σε νεροποτηρο!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤον "αρχηγό" τον έχω σκυλοειρωνευτει και κατακοροιδεψει κατά καιρούς για τα αρχηγιλικια του, αλλά και ανδρικό "εξοπλισμό" φέρει και το overlock το δουλεύει άριστα...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Μετά θα επέμβουν οι πίγκλου mod κρυμμένοι πίσω από τους κανόνες του φόρουμ να με μπανάρουν. ” So?
-
Just penguins!
ΜήνυμαΠολλά θες! Αυτό είναι "γλυκό του γατιού"... Σόδες για τη χώνεψη, στο Κεντρικό Κατάστημα, όχι εδώ.