Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “αν δεν έχεις κατεβάσει φωτό 50kb με 2,4Κ/s δεν έχεις δει τίποτα ” Ομιλούμε ....καλλιτεχνικώς κι όχι τεχνικώς, αγαπητέ!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Να την στείλουν... ” Διαφωνώ καθέτως σύντροφε! Άλλα ήταν τα θέματα τότε...... πχ., πλατσούριζες ένα σεβαστό χρονικό διάστημα και ερχόταν η ώρα της φωτό, εάν και εφόσον και έσκαγε μύτη κανένα ...δρακάκι....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Τότε που για να πάρεις φωτο ...Μπορεί να μιλούσες κάνα τρίμηνο....χεχε ” Για να τη λάβεις ή για να στη στείλουν....??
-
Magic WormHole
Μήνυμα@geoanto555, @Thracia Δείτε τώρα κάτι συμπτώσεις............ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36604/
-
Magic WormHole
Μήνυμα@MarkosVL Τι κακό λέει η κοπέλα ρε?!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεσμεύομαι για το γέλιο της δεκαετίας!!! Δώσε στοιχεία. =============== Μαι 14th 2017, 9:44pm =============== forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36596/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από MarkosVL: “Έχουμε έναν στη δουλειά που έχει πνευματικό, αν θέλετε για χάρην της αληθοφάνειας, αντλώ πληροφορίες χαχαχαχα ” Στοίχημα 1 σοκοφρέτα ότι θα γίνω σούπερ μέλος-φιλενάδα τους!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από gvoi: “Αν κατάφερεις να κάνεις είσοδο πες μου τον τρόπο. Είναι ταμπουρωμένες φουλ. Άσε που μπορεί να ζητήσουν να τους πεις ποιος είναι ο πνευματικός σου και σε πχοια ενορία ανήκεις. ” Ρε φίλε, δεν μου έχεις εμπιστοσύνη?! Πες μόνο πού τις βρίσκω, γιατί βαριέμαι να ψάχνω και άσε μου μια βδομαδούλα. Θα σας αναφέρω καθημερινά!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο άλλο είναι τραγικότερο!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “@Xstos Ακριβώς. Το τραγικό είναι ότι δεν τρολάρουν. Και αυτά τα άτομα κάνουν παιδιά και τα μεγαλώνουν. ” Είναι τόσο τραγικό που έχω ήδη σκεφτεί αντίμετρα....... 2-3 επίλεκτοι κομάντος από εδώ κάνουμε εγγραφή εκεί..........
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από gvoi: “Μια παρτίδα είναι αυτές ” Πώς θα γινόταν να ερχόντουσαν κατά δω μεριά??!! Λέτε να ανοίγαμε ένα θέμα "Το Χιαομί, μανούλα μου", για κράχτη, μπας και τσιμπήσουν?!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Όποτε πέφτω πάνω σε ποστ από αυτό το γκρουπ αναρωτιέμαι για πολλά. ” ...όπως "γιατί δεν νομοθετείται η υποχρεωτική στείρωση κατά περίπτωση, για προστασία του κοινωνικού συνόλου και του κοινού συμφέροντος" ?
-
Magic WormHole
Μήνυμα@gvoi Μέγιστο respect! Πρέπει να μπει στο ΤΟΠ 10 της σκουληκωτρολιάδας!