Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

Xstos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Τα'χει τερματίσει όλα! Μόνη λύση πλέον, η καλίμπρα!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “ρε σεις, φτυστε το...πιοις το σκέφτηκε αυτο τι σατανικό, να παρακινήσει το γατοπιγκου να ανοίξει νέο θέμα, να πάει να τα λέει το γάτο με το πιγκου κ να ησυχαουμε όλο οι υπόλοιποι??? ”

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs Παίξε fair play τρελοκοτσιδού, θα ντυθώ γατί!

• Παράθεση από Alex_MLT: “Δεκαπενταύγουστο είπες έ; ” Θες μια παράτα? Θα είσαι σε άδεια? Για πάρτη του, τα πάντα!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από EGW4321: “τι να το κάνετε; Τεσσερις είστε ολοι και όλοι. ” ...κι εγώ δεν νοιώθω καλά τελευταία...

• Παράθεση από demakhs: “θα γελάσουμε ή θα κλάψουμε πακέτο!!! ” Έχω τάξει σε σεσημασμένο τετράποδο γουναρικό τρολάρισμα ως το 15Αύγουστο, αν όλα πάνε καλά! Μόνο και μόνο γι'αυτό, ας μας κάνει τη χάρη ο καλός Θεούλης κι ο αξιότιμος Ντουάγκης..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ησύχασε το κεφάλι μας λίγο!! Δεν πα να ψάξει και την Χαμένη Ατλαντίδα....!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Εσύ και ο ακάλυπτος .. ” Ακάλυπτος, αλλά ξεβρωμισμένος! ...και ενίοτε, με benefits... Έρμα μου νιάτα, σκ@τά γεράματα....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κι εγώ έμενα πολλά χρόνια μόνος, αλλά έψαχνα άλλες λύσεις.... πχ, σχεδόν κάθε μέρα καλούσα όλο και κάποια συμφοιτήτρια-συνάδελφο για τραπέζι...φυσικά έπλενε και τα πιάτα μετά... Για τις χοντρότερες δουλειές, μέχρι αρραβώνα έταζα!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Για εμάς, τους παντρεμένους με πόντιες, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Για εσάς, τους παντρεμένους με Ευρωπαίες μπορεί να ήταν και στο job description...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “@Xstos γιατί να κόψω το 'S" αφού ο άνθρωπος είναι ακόμα σε αυτόν τον βαθμό. Δεν λέω κάτι αναληθές μόνο την αλήθεια - τίμιο σκουλήκι. ” Δεύτερο φάουλ... Μην πεις μετά "δε με προειδοποιήσατε" !! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36946/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “ο πίγκλου S Mod George Kaggelaris? ” Κόφ'το "S", θα μπλέξεις.......

• Παράθεση από longus: “Δεν μπορεί την μία ώρα να έχει το χ μοντέλο πχ 200$ και μετά από λίγο 380$. ” Κι όμως αυτό εξηγείται, με απλή λογική: Έστω έχεις 5,10,15 κομμάτια από 1-2 μοντέλα, τα οποία έφτασαν σε σένα με πλάγιους τρόπους (που έχουμε γράψει πολλάκις εδώ). Τα βάζεις σε τιμή-κράχτη (όντας νέο μαγαζί) και χωρίς φυσικά να "μπαίνεις μέσα". Η ζήτηση όμως είναι μεγάλη (λόγω του κράχτη), τα κομμάτια της "προνομιακής" τιμής τελειώνουν και εσύ αναγκάζεσαι ή να ξαναψαχτείς "πονηρά" ή να προμηθευτεί…

• Παράθεση από demakhs: “αγκαλίτσα έρχονται τα δικά μας ” το δικό μου ...αγκαλιάζει και των δύο σας!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δηλαδή, ως τώρα παίζανε τα τσικό?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “...και @@!!! ” Το ...τζατζίκι είναι όπσιοναλ!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από MarkosVL: “Καλά δώσε εσύ 5 ευρώ στο νησί για πιτόγυρο να το απολαύσεις. ” Αν έχει ένα τάληρο, είναι πιτόγυρο με αγγούρι.....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από MarkosVL: “H ψυχούλα μου λέει ''Φάε σουβλάκια''. ” Τι λέει επί του θέματος ρε! Εσύ γιατί διάλεξες να είσαι σκουλήκι?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ρε σεις, η ερώτηση είναι πολύ ενδιαφέρουσα! Βαριέστε να πείτε τι λέει η ψυχούλα σας?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399